Eckü a Hősökből elárulta, hogy ismét közös projektet terveznek Fluorral, és elmondta véleményét a magyar popzenéről, valamint, hogy mitől vált hirtelen szélesebb körben is népszerűvé a hip-hop.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eckü: „Fluort könnyű leb*zizni”
2012. július 19. 09:40
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Végülis igaza van!
2012. július 19. 09:41
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Könnyű hát!
2012. július 19. 09:43
hümm hümm a flour féle művészetre a legtalálóbb ami most hirtelen beugrott az az igénytelenség. eckü vagy hogy hívják a másik művészurat pedig jobban tenné ha nem beszélne magas lóról mert szintúgy egy senki aki "gatyaletolással" próbál érvényesülni. a fiatal generációnak lásd lentebb írt bencewtf-ot ez lehet hogy bejön de amit ő állított hogy a 80 éveseknél is -megint csak hümhüm- ők minden bizonnyal megvetik ezt a fajta művészeti irányzatot...
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. július 19. 09:52
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
De még milyen könnyű! 
Egyébiránt, én Fluor régebbi zenéit jobban bírom. Lásd: Csicskalángos, G.cigránát.
Azok se jók, de a Mizunál jobbak.
A másikat meg nem is ismerem, de ha ő ilyen gatyaletologatós, nem is nagyon akarom...
Egyébiránt, én Fluor régebbi zenéit jobban bírom. Lásd: Csicskalángos, G.cigránát.
Azok se jók, de a Mizunál jobbak.
A másikat meg nem is ismerem, de ha ő ilyen gatyaletologatós, nem is nagyon akarom...
2012. július 19. 10:24
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Könnyű hát,mert az
D
2012. július 19. 10:29
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Amúgy igaza van Eckünek, bírom ezt az embert, de most nem csak emiatt, hanem, mert a zenéjük jó. Egyébként lehet magam ellen fogok beszélni, mert bírom Fluort, de nem tudom, hogy a Mizu meg ezek hol rappek. Elég nagy a különbség mondjuk egy Partyállat és egy Történet között. Na mind1 ehhez én nem értek...
2012. július 19. 10:31
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Na jólvan kövezzetek meg de én szeretem Fluort
És Eckünek igaza van
2012. július 19. 10:38
nahhh háá kedves Eckü addig volt hallgatható a ti zenétek is amíg csak egy adott réteg hallgatta szóval az a kevés ember akik képesek voltak beutazni a Hősökért egész Magyarországot. én nem tartoztam akkor sem a Hősök fanok közé!szóval amíg nekik nyomattátok a cuccaitokat addig semmi baj nem volt.
amint elkezdtetek bohóckodni a vivatv-én és hallgathatóvá tettétek mindenki számára a zenéteket nahh az ment a minőség rovására!de hááá pénzt kell keresni gondolom a legfrissebb DC és Vans kollekciót nem könnyű mindig frissíteni!
jó nem is!
régebben még a Tesco is jó volt láttam jó párszor amikor koncertre érkeztek a Tesco gazdaságos szatyort a kezükben!
bár amikor már ők következtek akkor én inkább léptem a buliból!
tegnap is láttam Mentha egyik számát véletlen próbálta nagyon előadni még mindig ezt a nagyon real vagyok dolgot!de szerintem ez már nem működik ugyanúgy!
de hogy ha nekik is már a 12-13 éves tini lányok a célközönség akkor nem szóltam.de ha a 80-an éves nagymamák háá az még kínosabb.
majd ha megint olyan zenét csinálnak mint a Nyelvtan albumon akkor lehet miről beszélni.
meg amúgy is négyőjük közül mindig is Joeker volt a legtehetségesebb megkérdezném már egyszer az ő véleményét is a dolgokról!
jahh hogy ő már csak tiszteletbeli tag és producerkedik inkább hááá érthető!
amint elkezdtetek bohóckodni a vivatv-én és hallgathatóvá tettétek mindenki számára a zenéteket nahh az ment a minőség rovására!de hááá pénzt kell keresni gondolom a legfrissebb DC és Vans kollekciót nem könnyű mindig frissíteni!
tegnap is láttam Mentha egyik számát véletlen próbálta nagyon előadni még mindig ezt a nagyon real vagyok dolgot!de szerintem ez már nem működik ugyanúgy!
de hogy ha nekik is már a 12-13 éves tini lányok a célközönség akkor nem szóltam.de ha a 80-an éves nagymamák háá az még kínosabb.
majd ha megint olyan zenét csinálnak mint a Nyelvtan albumon akkor lehet miről beszélni.
meg amúgy is négyőjük közül mindig is Joeker volt a legtehetségesebb megkérdezném már egyszer az ő véleményét is a dolgokról!
jahh hogy ő már csak tiszteletbeli tag és producerkedik inkább hááá érthető!
2012. július 19. 10:42
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Hát ez a Starity már komolyan olyan, mint egy rossz bulvárlap, a címben nem a lényeget ragadják ki, hanem figyelem felkeltést csinálnak! Nem is az a lényege, ez csak egy mellékes hozzáfűzés.. Mindegy. Egyébként nem bírom Fluort, és nincs a cikkhez (azon kívül, amit leírtam) semmi kommentelni valóm.
2012. július 19. 10:43
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
"Eckü"-t meg egyáltalán nem is ismerem..
2012. július 19. 10:44
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Én azt se tudom, hogy ki az a Eckü( milyen név ez már?
) elvből nem nézem a magyar Vivát. A németet sajnos kivették a csomagból, pedig az minden zenei réteget szerető egyénnek szólt..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.