Újra főszerepben William Levy?
2012. július 20. 19:25
Mindig jók azok a filmek amelyben ő kapja a főszerepet!Bisztosan ez is jó lessz!
2012. július 21. 23:06
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Tetszik a történet. William és Lucero tökéletes párosítás lenne.
2012. július 25. 10:38
|
|
Elizabeth Levyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 181186 offline
|
Szupi lesz,csak kár,hogy még nem forgatják,mert így nagyon soká láthatjuk...
Amúgy,klassz párosítás lenne,mert két nagyon tehetséges színész játszaná a főszerepeket.
))
Amúgy,klassz párosítás lenne,mert két nagyon tehetséges színész játszaná a főszerepeket.
2012. szeptember 05. 23:32
|
|
belieber96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 185079 offline
|
Nagyyon jo lenne csak ne Lucero jatsza a noi foszerepet.Nem illik korban Williamhez.Akit sokkal inkabb latnank noi foszereplokent ebben a sorozatban az Maite.Wiiliam es Maite nagyon jo par.
2012. szeptember 11. 14:41
|
Juliannúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 185853 offline
|
Már nagyon várom ezt az új sorozatot. Csak már forgatnák!!
((( De mire ez is elér hozzánk....
Lucero-t nem találtam szimpatikusnak, mondjuk még nem is láttam tőle semmit, és kicsit idősnek gondoltam Will-hez. De most az RTL adja a Riválisokat, amiben ő van, és ott szimpi. Így már el tudom képzelni Williammel.
De szerintem akkor hasonló lenne Lucero karaktere, mint a Riválisokban. Azt meg nem hiszem, hogy bevállalja.
Örülök, hogy nem Maite neve merült fel. Szerintem már elfáradt a Maite-William páros. A Szerelem diadalában már túl sok volt belőlük együtt. Mondjuk ott a sorozat is elég kínkeservesen vontatottá vált.
Lucero-t nem találtam szimpatikusnak, mondjuk még nem is láttam tőle semmit, és kicsit idősnek gondoltam Will-hez. De most az RTL adja a Riválisokat, amiben ő van, és ott szimpi. Így már el tudom képzelni Williammel.
De szerintem akkor hasonló lenne Lucero karaktere, mint a Riválisokban. Azt meg nem hiszem, hogy bevállalja.
Örülök, hogy nem Maite neve merült fel. Szerintem már elfáradt a Maite-William páros. A Szerelem diadalában már túl sok volt belőlük együtt. Mondjuk ott a sorozat is elég kínkeservesen vontatottá vált.
2014. november 18. 19:18
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Na a film pont nem erről szólt.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: