A.J. McLean tanácsot adott a One Directionnek
2012. július 19. 16:10
Hát ez elég fura tanács volt.XD De ezt nem értem,ha nem is akart tanácsot adni,akkor ezt most miért mondta?
2012. július 19. 16:22
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Fura tanács de legalább nem valami baromság és igen zenéljenek
2012. július 19. 21:38
hát , igen ah hú a izé , na mind1 jó
, azért mondjuk igaza van
2012. július 19. 21:40
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
szerintem is jó tanács
igaza van
2012. július 20. 08:20
Cseniii03!
Nem mondtam, hogy nem ér semmit. De nehogy már többet érjen egy olyan együttes, ahol a tagokat stylistok rakják össze hétről-hétre, mint egy olyan, ahol a tagok évek óta azért küzdenek, hogy elismertek legyenek, van saját stílusuk, és még tehetségesek is. És most nem a BSB-re gondolok, hanem más együttesekre, akiket a mai generáció lenéz, vagy nem is ismer.
Nem mondtam, hogy nem ér semmit. De nehogy már többet érjen egy olyan együttes, ahol a tagokat stylistok rakják össze hétről-hétre, mint egy olyan, ahol a tagok évek óta azért küzdenek, hogy elismertek legyenek, van saját stílusuk, és még tehetségesek is. És most nem a BSB-re gondolok, hanem más együttesekre, akiket a mai generáció lenéz, vagy nem is ismer.
2012. július 20. 17:37
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Hát már rájuk fért..! &
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: