A.J. McLean tanácsot adott a One Directionnek
2012. július 19. 13:39
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
kedbes volt tőle!
2012. július 19. 13:51
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Kedves volt tőle
2012. július 19. 14:30
Annyi;) az 1D az isteen*____*♥♥ ez kedves volt tőle:')
2012. július 19. 15:51
|
|
réku storanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 177818 offline
|
mikor kicsi voltam imádtam a backstreet boys-t és ez most annyira szívenütött hisz most meg a one directiont imádom és annyira jó látni, hogy nem a gyűlölközés megy az "öregek" részéről :'))
2012. július 19. 15:52
A.J. baromi jó fej, én nagyon szeretem őt is, meg az egész BSB-t. Persze hogy furcsa volt neki látni őket, bár lehet, hogy más a véleménye, és csak kedves akart lenni, azért mondta ezt. Ha engem kérdeztek volna meg, inkább nem nyilatkoztam volna róluk. De való igaz, hogy kb 20 éve - Te jó Isten
- a BSB volt annyira híres, mint most az 1D, azzal a különbséggel, hogy ők egy időben több rossz dolgon is átmentek, régóta a szakmában vannak, és nem egy tehetségtelen kutatóban szereztek hírnevet. És ezzel nem akarom a rajongókat megbántani, de ez a véleményem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: