Hogy bánhatnak így az állatokkal? HA már mindenképpen kísérleteznek rajtuk, legalább jó körülmények közt tartsák őket! Persze én nem ezt tartom a legjobb megoldásnak.
Szerintem nagyon jó ez a kampány! Az állatok is ugyanúgy élőlények, mint mi (egyes emberek jobban hasonlítanak rájuk, mint gondolnák), nekik is vannak jogaik!
Csatlakozz, és kampányolj az állatkísérletek ellen!
2012. július 28. 21:46
Elszomorító, hogy a 21. században még állatkísérletek vannak. Ma már rengeteg modern technikával ki lehetne váltani ezeket, mégsem alkalmazzák. Inkább megölnek egy ártalmatlan, védtelen állatot, mint hogy valaki "ne adj' Isten" ráncos legyen.
Akik ezeket az állatkísérleteket elvégzik, azokkal ugyanezt tenném.
Akik ezeket az állatkísérleteket elvégzik, azokkal ugyanezt tenném.
2012. július 28. 21:59
Pannaa123 Tejesen egyetértek és köszönöm a listát. Bár a szüleim ezek közül csak egy-kettőt vesznek, mert a legtöbb drága, de ezen túl észben tartom, sőt, le is mentem ezt a listát, hogy bármikor rá tudjak nézni, valóban kell-e nekem az a termék.
2012. augusztus 05. 20:23
|
nikcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 182614 offline
|
ez undorító..nem is értem,hogy képesek ilyenekre...én előbb ölném meg magam,minthogy rajtuk kísérletezzek..HÁNYNOM KELL A MAI VILÁGTÓL..GRATULÁLOK AZOKNAK AKIK ILYENKRE KÉPESEK..
2012. augusztus 26. 17:58
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Utálom azokat,akik bántják az állatokat.Undorító,amit csinálnak.Az ilyenek megérdemelnék,hogy rajtuk csinálják meg ugyanazt,amit ők csinálnak az állatokkal.Amikor megláttam azt a kiskutyát komolyan mondom majdnem elsírtam magam.
2012. augusztus 31. 17:07
|
|
Flooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 182380 offline
|
Utálom az állatkínzókat..Megmutatja milyen is az az ember valójában.Semmi pénzért nem bántanék állatokat!És tényleg ma már annyi kütyüt feltalálnak hogy ezzekel fel kellene hagyni:S
2012. szeptember 14. 01:13
|
Cassyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 185982 offline
|
Tisztelt Szerző! Miután a kampányszövegem - amit kizárólagosan én írtam - publikálását minden nyilvános és zárt fórumon megtiltottam és itt mégis szerepel a szövegben idézetként, kérem azt a cikkből azonnali hatállyal töröljék ki a szerzői jogokra vonatkozó jogszabályokra való hivatkozásomra tekintettel. A publikáláshoz, az idézéshez sehol, semmilyen formában NEM járulok és nem járultam hozzá.
Az általam megírt szöveg a következő:
„Szép test, fehér fogak, műszempilla, zsírleszívás. Kockahas. Műköröm. Egy sikeres ember ismérve. De valóban attól lesz modern és sikeres 2012-ben az ember, ha megfelel a reklámok által közvetített értékrendnek? Egyáltalán értékek ezek, vagy egy jól megfogalmazott, modern pénzbehajtási módszer, ahol a fiatalság látszatát kell kelteni ahhoz, hogy trendinek tűnjünk. Nagyanyáink korában a ráncok az élet bölcsességeit hordozták, ma a ráncok elítélendők. Kell a sima bőr. Kell a hamis tekintet. Kell az illúzió. A legnagyobb illúzió azonban maga az el nem múló szépség és fiatalság. Dicsérjük tehát az életet... a halálokon keresztül. Igen. Szép vagy. Mert megfizetted”
Ugyanez vonatkozik a " Dicsérjük tehát az életet.. a halálokon keresztül" képfeliratra is, amit szintén haladéktalanul távolítsanak el a megírt cikk adott képéről.
A plágiumgyanús citálásokat is kérem a továbbiakban mellőzni.
Köszönöm: Z.Zóra
Az általam megírt szöveg a következő:
„Szép test, fehér fogak, műszempilla, zsírleszívás. Kockahas. Műköröm. Egy sikeres ember ismérve. De valóban attól lesz modern és sikeres 2012-ben az ember, ha megfelel a reklámok által közvetített értékrendnek? Egyáltalán értékek ezek, vagy egy jól megfogalmazott, modern pénzbehajtási módszer, ahol a fiatalság látszatát kell kelteni ahhoz, hogy trendinek tűnjünk. Nagyanyáink korában a ráncok az élet bölcsességeit hordozták, ma a ráncok elítélendők. Kell a sima bőr. Kell a hamis tekintet. Kell az illúzió. A legnagyobb illúzió azonban maga az el nem múló szépség és fiatalság. Dicsérjük tehát az életet... a halálokon keresztül. Igen. Szép vagy. Mert megfizetted”
Ugyanez vonatkozik a " Dicsérjük tehát az életet.. a halálokon keresztül" képfeliratra is, amit szintén haladéktalanul távolítsanak el a megírt cikk adott képéről.
A plágiumgyanús citálásokat is kérem a továbbiakban mellőzni.
Köszönöm: Z.Zóra
2012. szeptember 17. 17:08
|
rory1999új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 167210 offline
|
Barmok! Sőt ez még dícséretnek vennék! Inkább költsenek már több pénzt a hülye szereik tesztelésére minthogy szerencsétlen kisállatokon teszteljék azt le! Ha annyira kell nekik az eladás akkor teszteljék csak magukon, ugysem ér semmit azok élete akik így bánnak az állatokkal. És így legalább kevesebb lesz az ilyen idióta barmokból!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: