Csatlakozz, és kampányolj az állatkísérletek ellen!
2012. július 21. 23:46
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Jaj az a kép!
szegény kutyus! Jesszusom
2012. július 21. 23:46
Borzasztó mikre képesek az emberek egy szemcseppért, meg ilyesmikért. Támogatom, hisz ezek az állatok nem érdemlik meg ezt.
2012. július 22. 11:41
|
|
Esztii13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.06. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 179631 offline
|
Ez az egész állatkísérletes dolog olyan hülyeség, szerintem azokkal az "emberekkel" kellene ilyet csinálni akik ezeket teszik. És aztán az meg még bosszantóbb, hogy ezeket a kis ártatlan jószágokat (például ezt a beagle-t is) kínozzák.
NORMÁLISAK AZ ILYEN EMBEREK???????? -.-"
2012. július 22. 13:23
Támogatom! Undorítóak ezek az emberek... De mi az hogy legális? Egyáltalán milyen alapon engedélyezik ezt az embertelen módszert? Komolyan szánalmas hogy rengeteg ember sminkeli magát, hogy szépnek érezze magát, de tényleg nem lát a dolgok mögé, hogy hány állat szenvedett ezért. A korábbi ehhez kapcsolódó cikk miatt írtam levelet a L'Oréal-nak, és visszaírtak, hogy fejlesztik a tesztbőr, hogy azon teszteljenek. De akkor könyörgöm, miért vannak még mindig rajta a PETA tesztelős cégek listáján? Szörnyű, hogy ártatlan állatok szenvednek azért, hogy az emberek "szépnek érezzék magukat"... Csak annyit tettek ezek a jószágok, hogy megszülettek. Akit nem gondolkoztatott el ez a cikk, annak ajánlom, hogy képzelje magát egy állat helyébe, ahol nem tehetsz semmit sem elleni, tűrnöd kell a fájdalmat. Neten is láttam egy csomó videót ezekről a tesztelésekről, és bevallom, néhányan be is könnyeztem. De kíváncsi vagyok, lesz-e ebből valami. Mert most hiába mondjuk el az embereknek, hogy ne támogassák ezeket a cégeket, nagy ívben sz@rni fognak rá, és ugyanúgy kenik magára a sminkeket. Amikor a Rossmanban jártam, és láttam a rengeteg sminkes polcit, meg a rengeteg tinit, ahogy ott nézelődnek, türtőztetnem kellet magam, hogy ne világosítsam fel őket ezekről a tesztelésekről... De úgysem érdekelné őket. A cégek, amik tesztelnek, világmárkák, több millió ember veszi a termékeiket, nem hiszem, hogy pont a mi kampányunk miatt mennének csődbe, bár megtörténhet. Igazán szomorú, amikor tizenéves kislányok csak sminkelt pofával érzik jól magukat. Mindenki szép smink nélkül, csak észre kell venni! Én sem sminkelem magam, mert semmi értelme, ráadásul a pasik sem buknak nagyon a kifestett csajokra. Szívből remélem, hogy sikerül, és véget vetnek ennek a szörnyűségnek! Nekünk sajnos megvan kötve a kezünk, tétlenül figyeljük az eseményeket. Manapság a pénz a hatalom... Amúgy most cikk után én is megnéztem, és nálunk is van tesztelős cégek terméke, de nem fogom most kidobni, mert már megvettem. Ilyenkor már mindegy, hogy kidobod-e, vagy sem, mert a pénzed már a céghez került. De az biztos, hogyha drogériában járok, észben tartom, hogy mik azok a tesztelős cégek, és nem veszek. Akiket érdekelnek a tesztelős és nem tesztelős cégek listája, ajánlom nekik ezt a linket:http://philip-egyesulet.tripod.com/id30.html itt minden le van írva.
"A Földön az emberek az ördögök; az állatok pedig a meggyötört lelkek." /Arthur Schopenhauer/
"A Földön az emberek az ördögök; az állatok pedig a meggyötört lelkek." /Arthur Schopenhauer/
2012. július 22. 13:27
|
|
PinkyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 41 Csatolások: 3 Azonosító: 131055 offline
|
Jesszusom szegény állatok!!
ők is élőlények ugyanolyan joguk van élni mint az embereknek!!Akik pedig képesek kinozni ezeket az ártatlan jószágokat azok nem is emberek hanem szörnyetegek!!!!
ők is élőlények ugyanolyan joguk van élni mint az embereknek!!Akik pedig képesek kinozni ezeket az ártatlan jószágokat azok nem is emberek hanem szörnyetegek!!!!
2012. július 22. 17:53
|
|
Annush97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 172429 offline
|
Szegénykék
nagyon sajnálom őket. Sajna ha nagy is az összefogás akkor sem lehet csinálni nagy dolgokat, mert amíg az állatkísérletek legálisak, addig ez folyamatosan menni fog. Sajna a mindennapos termékeinket is állatokon tesztelik így ez nehezen kizárható. BE KELL TILTANI!!! Ez az egyetlen megoldás hogy véget vessünk ennek. Nem tudom ki döntet ezekről, de neki kéne látnia ezt a kampányt!
2012. július 22. 22:59
De jo 19.e ota most vettem eszre hogy a kampanyrol itt is van irva.Csatlakozzatok a Facebookon a kampamyhoz!
2012. július 24. 06:49
Nem tudok mit mondani csak azt hogy egyes kisállatot gyerekek szerethettek volna befogadni
2012. július 24. 06:54
Fel sem birom fogni hogy hogy lehet valaki ekkora vadállat,hogy állatokon kísérletezik!
Szegény Kutyi:(
Szegény Kutyi:(
2012. július 24. 09:34
|
fifike57új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 181308 offline
|
Ha senki nem venné az állatokon kísérletezett árút nem volna értelme a kínzásnak!Akkor lenne csupán vége!De a világ a külsőségekről szól:kocka has dús haj hamvas bőr és a szezonális smink!Állítólag az Oriflame nemkísérletezik állatokon!Ha ez így van nagy kampány kéne és mindenki ntőlük vásárolna!Mehetne a fenébe az összes kozmetikai nagyhatalom!DE!Akkor hol van a gyógyszeripar?Mindenre gyógyszer!Még ha elégb volna a tea is!!
2012. július 24. 14:35
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
Bella1254 egyet értek
2012. július 25. 16:12
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
szegény kiskutyi
2012. július 25. 16:19
Igazán rendesek, hogy az állatkísérlet ellen harcolnak, elég durva és meggyőző a kampány. De amíg sok agymosott kitalált modellek szerint akarnak élni, és ezeknek akarnak megfelelni, addig ennek nem sok értelme van sajnos.
A kép a kutyusról megrázó :'(
A kép a kutyusról megrázó :'(
2012. július 25. 21:14
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
van erre egy jó mondás.: ha a háború ellen vagy, legyél a békével!!! ez erre is vonatkozik!!! ha az állat kínzás ellen vagy erre gondolsz.. ebből vonzol többet magadhoz.. és csak többet csinálsz azzal hogy erre gondolsz!! ezt csak az érti aki ismeri a TITKOT!! nézzétek meg youtube on is fennt van "a titok" címen
2012. július 26. 11:44
|
|
Laura001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 579 Csatolások: 0 Azonosító: 176025 offline
|
Én csatlakozok is. Az embereknek sem esne jól ha rajtuk kísérleteznének! És én egy amolyan álat védővagyok, mert a barátnőmmel is régebben megmentettünk egy kutyát az éhezéstől és a szomjúságtól
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: