Justin Bieber arcba rúgná a One Direction tagjait
2012. július 19. 12:55
„Hát, ha egyszerre támadnának rám, szétrúgnák a seggem. De egyenként simán lenyomnám őket. Pörgő rúgást alkalmaznék. Egyenesen az arcukba” – hangzott Bieber válasza.
Forrás: http://starity.hu/magazin/29687-justin-bieber-arcba-rugna-a-one-direction-tagjait/#ixzz2144HJ5bL
Te, figyelj má' Dzusztin, próbáljuk ki. Csak inkább először ellenem!
Na Dzsunsztin, ki állsz ellenem? NA? NA? NA?
Csak viccelek... Nem akarok senkinek fájdalmat okozni! Amúgy meg látszik, hogy egó az van (mindkettőnknél XD)
Forrás: http://starity.hu/magazin/29687-justin-bieber-arcba-rugna-a-one-direction-tagjait/#ixzz2144HJ5bL
Te, figyelj má' Dzusztin, próbáljuk ki. Csak inkább először ellenem!
Na Dzsunsztin, ki állsz ellenem? NA? NA? NA?
Csak viccelek... Nem akarok senkinek fájdalmat okozni! Amúgy meg látszik, hogy egó az van (mindkettőnknél XD)
2012. július 19. 13:01
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
OMG a pörgőrúgás az egyik family guy részben van benne, biztos nem csak viccelt..... Miért rúgná őket fejbe, ha jóba vannak?? Legyen már egy kis humorérzéketek...
2012. július 19. 13:02
|
|
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline
|
Szerintem nem olyan biztos hogy a One Direction tagjai összevernék Justint... :/ Én is Directioner vagyok...De Justinnak is lehet esélye
2012. július 19. 13:18
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
szerintem simán megveri bárki a bandából..
Főleg Zayn
1D-s vagyok, de nem ezért gondolom így. személyes vélemény
2012. július 19. 13:41
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
bunyósberta.XD szerintem nem tudná őket lenyomni.
2012. július 19. 14:17
|
|
kathee0312új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 140997 offline
|
ohooo.:'DD
röhögnöm kell.:'DD
mit akar máá dzsásztin..>.<?!
mind1ik szétrúgná a p*csájáát.!XDD
röhögnöm kell.:'DD
mit akar máá dzsásztin..>.<?!
mind1ik szétrúgná a p*csájáát.!XDD
2012. július 19. 14:34
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
kétlem én,hogy összeverekednének
2012. július 19. 14:43
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Ez a hülye idióta állat. Elegem van ezekből a beszólásaiból, marha. Focicsapat, meg barátkozás meg a jobbnál jobb interjúi, amikkel kicsapja az embereknél a biztosítékot...
Mire mond ilyeneket, értem én, hogy az 1D kezd népszerűbb lenni, ő meg félti kicsiny s múlandó hírnevét...
Mire mond ilyeneket, értem én, hogy az 1D kezd népszerűbb lenni, ő meg félti kicsiny s múlandó hírnevét...
2012. július 19. 15:04
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Én csak azt nem értem,ha Justin mindig azt mondja,hogy ő mennyire jóban van a One Directonos fiúkkal,akkor miért minden második cikk az,hogy Justin ilyeneket mondd róluk,meg azt,hogy lopják az ő új és nagyon menő" haját..? Ez is jó barátsának látszi,mondjuk szerintem Justin féltékeny a fiúkra..
Ja és a cikkhez : nemhiszem,hogy Justin megtuná verni a fiúkat,még egyenként sem.
Ja és a cikkhez : nemhiszem,hogy Justin megtuná verni a fiúkat,még egyenként sem.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: