Starity

Megszületett a japán énekesnő első gyermeke

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 20. 19:29 #41
- törölt felhasználó -    
Nem ismerem, de azért gratulálok a babához, és sok boldogságot. smileeee.gif
Idézet
A Dizni sztár is lehet tehetséges, sokkal tehetségesebb, mint egy japán. Szerinted ha Sel nem tehetséges, akkor mégis miért jelent meg 3 lemeze? Biztosan azért, mert tehetségtelen, ugye?  smileeee.gif  Amúgy Koda Kumi Selena mellett egy hétköznapi ember, ugyanis Selena fényévekkel híresebb nála, úgyhogy lehet kiemelkedő.  wink.gif

Kedvesem. Az, hogy megjelent három lemeze, még nem azt jelenti, hogy tehetséges. pardon.gif A gyerekek szeretik őt, mert ő a tündéri Selena Gomez, akire egy rossz szót sem lehet mondani. Eltaláltam? Ami pedig a "hétköznapi embert" meg ezt a fényéves dolgot illeti, elmondanám neked, hogy azért, mert ez a kis tündérke híresebb Koda Kumi-nál, még nem azt jelenti, hogy Koda nem hétköznapi ember. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: silenc, Pixie Buue
2012. július 20. 23:36 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (vasasreka8 @ 2012.07.18. 20:55)
Hát gratulálok, de valami szúrja a szememet. Ez a nő hol aranytorkú? blink.gif

Engem már nagyon idegesít, hogy van egy énekesnő akit tehetségesnek mernek nevezni, és te egyből leszólod, mert ő nem Selena. NEM róla szól a világ. Egyébként meg azért jelent meg 3 albuma, mert a hangját feljavítják, és csak a tinis_nák vevők rá. Semmi tehetsége Szelénkének, játssza itt a jó kislányt, közben meg egy senki. Értjük hogy neked ő az abszolút kedvenced meg minden, de vannak nála sokkal tehetségesebbek is. Ha ezt nem tudod felfogni, sajnállak. Csak gondoltam, szólok, mert szerintem nem csak engem idegesítesz azzal hogy mindenkit leblamálsz. Amúgy, miért is lenne tehetségesebb mint egy japán? Elő van írva, vagy mi? Ja, így a végére: mi a francnak kellett felhozni szalonnát ehhez a cikkhez? A kutyám szebb nála. pardon.gif

A cikkhez:
Gratulálok Koda! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Frixie, silenc, Pixie Buue
2012. július 21. 13:01 #43
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.07.20. 23:36)
Engem már nagyon idegesít, hogy van egy énekesnő akit tehetségesnek mernek nevezni, és te egyből leszólod, mert ő nem Selena. NEM róla szól a világ. Egyébként meg azért jelent meg 3 albuma, mert a hangját feljavítják, és csak a tinis_nák vevők rá. Semmi tehetsége Szelénkének, játssza itt a jó kislányt, közben meg egy senki. Értjük hogy neked ő az abszolút kedvenced meg minden, de vannak nála sokkal tehetségesebbek is. Ha ezt nem tudod felfogni, sajnállak. Csak gondoltam, szólok, mert szerintem nem csak engem idegesítesz azzal hogy mindenkit leblamálsz.  Amúgy, miért is lenne tehetségesebb mint egy japán? Elő van írva, vagy mi? Ja, így a végére: mi a francnak kellett felhozni szalonnát ehhez a cikkhez? A kutyám szebb nála. pardon.gif
meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Pixie Buue
2012. augusztus 05. 15:41 #44
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
Idézet (vasasreka8 @ 2012.07.20. 09:36)
Most abszolút nem értem, hogy minek keverted ide Selenát, senki nem beszélt róla. omg.gif De amúgy Selena igen, sokkal tehetségesebb, mint ez a nő. tongue.gif

Persze,tehetségesebb wink.gif Te meg hallgass ZENÉT,kérlek help.gif clapping.gif
1 felhasználónak tetszik: dsfdg
2012. augusztus 23. 09:12 #45
Alice-chan
Alice-chan
visszatérő vendég

Státusz~ Frissítem az adatlapjaimat ~
Hozzászólás: 203
Csatolások: 276
Azonosító: 124670
Igen, ez tök egyértelmű. Semmi hangja, tehetségtelen, csak a kis tini ribizlik rajonganak érte, igen ez Selena. Annak a nőszemélynek egy deka hangja sincs. Ezt hívják úgy, hogy feljavítás édeseim. Rohadtul idegesít, hogy itt van Koda Kumi aki a zenei ipar kiemelkedő alakja, és képesek egyes emberek össze hasonlítani egy Szelenával aki kb a zenei ipar kis porszeme. Mert ő járt Dzsásztin Bibőrrel, aki még nála is tehetségtelenebb. Hát kérem szépen, hol éltek ti? ^^" Aki valamihez nem ért az inkább maradjon csöndbe ._. "
2012. augusztus 27. 10:32 #46
Eszti124
Eszti124
visszatérő vendég

Státusz#BIGBANG2015
Hozzászólás: 460
Csatolások: 0
Azonosító: 147832
Vááá gratulálok biggrin.gif ^^
2012. augusztus 31. 13:00 #47
Saranghae
Saranghae
Hozzászólás: 684
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
Idézet (vasasreka8 @ 2012.07.20. 15:18)
A Dizni sztár is lehet tehetséges, sokkal tehetségesebb, mint egy japán. Szerinted ha Sel nem tehetséges, akkor mégis miért jelent meg 3 lemeze? Biztosan azért, mert tehetségtelen, ugye? smileeee.gif Amúgy Koda Kumi Selena mellett egy hétköznapi ember, ugyanis Selena fényévekkel híresebb nála, úgyhogy lehet kiemelkedő. wink.gif

Oké elismerem, hogy Demi Lovato például tehetséges énekesnő, de szelínta abban kétségeim vannak. Egyszerűen szörnyű a hangja, feljavítva lehet, hogy én is a legtökéletesebb énekesnő lennék, de színpadra nem állnék ilyen hanggal. Szörnyű, hogy mert ázsiai le kell nézni. Szánalmas. omg.gif Az ázsiai hírességeket fejlesztik több éven át, hogy tökéletesek legyen. Ráadásul Koda Kumi nem három albummal büszkélkedhet, hanem több tucattal, amik mindemellett nem egyhangú szörnyűségek. Gondolkozz és utána vitázz az ázsiai rajongókkal. bolond.gif

Koda Kumi élőben wink.gif Ő még show-t is tud csinálni!
2012. november 25. 17:45 #48
zsozso99
zsozso99

StátuszMCR forever
Hozzászólás: 933
Csatolások: 0
Azonosító: 176874
Gratulálok nekik smileeee.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok