Plasztikázott sztárokról szóló cikksorozatunk folytatódik, most ismét elővettünk néhány celebet, akik műtéthez folyamodtak a szépségért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztárok plasztika előtt és után lll.
2012. július 18. 12:46
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
szinte mindegyik szebb volt plasztika előtt ..
2012. július 18. 12:48
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
hátigeen.. a természetesség sokkal szebb volt mindig mint a műű... én rosszul vagyok az ilyen plasztikáktól, főlleg ha egy szép lány elcsúfítja magát rondábra.. a hírnév nem azt jelenti hogy egyből plasztikáztatni kell...
2012. július 18. 12:49
Gabriela olyan szép volt, kár hogy így elrontotta magát.
2012. július 18. 12:52
Szerintem szebbek voltak a műtét előtt. Mondjuk számomra Gaby Spanic most is nagyon szép.
2012. július 18. 12:56
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Én Rose-t nagyon sajnálom,amiért őt is beszippantotta ez az őrület
Szerintem gyönyörűszép nő volt, még a boszik idején is, annyira eredeti arca volt, most meg a plasztika miatt + éveket számolhatna, nemhogy megfiatalodott volna..
Sosem értettem egyet ezekkel a plasztikákkal..jójó, ha már van pénze az illetőnek, akkor korrigáltasson valamit. Elég rossz dolog lehet, ha kevesebb önbizalma van valakinek egy testi hiba miatt, de azért a plasztikák sorozata, majdnem minden testrészen kicsit durva..
Sosem értettem egyet ezekkel a plasztikákkal..jójó, ha már van pénze az illetőnek, akkor korrigáltasson valamit. Elég rossz dolog lehet, ha kevesebb önbizalma van valakinek egy testi hiba miatt, de azért a plasztikák sorozata, majdnem minden testrészen kicsit durva..
2012. július 18. 13:03
|
|
lilly_981020új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 179923 offline
|
hát szerintem ez baromság..mivel a plasztika előttihez 10 évvel fiatalabbi képet raknak mint a plasztika utánihoz..tehát szerintem plasztika nélkül is csúnyult volna 10-15 év alatt:)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: