Demi Lovato nyíltan beszélt egykori önbántalmazásainak okáról
2012. július 18. 11:55
én is örülök , hogy rendbe jött ,akkoriban Emailt is írtam neki , bár tuti nem olvasta
, am igen Mileyval is beszélhetne , most Miley van ilyen helyzetben , hogy vadul bulizik , iszik , vagdossa magát
2012. július 18. 11:56
Örülök neki, hogy megváltozott. Jó hallani, azóta mennyire jótékonykodik és szereti rajongóit. Ezeket az időszakokat nehéz lehetett neki átélni, de a lényeg, hogy már jobban van.
(L)
2012. július 18. 11:58
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (sophiej @ 2012.07.18. 11:51)
Amúgy azt meg én sem értem, hogy miért kell mindig erről cikkezni. Számtalan lapnak elmesélte már a dolgokat
Igen,de újonnal is erről nyilatkozott,lehet tévedek,de azt hiszem a Self magazinnak. Nem cikkeznének erről,ha ő maga nem hozná mindig fel.
2012. július 18. 12:04
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Örülök h most már jobban van..de nem kéne ezt csinálnia..
2012. július 18. 12:13
Kár magyarázkodni az olyan embereknek akik alapból úgy állnak Demihez hogy unják stb, mert akik szeretik, Ők tudják hogy nem magától hozza fel ezeket a dolgokat... (Nem egy olyan interjú is van vele amiben egy szót sem ejtenek erről, mivel a RIPORTER NEM KÉRDEZTE RÓLA! Pl itt van ez a Jimmy Fallonos: http://www.youtube.com/watch?v=NeSv92zpDmg) Mellékesen ebben a magazinban amiben ezt nyilatkozta, még beszélt Britneyről és a többi X-Faktoros társáról, Selena Gomezzel való kapcsolatáról (végre tiszta lapot öntött a pohárba hogy már nincsenek jóban.) vagy például arról hogy mitől érzi magát szépnek stb. Csak valahogy erről az emberek elfelejtkeznek amikor cikket kell írni.
2012. július 18. 12:18
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
na most már nem unják az újságírók ezt a témát? oké, hogy nehéz időszak volt és Demi nyíltan mer róla beszélni, de én már unom, hogy folyton erről szól szinte az össszes vele készített interjú és szerintem már nagyon újat se tud mondani, mert mindenki tudja az egész sztorit...
és ezzel nem Demit szidtam...
és ezzel nem Demit szidtam...
2012. július 18. 12:36
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (Love1DForeva @ 2012.07.18. 12:13)
Kár magyarázkodni az olyan embereknek akik alapból úgy állnak Demihez hogy unják stb, mert akik szeretik, Ők tudják hogy nem magától hozza fel ezeket a dolgokat... (Nem egy olyan interjú is van vele amiben egy szót sem ejtenek erről, mivel a RIPORTER NEM KÉRDEZTE RÓLA! Pl itt van ez a Jimmy Fallonos: http://www.youtube.com/watch?v=NeSv92zpDmg) Mellékesen ebben a magazinban amiben ezt nyilatkozta, még beszélt Britneyről és a többi X-Faktoros társáról, Selena Gomezzel való kapcsolatáról (végre tiszta lapot öntött a pohárba hogy már nincsenek jóban.) vagy például arról hogy mitől érzi magát szépnek stb. Csak valahogy erről az emberek elfelejtkeznek amikor cikket kell írni.
Nem azt mondta, hogy nincsenek jóba Selenával. Azt mondta, hogy már nem állnak olyan közel egymáshoz, de még mindig fontos helyet foglal el a szívében.
2012. július 18. 12:48
Idézet (Barbus87 @ 2012.07.18. 11:42)
Amúgy nem Demi az első és nem is az utolsó sztárocska akinek vannak problémái, csak épp ő teregeti ki minden héten legalább egyszer. Érdekes módon Jonathan Rhys Meyers problémáival nincs tele a Starity.
Azért van tele a starity(és minden más) ezekkel a cikkekkel,mert sok fiatal küzd hasonló problémával és így akarnak példát mutatni nekik.Én nagyon szeretem Demi-t és megpróbálom követni a példáját.Erős akarok maradni én is,és mindenkinek szüksége van egy ilyen példaképre,hiszen senkinek sem felhőtlen az élete.
2012. július 18. 12:58
A legfontosabb az, hogy mostmár együtt tud élni a betegséggel és nyíltan felvállalja, így rengetek fiatalnak tud segíteni. Demi egy igazi példakép, bárki bármit mond.
2012. július 18. 13:18
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Lépjünk már túl ezen..Demi azért beszél erről mert kérdezik..de legyen már elég, ez 2010-ben történt, most 2012 van, sokáig kell még ezen lovagolni?? Egy szó: felejtés
2012. július 18. 13:25
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
csak azért vágta magát hogy csinálhasson már valamit .. de nem akart öngyilkos lenni !! -.-
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: