Tudod ki az a Joseph Kony?
2012. július 18. 19:23
Amerika szemében mindenki terrorista , aki saját népe mellett kimer állni. Mindenkit szerethetsz (cigány , négert, zsidot...bármit)csak a saját fajtádat , népedet nem , mert akkor rasszista vagy, népbutítás az egész, rémulet keltés , mert a félo embert lehet irányítani , jol kivan ez találva
2012. július 18. 22:53
Az amerikai titkosz szolgálat állítólag tudott a 911 támadásról is...még sem tettek semmit. Az amcsik nagyon tudják befojásolni a népet, és a sajtót.Mindent úgy alakítanak, hogy abból a NAGY AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK,úgy jöjjön ki hogy ők a fasza gyerekek, és mindenkit akit elnyomnak fenyegetnek, majd ő jön és megmenti...Nevetséges az az ország.Az álszent önelégült beképzelt és egyben borzasztóan szűk látókörű és ostoba szemléletükkel együtt.
2012. július 19. 12:30
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Jó cikk lett, írt számomra új dolgokat is.
Írtátok már többen is előttem, hogy jól ki van ez találva, és egyetértek. Vegyük például azt, hogy az Invisible Children a beküldött pénzeknek csak 32%-át költik tényleg a gyerekekre, a többit meg szépen bezsebelik...
És az olaj.
Chocolate Sunset:
Ha nekünk lenne olajunk, már mi is terroristák lennénk, és az amcsik jönnének levadászni minket.
Ott a pont.
Egyébként Kony már 2006 óta nincs is Ugandában...
Írtátok már többen is előttem, hogy jól ki van ez találva, és egyetértek. Vegyük például azt, hogy az Invisible Children a beküldött pénzeknek csak 32%-át költik tényleg a gyerekekre, a többit meg szépen bezsebelik...
És az olaj.
Chocolate Sunset:
Ha nekünk lenne olajunk, már mi is terroristák lennénk, és az amcsik jönnének levadászni minket.
Ott a pont.
Egyébként Kony már 2006 óta nincs is Ugandában...
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2012. július 20. 06:47
Én még életemben nem hallottam róla. De a terroristák nem is izgatnak.
2012. július 20. 09:39
Idézet (meli1985 @ 2012.07.18. 19:23)
Amerika szemében mindenki terrorista , aki saját népe mellett kimer állni. Mindenkit szerethetsz (cigány , négert, zsidot...bármit)csak a saját fajtádat , népedet nem , mert akkor rasszista vagy, népbutítás az egész, rémulet keltés , mert a félo embert lehet irányítani , jol kivan ez találva
Azért valljuk be, hogy aki egy másik állam, vagy a saját állama ellen erőszakos cselekményeket tesz, amelyek többezer ártatlan ember halálával járnak, akkor az elkövetők igenis TERRORISTÁK! Engem nem érdekel, gyújtsák fel, vagy robbantsák fel magukat, de ne ártatlanok jelenlétében!
2012. július 21. 12:04
nem ismerem,nem érdekel,nem olvastam végig,néhányra azt mondtam:Jó tudni.
2012. július 22. 14:32
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nem is hallottam róla.
2012. július 22. 17:42
|
|
réku storanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 177818 offline
|
az a probléma, hogy ide csak most jutott el, egészen év elejétől próbálják külföldön felhívni rá a figyelmet, úgy látszik Magyarország csak egy fél évvel van lemaradva
2012. július 22. 21:17
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (réku storan @ 2012.07.22. 17:42)
az a probléma, hogy ide csak most jutott el, egészen év elejétől próbálják külföldön felhívni rá a figyelmet, úgy látszik Magyarország csak egy fél évvel van lemaradva
én már jó pár hónapja hallottam az egészről az angol tanáromtól és már azóta akartam cikket írni, de nem volt rá időm és csak most nyáron tudtam jobban belemerülni és utánanézni a dolgoknak. és a cikk témája miatt sem tudtuk, hogy melyik kategóriába kerüljön ezért miután megírtam még jó ideig nem lett publikálva.
2012. július 23. 13:28
|
|
SilverFoxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 136511 offline
|
Még sosem hallottam.. furcsa, mert láttam a Véres gyémánt c. filmet, ami többek közt ugye arról is szól, hogy a főszereplő, Solomon fiát magához veszi ez a Kony általi szervezet, és katonát képez belőle, de,ha jól emlékszem nem említik a nevét.. no de majd most megnézem még egyszer, és jobban oda figyelek az ilyenekre! És igen, STOP KONY!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.