Már az egész világot bejárta az ugandai terrorvezér neve. Lehet, hogy már te is hallottad vagy olvastad valahol, de még nem tudod ki is ő pontosan? Akkor itt az ideje, hogy lehulljon a lepel!
A teljes cikkhez kattints ide!
Tudod ki az a Joseph Kony?
2012. július 18. 10:14
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
fogalmam sincs ki ő de el se olvastam a cikket mert túl hosszú :S x'''DDDD
2012. július 18. 10:23
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Én már olvastam róla régebben. Féreg..
2012. július 18. 10:25
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet
bubblegum..
fogalmam sincs ki ő de el se olvastam a cikket mert túl hosszú :S x'''DD
Nem túl vicces hogy egy cikket is lusta vagy elolvasni.
Nagyon érdekes cikk, mikor ilyen embert látok a TV-ben vagy csak az újságban, mindig elgondolkozok hogy lehet ilyenre képes egy ember, milyen gondolkodás mód kell ahhoz hogy ilyen szintre lesüllyedjen..
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2012. július 18. 10:30
Úristen
Én most hallottam róla először, remélem sikerül nekik elkapni
2012. július 18. 10:35
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Idézet (bubblegum.. @ 2012.07.18. 10:14)
Akkor gratulálok ehhez az igazán értelmes kommenthez... Ha nem olvasol el valamit, tedd meg azt a szívességet, hogy nem is kommentelsz.
Én most hallottam először erről az emberről. Hát, elég durva. Remélem elfogják decemberig, mert ez a szervezet már a szekta fogalmát is kimeríti.
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2012. július 18. 10:49
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
még nem hallottam róla,de rem elkapják !
2012. július 18. 10:49
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Senki ne higgye el ezt a marhaságot!
Minden tiszteletem a cikkíróé, nem az ő hibája, de muszáj felhívnom a figyelmet.
Láttam a videót még régebben, és véleményem szerint egy rendkívül nyálas és undorító módja a megtévesztésnek. Szomorú zene, zokogó afrikai fiúcska (látszik, hogy mű), Jason cukimuki kisfia, aki szintén színészkedik, mint ahogy a videóban is elhangzik. Sokat kutattam a témában, cikkeket olvastam, és videókat néztem, mert érdekel a dolog. És kiderült egy csomó borzasztó különös info. Az Invisible Children egy kétes alapítvány, ami nem engedi ellenőrizni a könyvelését, és utólag derült ki, hogy a befolyt összegnek csak a 30%-át költik a gyerekekre, a többi elment a profi filmecske összehozására, utazásra, stb. Isten ments, hogy valaki még pénzt küldjön nekik, vagy karkötőt vegyen tőlük.
Hihetetlen, milyen egyszerű egy világot bepalizni. Az egész Kony-ügy arról szól, hogy az USA katonai bázist akar Ugandában létrehozni, ugyanis rá akarják tenni a kezüket az ottani hatalmas olajkészletre. Sz@rnak Konyra, sz@rnak a gyerekekre. A fickó hadserege már egyáltalán nem nagy, az ugandaiak nem is tartanak tőle, inkább az oktatás, a megélhetés hiánya jelenti a problémát. Nézzétek meg ezt a videót, egy ugandai lány mondja el a véleményét, angoltudás szükséges: http://www.youtube.com/watch?v=VgrqIuYVn1s
Csak gondoljatok bele: miért akarna az amerikai kormány segíteni az afrikai fiataloknak, ha a saját hazájuk gyermekeire is magasról tojnak? Mi közük nekik Afrikához? Egyáltalán ki ez a Jason Russel, és milyen alapon kéri a beavatkozást az afrikai helyzetbe? Uganda kormánya és hadserege ugyanolyan korrupt és gyilkos, mint Kony. Kutattam a témában, és találtam olyan információt, ami szerint az ugandai nemzeti hadsereg is foglalkoztat és fegyverez fel gyerekeket.
Az egész dolog az olajról szól, mint a 2001.szeptember 11-ei "terrortámadás", ami csak ürügy volt arra, hogy az USA megtámadhassa Afganisztánt az olajért.
Tudom, van sok összeesküvés-elmélet, én is utálom őket, de a fentiek bizonyítottan igaz tényeken alapulnak. Mindig nézzetek utána a dolgoknak, mielőtt elhisztek valamit. A médiában mindenki azt mond, amit akar. Az Invisible Children és Jason Russel is csak egy báb.
Remélem, lesz, aki elolvassa a hozzászólást, és kicsit elgondolkozik, hogyan is működik a világ, úgy igazából. Nem vagyok térítő, vagy ilyesmi, csak szimplán felháborít, hogy milyen roh@dt egyszerűen ki lehet használni az emberek jóérzését.
Minden tiszteletem a cikkíróé, nem az ő hibája, de muszáj felhívnom a figyelmet.
Láttam a videót még régebben, és véleményem szerint egy rendkívül nyálas és undorító módja a megtévesztésnek. Szomorú zene, zokogó afrikai fiúcska (látszik, hogy mű), Jason cukimuki kisfia, aki szintén színészkedik, mint ahogy a videóban is elhangzik. Sokat kutattam a témában, cikkeket olvastam, és videókat néztem, mert érdekel a dolog. És kiderült egy csomó borzasztó különös info. Az Invisible Children egy kétes alapítvány, ami nem engedi ellenőrizni a könyvelését, és utólag derült ki, hogy a befolyt összegnek csak a 30%-át költik a gyerekekre, a többi elment a profi filmecske összehozására, utazásra, stb. Isten ments, hogy valaki még pénzt küldjön nekik, vagy karkötőt vegyen tőlük.
Hihetetlen, milyen egyszerű egy világot bepalizni. Az egész Kony-ügy arról szól, hogy az USA katonai bázist akar Ugandában létrehozni, ugyanis rá akarják tenni a kezüket az ottani hatalmas olajkészletre. Sz@rnak Konyra, sz@rnak a gyerekekre. A fickó hadserege már egyáltalán nem nagy, az ugandaiak nem is tartanak tőle, inkább az oktatás, a megélhetés hiánya jelenti a problémát. Nézzétek meg ezt a videót, egy ugandai lány mondja el a véleményét, angoltudás szükséges: http://www.youtube.com/watch?v=VgrqIuYVn1s
Csak gondoljatok bele: miért akarna az amerikai kormány segíteni az afrikai fiataloknak, ha a saját hazájuk gyermekeire is magasról tojnak? Mi közük nekik Afrikához? Egyáltalán ki ez a Jason Russel, és milyen alapon kéri a beavatkozást az afrikai helyzetbe? Uganda kormánya és hadserege ugyanolyan korrupt és gyilkos, mint Kony. Kutattam a témában, és találtam olyan információt, ami szerint az ugandai nemzeti hadsereg is foglalkoztat és fegyverez fel gyerekeket.
Az egész dolog az olajról szól, mint a 2001.szeptember 11-ei "terrortámadás", ami csak ürügy volt arra, hogy az USA megtámadhassa Afganisztánt az olajért.
Tudom, van sok összeesküvés-elmélet, én is utálom őket, de a fentiek bizonyítottan igaz tényeken alapulnak. Mindig nézzetek utána a dolgoknak, mielőtt elhisztek valamit. A médiában mindenki azt mond, amit akar. Az Invisible Children és Jason Russel is csak egy báb.
Remélem, lesz, aki elolvassa a hozzászólást, és kicsit elgondolkozik, hogyan is működik a világ, úgy igazából. Nem vagyok térítő, vagy ilyesmi, csak szimplán felháborít, hogy milyen roh@dt egyszerűen ki lehet használni az emberek jóérzését.
2012. július 18. 11:18
|
|
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 offline
|
Már olvastam róla régebben és szörnyű,amit művel...Remélem hamar elkapják.Amúgy jó cikk lett.
2012. július 18. 14:17
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Tumblr és Twitter is tele volt/van vele, de sosem tudtam teljes infót megszerezni az ügyben, szóval köszönöm a cikket. De én teljes mértékben elhiszem amit Appalache állít(köszi a videót), rengeteget szokot a családom, bátyjám beszélni erről, sőt még a töri tanárom is. Undorítónak tartom, amit az USA művel, én rengeteget kutattam a 9/11 ügyében, és embertelen, hogy az olaj miatt 3000 embert, a saját városukban csak úgy megöltek. A saját embereiket. Ez nyílt titok, ha valakinek van egy csöpp esze, átlát a dolgon. Már emiatt is el lehet gondolkodni, hogy mennyi igaz ebből az egész Kony ügyből.
2012. július 18. 16:03
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Minden nézőpont kérdése, az egyik oldalnak terroristavezér a másik oldalnak szabadságharcos. Ne dőljetek be mindennek, amerika nagy hatásvadász tud lenni, amivel elfedik a valóságot.
2012. július 18. 16:34
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Na, most már kicsit világosabb (azt hiszem). YouTube-on is sok helyen láttam és idegesített, hogy nem tudtam mi ez. Igazából még mindig nem értem, de azért előrébb vagyok.
OKÉÉÉÉ!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.