Vegyék vigyék kollégák
Sorozatok
2005. január 30. 16:18
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
A marha mostan akkó feltett egy "One Tree Hill" epizódot, hogy megtudjátok, mi a magyarok iftene, no persze nem azért... hanem mert Sophia Bush nagyon cííííííííííííícaaaaaaa, meg azért Bethany Joy Lenz se semmi, Hilarie Burton is eléggé cicoid... Ezt a részt választottam, mert ebben Sheryl Crow is vendégszerepel, még egy légy erre a csapásra. Saját magát alakítja, megrendítő hitelességgel. HDTV rip, 350MB.
2005. január 30. 16:33
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Hát pl a desperate housewives ban nem gyakran érteném meg a narrátort sem 
De nem is szabad most egy bötüt se megtanulnom angolul, mert még azt hiszik arra készülök, hogy kintmaradjak
De nem is szabad most egy bötüt se megtanulnom angolul, mert még azt hiszik arra készülök, hogy kintmaradjak
2005. január 30. 17:06
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Ha végeztél és nem bírsz magaddal az érdekelne, végül is csak a lol verzió van meg. 
Bár ez már túl nagy adag lenne. (hacsak rá nem tudod másolni közvetlen a hdd-re. Mert ezt feltöltögetni az már gáz.
Bár ez már túl nagy adag lenne. (hacsak rá nem tudod másolni közvetlen a hdd-re. Mert ezt feltöltögetni az már gáz.
2005. január 30. 17:10
|
|
FlowM@NTechnical Expert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 564 Csatolások: 72 Azonosító: 2 offline
|
Idézet(ViC @ 2005, January 30. - 17:06)
Ha végeztél és nem bírsz magaddal az érdekelne, végül is csak a lol verzió van meg. 
[right][/right]
[right][/right]
Egyelőre a beszerzés rögös útján lépdelek.
2005. január 31. 17:16
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 564 Csatolások: 72 Azonosító: 2 offline
|
Idézet(ViC @ 2005, January 31. - 16:24)
Ha torrentről szeded, dobd át légyszi a .torrent fájlt mert sehol sem találom őket.
[right][/right]
[right][/right]
A 3 legújabbat reges torrent siteról szedtem, a régieket megpróbálom DC-n.
2005. január 31. 18:35
|
|
ViCCAP-tain |
|
Abszolut sehol nem látok egy részt sem. Fura mert emlékszem hogy tuti volt
ezt az egyet tudom adni ha kell (ez már mögvan
)
Stargate.Atlantis.S01E19.HR.HDTV.AC3.2.0.XviD-MiNT
2005. január 31. 18:37
|
|
|
Idézet(ViC @ 2005, January 31. - 18:35)
Abszolut sehol nem látok egy részt sem. Fura mert emlékszem hogy tuti volt
)
[right][/right]
[right][/right]
Nekem a 17-18-19 van meg.
2005. január 31. 18:42
|
|
ViCCAP-tain |
|
De most nézem, ha csak 2.0 ás hangja van akkor nem is kell. a kép elég jó a lol verzióban is.
Épp most esett át a dvdjátékosom egy agymosáson. Így már van egy 1pixel széles fekete keret a betű körül.
Épp most esett át a dvdjátékosom egy agymosáson. Így már van egy 1pixel széles fekete keret a betű körül.
2005. február 02. 22:08
|
|
|
Idézet(ViC @ 2005, February 2. - 22:02)
A 24 harmadik szezon hdtv rip LOL kell valakinek? Meg a 4. szezon eddigi részei?
az 1-2 szezon is megvan de az dvd-n. ha kell....
[right][/right]
az 1-2 szezon is megvan de az dvd-n. ha kell....
[right][/right]
Milyen sorozat ez?
2005. február 02. 22:18
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
ViC: én még a Desperate-t húzom
,
elkezdtem nézni egész szuper, figyelembevéve hogy nem vagyok egy nagy sorozat fan....
Csak érdeklődök hogy kijött ebből már több is ezeken kívül
?
elkezdtem nézni egész szuper, figyelembevéve hogy nem vagyok egy nagy sorozat fan....
Csak érdeklődök hogy kijött ebből már több is ezeken kívül
2005. február 03. 18:49
|
|
ViCCAP-tain |
|
Idézet(FlowM@N @ 2005, February 2. - 22:08)
Milyen sorozat ez? 
[right][/right]
[right][/right]
Nemtom, nem kezdtem el megnézni. (a kollégámnak napok óta véresek a szemei mondván meló után rohan haza leül nézi nézi nézi, majd jön dolgozni, alszik kicsit vezetés közben majd rohan haza.......
Szal szerinte k jó.
Én még nem mertem megzombisodni mint ő
Ja Joey az elejétől az épp uccsóig kell? Mert holnap be kell vinnem a céghez és feltenni onnan egy pillanat műve.
Depis háziasszonyokat hétfőn törölném ha leszedte mindenki
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: