Harry Styles magányos vénemberként fogja végezni
2012. július 17. 18:46
Harry*-*Annyiraa belezúgtam Harrybe!!De nem lesz sosem az enyém,szwal ez csk álom marad
(
2012. július 17. 19:06
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
szerintem Liam csak viccelt
2012. július 17. 19:31
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Tuto hogy nem lesz magányos..ebben valahogy biztos vagyok
2012. július 17. 20:09
Idézet (szandy3212 @ 2012.07.17. 18:26)
1:Nem csoda hogy nem talál magának csajt ha mindenkivel összehozogatják és nem kereshet magának barátnőt.
2:szerintem az igazi rajongók nem örülnek neki ha Harrynek szakítania kell a barátnőjével ill. ha nincs neki és magányos.
3:Szerintem szánalmas hogy nem azért hozzák össze Harryt egy nővel neki jó legyen hanem azért h hasznot húzzanak a hírnevéből és az mégszánalmasabbnak tartom h az 1D-srácok legtöbb exe is csak hírnévért kihasználják a fiúkat.
4: Elszégyelhetné magát Liam is h olyan dolgot nyilatkozott amivel a csapattársát égeti mert azért a csapattársakat illene védeni.
Egyáltalán nem vagyok 1D-rajongò de azért nem kellene ennyire hasznot húzni a srácok hírnevéből.
2:szerintem az igazi rajongók nem örülnek neki ha Harrynek szakítania kell a barátnőjével ill. ha nincs neki és magányos.
3:Szerintem szánalmas hogy nem azért hozzák össze Harryt egy nővel neki jó legyen hanem azért h hasznot húzzanak a hírnevéből és az mégszánalmasabbnak tartom h az 1D-srácok legtöbb exe is csak hírnévért kihasználják a fiúkat.
4: Elszégyelhetné magát Liam is h olyan dolgot nyilatkozott amivel a csapattársát égeti mert azért a csapattársakat illene védeni.
Egyáltalán nem vagyok 1D-rajongò de azért nem kellene ennyire hasznot húzni a srácok hírnevéből.
Szerintem Liam csak viccből mondta, ő pont nem az a fajta aki csak úgy égetne bárkit is, különösen a srácokat. Hidd el nekem, nem csak az exeik közül vannak olyanok, akik csak kihasználják őket... Harry meg BIZTOSAN nem fog magányosan meghalni... Különösen ha demzin múlik
1 felhasználónak tetszik:
TbRéku
2012. július 17. 20:17
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Na most úgy is tele van minden hogy kóbor állatok, sok a menhelyen az állat. Legalább lesz ki befogadja a macskákat
jó ez gonosz volt. De 18 éves, ahogy látom fél éve töltötte be. Nem tudom mit akar ilyen hirtelen. Van aki 30 évesen se volt senkije és 40 évesen meg már 2 gyereke volt. Nem kellene e miatt aggódni.
2012. július 17. 20:27
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
Úgy se fogja öregemberként végezni Harry!!!
2012. július 17. 20:43
|
|
bakdomiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157376 offline
|
Nem marad egyedül... Az hogy ennyi idősen meg nem volt túl hosszú kapcsolata az nem azt jelenti h nem is lesz, hisz még fiatal!! Rengeteg esélye van! Viszont az közel nem biztos h Liam és Danielle együtt lesznek öröké ahogy Lou és El között sem 100%... Még bármi lehet!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.