Harry Styles magányos vénemberként fogja végezni
2012. július 20. 22:08
|
|
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline
|
ezt nem viccnek szántam ezt te is tudod:D:D.. tudom..tudom..de ha összejön a 2-es pont(..)..akkor nem kell AZ.. és igen..hogyne tudnám..most mondtad el:P:)
de akár a MÁSIK miatt is lehetne ez!!
de akár a MÁSIK miatt is lehetne ez!!
2012. július 20. 22:09
|
|
L.Evuss..új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 175540 offline
|
Igen most mondtam el de előtte nem tudtad.
És melyik a 2-s pont és milyen másik!?
De nagyon sok másik van ezért Harry tuti nem lesz magányos,mert annyi tervünk van,hogy az egyik biztos bejönn: D
És melyik a 2-s pont és milyen másik!?
De nagyon sok másik van ezért Harry tuti nem lesz magányos,mert annyi tervünk van,hogy az egyik biztos bejönn: D
2012. július 20. 22:12
|
|
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline
|
nem baj az.. tudtam ám..csak rákellett ébreszteni.... a 2-es pont az "édes" élet te unsexy..
:D:.. igen..az biztos:) és ha nem is én akkor a BFF-JE:D:D:de csak ha Niall és Ő.. de nem mivel te..szval maradok én..
))
:D (nemvagyok hibbant..senkise nézzen annak)
2012. július 20. 23:50
dehogy is fogja magányos öregemberként végezni... majd ha úgy akarja eljönn neki a rendes lány szerintem akire vágyik....Randiguru, lehet hogy ebbe Liam-nak igaza van, mert Harry volt a bemutatóóósrácc.....Nembaj Hary addig mink itt vagyunk
P
2012. július 21. 05:59
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
2012. július 21. 10:24
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
ja kedves vagy Louis:D amúgy szerintem ez baromság!
2012. július 21. 11:50
szerintem nem fogja magányos öregemberként végezni,biztos talál magának egy szép és rendes lányt majd nemsokára aki mellett boltog lehet
Liam meg nagyon kedves hihihi
2012. július 21. 12:30
|
|
ValakiVagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 181001 offline
|
XD jól megmondta!
2012. július 21. 12:36
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
nem tudom,sztem még nem jött el neki az igazi...bár ha jobban belegondol az ember akkor ott vannak neki a rajongói,az az mi
és még van ideje választani!de ki tudja h mit/kit hoz még a sors
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: