A One Direction szívtiprójának, Harry Stylesnak nincs szerencséje a szerelemben. Ezt nem csak a rajongók állítják, hanem egyik legjobb barátja és egyben társa, Liam Payne is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles magányos vénemberként fogja végezni
2012. július 17. 12:48
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
még egy közös bennem és a leendő férjemben! *-* én is csak mások szerelmi ügyeihez értek, és énis forever alone-ként fogok élni, addig, amíg nem keres meg Harry és nem szeret belém első látásra. this is a true love stroy. : DDDDD
2012. július 17. 12:50
Kétlem, hogy így lenne, hiszen több ezer lány közül csak tud választani egyet majd....de nagyon vicces ez a kijelentés.
2012. július 17. 12:53
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Már nem azért, de aki nem szereti a One Directiont minek kattint rá a róluk szóló cikkekre?
Azt leírni minden cikkhez, hogy "nem unjátok még?" felesleges és szánalmas.
Nem , nem kérek semmilyen nemű reagálást a véleményemhez.
Egyébként Harry pont olyan, mint a Randiguru c. filmben Hitch.
Egyébként Harry pont olyan, mint a Randiguru c. filmben Hitch.
2012. július 17. 12:56
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Harry hahó! tt vagyok én is vagy... vegyél már észre
2012. július 17. 12:57
Szerintem nem fogja magányos öregemberként végezni, és tényleg igazi randiguru lehet.
2012. július 17. 12:58
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Nem nem ő nem lessz magányos csak lehet idő kell neki mert még van ideje
2012. július 17. 12:58
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Persze,pont ő...
2012. július 17. 12:59
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Eszter655 egyetértek! telejesen,és tényleg lehet ti unjátok de vannak olyanok akik nem! és akkor minek is olvasod el..?
és hát Harry
D lehet igazavan Liamnek,de azért remélem nem így végzi
és hát Harry
2012. július 17. 13:00
basszus , úgy is talál, na ez már kicsit bosszant, hogy ezt gondolja
2012. július 17. 13:02
A Staritys önjelölt "újságírók" mikor fognak leállni ilyen zöldségek írásával? Muszáj rászállni Harryre? Van ideje. Meg Liam sem nyilatkozott ilyet hogy vénemberként fogja végezni...
1 felhasználónak tetszik:
réku storan
2012. július 17. 13:05
Randiguru...komolyan?
Am annak ellenére hogy ki nem állhatom őket(ne vegyétek sértésnek) szerintem Liam-nak teljesen igaza van Harry teljesen béna a szerelemhez ezért voltak még csak ÖREGASSZONYAI!
Am annak ellenére hogy ki nem állhatom őket(ne vegyétek sértésnek) szerintem Liam-nak teljesen igaza van Harry teljesen béna a szerelemhez ezért voltak még csak ÖREGASSZONYAI!
2012. július 17. 13:08
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
Igaz szeretem az 1D-t de már kezdem sokalni ezt a minden napi cikket. lassan azt is cikkbe írják az emberek hogy Harry Styles elment WC-re xd
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.