Muri Enikő bosszút áll a férfiakon
2012. július 17. 12:12
Ez nagy csalódás volt o.O Azt hittem, Enikő többre is képes, de úgy látszik, nem :/ Nem lett annyira jó ez a dala. Talán a következő jobb lesz.
2012. július 17. 12:15
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Nekem se a szám se a klip nem tetszik. A szám gagyi, a klip meg nem feminin hanem szánalmas lett. Kicsi emlékeztet P!nk egyik klipjéhez...
1 felhasználónak tetszik:
Kiim
2012. július 17. 12:16
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (devilrose @ 2012.07.17. 11:41)
Ja, fülbemászó, mert Kelly Rowland már sikerre vitte pár éve a zenei alapot. Muri(s)
A klipet vagy 3 hónapja leforgatták...eddig tartott a vágás? 
Tudtam hogy valahonnan ismerős az alap, de nem ugrott be.. amúgy ezen nincs miért meglepődni
2012. július 17. 12:17
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (Feilla @ 2012.07.17. 12:15)
Nekem se a szám se a klip nem tetszik. A szám gagyi, a klip meg nem feminin hanem szánalmas lett. Kicsi emlékeztet P!nk egyik klipjéhez...
Igen, kicsit Please don't leave me szaga van a klipnek..
2012. július 17. 12:19
|
|
PiciiNuskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 179352 offline
|
én kezdetben szerettem de szerintem mostanában nagyon fenn hordja az orrát
2012. július 17. 12:19
Szerintem a dal egész jó ,de a klip szerintem értelmetlen lett ,olyan összefüggéstelen...
2012. július 17. 12:28
Ez a szám szörnyű, csak úgy, mint a klip. Az ikszfaktorban szerettem Enikőt, mert tény, hogy nagyon tehetséges és a dalválasztásai is jók voltak, ezért eszembe sem jutott volna róla feltétlezni, hogy valaha ilyen számot fog kiadni, mint ez. Körülbelül minden második énekesnőnek van egy hasonló dala, a klip is tiszta tömeg cucc, ráadásul undorító. Na igen, ide jutnak az emberek, miután híresek lesznek.
2012. július 17. 12:35
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nekem eleinte kicsit fura volt ez a stílus Enikőtől,de egy idő után megszerettem.A klip szerintem jó lett.Azért remélem,hogy nemcsak ilyen stílusú dalai és klipjei lesznek.És nem beképzelt.Honnan veszitek?Ismeritek?Beszéltetek vele?Én már többször találkoztam vele,nagyon aranyos lány.A klipben csak egy szerepet játszik,de a valóságban egy nagyon aranyos lány.
(Pont Baricz Gergő rajongói mondják,hogy értelmetlen Enikő száma? LOL.Mert Bébibogyó aztán az értelem tetőfoka
)
(Pont Baricz Gergő rajongói mondják,hogy értelmetlen Enikő száma? LOL.Mert Bébibogyó aztán az értelem tetőfoka
2012. július 17. 12:42
|
|
Muri Enikő Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 107 Csatolások: 70 Azonosító: 167073 offline
|
Annyira jóó!
Imádom Encit!
) ♥
Imádom Encit!
2012. július 17. 12:42
nekem nagyon tetszik..az első magyar dal ami tetszik
2012. július 17. 12:47
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
az X-Faktorba szerettem Enikőt, de az a szexi vonal nem jön be. A klipbe egyedül a táncosok tetszenek, mivel az Appril Projectből jó páran szerepelnek benne. remélem a következő líraibb dal és klip sokkal jobb lesz
2012. július 17. 12:48
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nos, eléggé erőltetettre, "művire" sikerült ez a "csodás" kisfilm. Enikő már túljátssza, ami roppant zavaró. Másrészről pedig a klip sztorija is elég gyér, meg felfedezhető benne Thalía (Gracias a Dios) és Natalia Oreiro (Me muero de amor) klipmorzsa is. Legalábbis nekem ezek jutottak először eszembe, másnak meg lehet, hogy más. Szóval: ahogy a dal, úgy a klip is elég tucat és unalmas lett.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.