Britney Spears - AEH (Az Esernyõs Huligán)
2007. február 25. 13:45
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
múltkor belinkeltem egy scannelt képet (egy újságról) ide, oszt valaki letörölte... nem tom mér... de abban benne volt, hogy azért kattant be, mert megerõszakolták...
2007. február 25. 13:56
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
valami bibi biztos volt a képpel/cikkel.
azt azért figyelembe kell venni, hogy se +18 as kategóriás képet se rossz minõséget nem igazán engedünk. Lehet én gyaktam le. Elõfordulhat.
nekem már ez a zaklatás elég lenne, hogy kiakadjak.
azt azért figyelembe kell venni, hogy se +18 as kategóriás képet se rossz minõséget nem igazán engedünk. Lehet én gyaktam le. Elõfordulhat.
2007. február 25. 13:59
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
Idézet(ViC @ 2007. February 25. - 13:56)
valami bibi biztos volt a képpel/cikkel.
nem vót +18 -as kép, de a minõsége igen rossz volt
2007. február 25. 14:32
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Én nagyon aljas, alávaló embereknek tartom a bulvárújságírókat és a paparazzókat.
Persze, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. Ha valaki nem elég erõs lelkileg, mentálisan, akkor könnyen ide juthat.
Gondolom, nem volt stabil támasza, hogy átjusson a nehézségeken.
2007. február 25. 16:54
|
|
Leo·٠•●•٠· |
|
Idézet(Necros @ 2007. February 25. - 14:32)
Én nagyon aljas, alávaló embereknek tartom a bulvárújságírókat és a paparazzókat.
Igazad van. De ezek ebbõl élnek...
2007. február 25. 19:02
|
|
ppetyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.04. Hozzászólás: 231 Csatolások: 158 Azonosító: 11669 offline
|
Én azon csodálkozom, hogy túl ritkán támadnak rá a paparazzikra. Mellesleg undorító, hogy valaki ebbõl él...
Szegény Britney helyében, tuti felnyársaltam volna az esernyõvel!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: