Végre megérkezett Madonna legújabb klipje Turn Up The Radio címmel. A dal az énekesnő következő kislemeze az MDNA-albumról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klipppremier: Madonna - Turn Up The Radio
2012. július 17. 09:56
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na végre már vártam!
2012. július 17. 10:05
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Na ez azért már Madonnásabb szám mint például az előző borzadály! Nem feltétlenül kell követnie a tuc-tuc vonalat, mert ez nem az ő stílusa. Ennek jó a klipje, a szám is tetszik, szóval csak hajrá! Bár nekem már egy pár éve a kedvenc számom tőle a Power of goodbye és azt nagyon de nagyon nehéz felülmúlni!
2012. július 17. 10:08
Szeretem Madge-t, de se a dal, se a klip nem lesz a kedvencem. Hová lett a kreatív Madonna? Miért kellett neki is beállnia a David Guettás tucatdalosok sorába?
2012. július 17. 10:10
A dal nem lett a kedvencem , de a klip nagyon tetszik.
2012. július 17. 10:15
szerintem az MDNA nem üti meg azt a színvonalat,mit a többi Madonna album. Jónak jó, de tudna többet is. A Hang up-os korszakában kifejezetten szerettem.
2012. július 17. 10:28
Bírom Madonna számait. A klip nem tetszik, de a szám is gyenge.
Jobbat vártam.
2012. július 17. 10:41
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Szerintem ennyi idősen már nem ilyen semmitmondó tucatdalokat kéne kiadnia, mint ez, vagy az előző kettő. A klip elég unalmas lett, de még mindig jobb, mint az ez előtti. Szerintem ezeknél jóval többet is tudna, és lehet, hogy többen lennének vevők valami komolyabb munkára, mert ezek a számok nem túl nagy sikerek.
2012. július 17. 10:55
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Madonnának van számomra sokkal jobb száma is..nekem nem tetszik
2012. július 17. 12:22
Hát ez annyira nem jön be! Vannak sokkal jobb számai is!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: