Tini vagyok, hogyan sminkeljek?
2012. július 22. 16:28
|
|
Fannsell~ But first, let me take a Sεℓƒiε |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 172707 offline
|
Tini vagyok hogyan sminkeljek ??? Sehogy!! én semmit sem kenek magamra mert egyszer kétszer kipróbáltam de nem éreztem jól úgy magam undorító!
2012. július 22. 17:22
Oké! Egy kis simnik rajtam is van szinte mindig de ezzen a csajon nem egy kevés van hannem konkrétan olyan mintha leöntötték volna egy hordó alapozóval!
2012. július 22. 21:34
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
Jó cikk
De én nem igen sminkelem magamat ... 1. Mert a suliban egyből azzal bas*tatnának,hogy a ku**** szokták magukat sminkelni...
2. Én smink nélkül is jól nézek ki
2012. július 23. 10:12
|
|
Cuki baba3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 51 Csatolások: 30 Azonosító: 180990 offline
|
egyetértek Tündiii,én csak szempillaspirált használok
2012. július 23. 11:06
|
|
VampireFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 170489 offline
|
ÉN CSAK SZEMPILLASPIRÁL SEMMI MÁS
2012. július 23. 15:18
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Kelly99 akkor szívesen látlak egy körútra a mi sulinkban!!
Én am csak akkor sminkelek, ha a szemem akarom kiemelni, ilyenkor szempillaspirált szoktam használni, ahogy VampireFanGirl is. Csak néha használok púdert, ha láthatóan karikás a szemem.
2012. július 23. 15:25
A mi sulinkba már 6.tól kezdetét vette a szemceruza, púder, alapozó, száfény..stb. :S
2012. július 23. 20:45
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Én nem sminkelem magam. Utálom.
Ha esetleg olyan nagyon nagy helyre mennék, akkor is szempillaspirál a maximum.
Nem úgy nézek ki, mint a többi, hogy mócsingokban áll a fejemen az alapozó.
Ha esetleg olyan nagyon nagy helyre mennék, akkor is szempillaspirál a maximum.
Nem úgy nézek ki, mint a többi, hogy mócsingokban áll a fejemen az alapozó.
2012. augusztus 30. 16:48
anya nem enged sminkelni, csak ha megyünk valahová. amúgy nagyon megváltozott a csaj!!
2015. október 29. 17:36
Miért kell egy tinédzsernek sminkelnie? Mármint, persze 16-17 évesen ellehet kezdeni, meg talán még előbb is egy-két évvel, ha zsíros a bőröd és pattanásokkal küszködsz, viszont egy tinédzser lánynak nem kell kirívóan sminkelnie és kiöltöznie, mivel így csak magához vonzza a bajt. Persze, ha okosan csinálják, nem mindennap, hanem csak egyes alkalmakra, akkor még jó is kisülhet belőle, de a mai tinédzserek zöme nem valami értelmes, illetve visszafogott... Tisztelet a kivételnek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: