Tini vagyok, hogyan sminkeljek?
2012. július 20. 19:33
Én azért kicsit szoktam, de csak szemceruza és szájfény abból is vissza fogottan. A suliban nem lehet így ott mellőznöm kell
2012. július 20. 19:35
|
|
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 offline
|
Tini vagyok, hogyan sminkeljek? Sehogy mert egy lány úgy szép ahogy van...-.- szerintem ennek a lánynak elég lett volna alapozó és szempillaspirál is..nem kellet volna 10 kiló vakolat.
2012. július 20. 20:08
én max. szempillaspirált és szemceruzát használok
2012. július 20. 20:14
mestersminkesek ide vagy oda...szegény lány úgy néz ki mint egy droid hogy lehet ennyi alapozót használni,abszolúte természetellenes fuj
2012. július 21. 10:41
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
én nem szoktam sminkelni magam
2012. július 21. 10:51
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Én nem sminkelem magam mert a smink elcsúnyítja az embereket.
2012. július 21. 11:45
|
|
Dance Of Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 170236 offline
|
Tinik vagytok ne sminkeljétek magatokat!
2012. július 21. 12:09
Lehet,hogy a csajnak eléggé pattanásos bőre van,de természetesen szép,nem egy kiló vakolattal..
2012. július 21. 12:40
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
őszintén minek sminkelni magunkat?ha valakinek igazán tetszek akkor annak smink nélkül kell hogy tetszek! *.*
2012. július 21. 18:19
én egyszerű alapozót szoktam felkenni, és ki szoktam húzni a szemöldököm néha... az alapozót se mindig szoktam.
és a szempillámat szoktam még kifesteni, meg szájfény...
de ezeket is csak akk szoktam h ha mondjuk meghívnak egy vacsorára, ebédre, fellépés (pl versmondás, farsang)
suliba soha nem szoktam
szal... sztem nem kell ide smink
max egy kicsi ha tleg non gáz mondjuk a bőr, mert pattanásos
és a szempillámat szoktam még kifesteni, meg szájfény...
de ezeket is csak akk szoktam h ha mondjuk meghívnak egy vacsorára, ebédre, fellépés (pl versmondás, farsang)
suliba soha nem szoktam
szal... sztem nem kell ide smink
2012. július 21. 22:09
"Tini vagyok,hogyan sminkeljek?" Hmmm...sehogy!A legtöbb lány azért sminkel hogy eltakarja a hibáit,pedig ez csak ront a helyzeten.Én sem sminkelem magam inkább azon vagyok hogy megszabaduljak a pattiktól.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: