Tini vagyok, hogyan sminkeljek?
2012. július 17. 17:05
Én nem vagyok a sminkelés ellen. Meg kell tanulni rendesen bánni vele és akkor nem kreál az ember magából bohócot. Oké vannak akik azért sminkelik magukat mert "menő", de akkor is el kell fogadni a tényt h van akinek nem árt és azt nem kell leszólni. Én sminkelem magam pedig mindenki beszól nem kéne, én viszont sokszor akkor látom magamat szépnek. Olyan nagy baj ez?
2012. július 17. 17:13
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
Én se ellene, se mellette nem vagyok! Nyáron felesleges sminkelni szerintem, alapozót suliba használok és szempillaspirált is meg szájfény, de másra szinte nincs is szüksége egy 16évesnek, ha meg véletlenül betérek egy buliba még használok ceruzát, de minek más?
de jó cikk, köszi azért!
de jó cikk, köszi azért!
2012. július 17. 17:16
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Hát én sajnos allergiás vagyok a sminkre. 2 óráig bírom kb. aztán elkezdek könnyezni, feldagadnak a szemeim stb. Alapozótól meg pattanásos leszek. Szóval ez pech. x |
2012. július 17. 20:48
|
|
Mániákus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 180634 offline
|
Nem értem, hogy egy 15 évesnek miért kell sminkelnie. Miért kell? Szerintem 15 évesen még nem kéne, de van, aki mér 13 évesen is sminkel. Fölösleges. Hagyni kell a bőrt levegőzni, mert így csak eldugaszolják a pólusokat, ami semelyik bőrnek nem tesz jót. A képen is látszik, hogy a lányon van vagy 3 kiló smink. Ami amúgy drága dolog. Ráadásul a mai tinik nagyon kirívóan sminkelik magukat, pedig elvileg iskolában sminket, körömlakkot nem is lehetne használni. :/ Persze van, hogy szükség van a sminkre, de 15 évesen nem.
2012. július 17. 20:53
|
|
Mániákus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 180634 offline
|
Bárcsak úgy nézne ki, mint egy baba! Az is jobb lenne, de hogy ez mi..... Olyan, mintha műanyag lenne a feje....
2012. július 17. 22:17
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
én nem sminkelem magam..szerintem a természetesség jobb.
amúgy azt nem értem hogy a 12-15 éveseknek miért kell agyon sminkelniük magukat? az még talán elmegy hogy buliban óvatosan kifestik magukat... bár ez személyes véleményem.. ami meg a második képet illeti... -.-" esküszöm szívesebben nézem az elsőt.:///
2012. július 18. 09:38
|
|
evoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 406 Csatolások: 3 Azonosító: 131604 offline
|
15 éves vagyok és már pár éve sminkelek. DE ez nem azt jelenti,hogy műanyagot csinálok magamból,mint az itt látható lánynál! Korrektor,hogy a bőröm levegőhöz tudjon jutni, szempillaspirál, és a számra szájfény/ajakbalzsam/nagyon pici rúzs a szám közepén elmaszatolva.
Amúgy itt rengeteg ember mondja,hogy nem használ sminket,meg hogy milyen rossz.....nos,szerintem ennek e kommentelőknek a fele sminkel.
Amúgy itt rengeteg ember mondja,hogy nem használ sminket,meg hogy milyen rossz.....nos,szerintem ennek e kommentelőknek a fele sminkel.
2012. július 18. 10:30
|
|
VioletDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 180069 offline
|
Az eredeti cikkben irták h nagy fedést akartak az arcán, hogy ne látszódjanak a bőrhibák.. Tényleg kicsit mű de ez nem ilyen hétköznapi natúr smink. Egyébként az első kép like LMFAO. xD
2012. július 18. 10:33
|
|
KatttahA Talk™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 1849 Csatolások: 686 Azonosító: 145297 offline
|
Idézet (evoo @ 2012.07.18. 09:38)
15 éves vagyok és már pár éve sminkelek. DE ez nem azt jelenti,hogy műanyagot csinálok magamból,mint az itt látható lánynál! Korrektor,hogy a bőröm levegőhöz tudjon jutni, szempillaspirál, és a számra szájfény/ajakbalzsam/nagyon pici rúzs a szám közepén elmaszatolva.
Amúgy itt rengeteg ember mondja,hogy nem használ sminket,meg hogy milyen rossz..nos,szerintem ennek e kommentelőknek a fele sminkel.
Amúgy itt rengeteg ember mondja,hogy nem használ sminket,meg hogy milyen rossz..nos,szerintem ennek e kommentelőknek a fele sminkel.
teljesen egyet értek... szerintem nincs olyan 13 év fölötti ember aki nem sminkeli magát... én is sminkelem magam de azért nem csinálok az arcomból festővásznat.. leginkább csak szempillaspirált, szemhéjpúder és rosszabb napokon alapozót használok ... de ezzel szerintem semmi baj nincs hiszen ezt már elvárja tőlünk a társadalom szóval nem kell osztani az észt :)
2012. július 18. 13:27
|
|
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline
|
szegény csaj hülyére van alapozózva,pedig attól,h elfedjük,még ott van a bőrhiba. inkább elmehetne egy bőrgyógyászhoz,aki ad rá vmit,így nem kéne még jobban tönkretennie a bőrét.
2012. július 18. 13:45
nem ertem hogy mert kell sminkeljen 15 evesen...en is annyi vagyok es nem sminkelek es nincs is tervemben..
2012. július 18. 14:30
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Mindig érdekelt a téma, szóval én már olyan 11 évesen is foglalkoztam a sminkeléssel hobbi szinten. Ahogy valaki írta, én sem csinálok magamból "műanyagot", bár néha igen, túlzásba viszem, de az idő elhaladával egyre kevesebbszer. Megtanultam, hogy inkább minőség, nem mennyiség a fontos, szóval nekem a szempillaspirál a lényeg, néhány hónapja rákaptam a tusra, de csak vékony vonallal, és korrektor meg néha kicsi puder. Számra szájfény és pont elég. Jó cikk lett, de engem kicsaptak volna az általánosból, ha így megyek be. Szerintem 6 szín a szemre még nyáron is sok. Másrészt itt a lánynak a szemöldökét is kiszedték, szóval nem csak a sminket hanem az ápoltságon is múlik.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. július 18. 17:07
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Én maradok a szokásos sötét színnel kiemelt szemnél, hófehér bőrnél, ugyanilyenre alapozott ajkakkal. Nekem ez tetszik, ez van.
Visszaolvasgattam pár oldalt, és azért kicsit meglepett ez a nagy smink iránti gyűlölet (esetleg félelem). Nem értem, mi ennek a kiváltó oka. 14 éves kortól szerintem egyáltalán nem gáz a szájfény, szempillaspirál meg hasonló visszafogottabb dolgok. Mondjuk én is csak 15 vagyok, és szinte mindig tust használok sminkelésnél, de szerintem ez egyáltalán nem túlzás. Nőiesedünk, miért is ne nézhetnénk ki úgy, mintha azok is lennénk? Nyilván jóból is megárt a sok...
Engem kicsit irritál, mikor kamaszkorban pár lánynak még eszében sincs sminkelni. Vagy nem is tudom, az nekem olyan fura...
Visszaolvasgattam pár oldalt, és azért kicsit meglepett ez a nagy smink iránti gyűlölet (esetleg félelem). Nem értem, mi ennek a kiváltó oka. 14 éves kortól szerintem egyáltalán nem gáz a szájfény, szempillaspirál meg hasonló visszafogottabb dolgok. Mondjuk én is csak 15 vagyok, és szinte mindig tust használok sminkelésnél, de szerintem ez egyáltalán nem túlzás. Nőiesedünk, miért is ne nézhetnénk ki úgy, mintha azok is lennénk? Nyilván jóból is megárt a sok...
Engem kicsit irritál, mikor kamaszkorban pár lánynak még eszében sincs sminkelni. Vagy nem is tudom, az nekem olyan fura...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.