Idézet (tbdodo @ 2012.07.16. 21:08)
Ja az tök jó, hogy eltűnnek a cuccok az arcodról, viszont az nemjó, hogy egy réteg alapozó van az arcodon és ragadsz mint a szar...-.-"
Ha normálisan megcsinálod, akkor nem ragadsz.
Idézet (Évike12 @ 2012.07.16. 21:10)
jó cikk lett!
Viszont! az hogy ennyi alapozót tettek a lányra, már egy maszkot húztak fel a fejére, ami nem jó. Én szinte soha nem alapozom magam mert szép az arcom nincs semmi rajta, max barnító. Én mindig csak natúr sminket hordok ha megyek valahova, szempilla sprirál;szem cerúza; barnító; szájfény. ennyi. de a mai lányok többsége egy kiló alapozó nicki minajos szem (szét kenve, szét húzva) vörös rúzs. és ilyenek..
Viszont! az hogy ennyi alapozót tettek a lányra, már egy maszkot húztak fel a fejére, ami nem jó. Én szinte soha nem alapozom magam mert szép az arcom nincs semmi rajta, max barnító. Én mindig csak natúr sminket hordok ha megyek valahova, szempilla sprirál;szem cerúza; barnító; szájfény. ennyi. de a mai lányok többsége egy kiló alapozó nicki minajos szem (szét kenve, szét húzva) vörös rúzs. és ilyenek..
Barnító? Esetleg bronzosító. A barnító az más.
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.07.17. 09:24)
utána néztem h az a folyékony alapozó amit először használnak rajta olyan 12 000 Ft
hát ha vki megteheti h havonta erre költsön, és ez csak alapozó
hát ha vki megteheti h havonta erre költsön, és ez csak alapozó
Vannak attól olcsóbbak is, amik jók. Sose adnék ki ennyit egy alapozóért, főleg hogy nekem nem is kell olyan hiper-szuper. Amit most használok az nekem tökéletes, állatokon NEM tesztelték és nemcsak a minősége, hanem az ára is nagyon jó.
Idézet (FüMá @ 2012.07.16. 21:29)
Már nem azért, de szerintem az első képen szebb, mint a másodikon.
Én nem sminkelem magam, max. szempillaspirál, de azt is csak néha. Szerintem fölösleges, úgy is látni, hogy smink van rajtad, akkor meg ugyanúgy tudják, hogy valószínűleg nem a tökéletes bőrödet rejtegeted.
Én nem sminkelem magam, max. szempillaspirál, de azt is csak néha. Szerintem fölösleges, úgy is látni, hogy smink van rajtad, akkor meg ugyanúgy tudják, hogy valószínűleg nem a tökéletes bőrödet rejtegeted.
Először is, senkinek sincs tökéletes bőre. Másodszor ez hülyeség, mert pl. nekem is csak amiatt van rá szükség, hogy néhány rész az arcomon kicsit pirosabb szokott lenni (pl. az orrom), és bár nem feltűnő vagy csúnya, engem azért zavarna, ha így kéne járkálnom. Harmadszor pedig, ha normálisan meg van csinálva, akkor nem látszik, legalábbis egészen addig tutira nem míg valaki bele nem mászik az arcodba.

1 felhasználónak tetszik: