Tini vagyok, hogyan sminkeljek?
2012. július 17. 07:41
Én csak akkor szoktam kisminkelni magam ha megyek valahová, de akkor is csak egy kis szemceruzát és szájfényt használok.
2012. július 17. 08:05
Én csak suliba nem szoktam sminkelni magam (...) amúgy általában egy kis szájfény meg alapozó meg szempillaspirál azt annyi.
2012. július 17. 09:00
Nekem hála az égnek nem igazán kell smink max korrektor mert mindenki és anyukám szerint is természetes szépség vagyok..de sajnos eléggé hófehérke is vagyok ezért folyton harcolok a pattanásokkal...de nekem még szempillaspirál sem kell mert nagyon szép hosszú szempilláim vannak
2012. július 17. 09:01
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Én csak koncertekre sminkelek xD
2012. július 17. 09:10
Szerintem hülyeség a sok smink. Az más, hogy mondjuk állásinterjúra mész, vagy buliba, és több sminket teszel magadra, de az, hogy valaki mindennap több tonna sminkben van, nem is egészséges, ráadásul egy idő után ronda is. A kevesebb több
2012. július 17. 09:24
utána néztem h az a folyékony alapozó amit először használnak rajta olyan 12 000 Ft
hát ha vki megteheti h havonta erre költsön, és ez csak alapozó
hát ha vki megteheti h havonta erre költsön, és ez csak alapozó
2012. július 17. 09:32
Én nagyon ritkán szoktam sminkelni magam.De nem túlozom el, csak szempillaspirál meg szájfény.Talán ezt is évente 3x.
2012. július 17. 09:33
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Sminkelés ellen vagyok.A tiniknek meg mi a jó istenért kellene feltétlen sminkelniük?Hülyeség!!!Azon kívül,hogy tönkreteszik a bőrüket és egy rakat pénzt költenek rá semmi haszna szinte nincs.Váó,talán megnéznek jobban a ki-vagyok-mi-vagyok-féle csávók...
Inkább csokit ennél hülye tini.Az legalább boldogsághormont termel és nem annyira káros..
Inkább csokit ennél hülye tini.Az legalább boldogsághormont termel és nem annyira káros..
2012. július 17. 09:36
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
A smink nagyon nem jó!
2012. július 17. 09:40
A korombeli összes lány közül szinte mindenki sminkeli magát. Ezt megtapasztaltam az osztályban, táborokban, sőt még idegenek között is. Csak én vagyok a természet híve? Sokkal jobban érzem magam ezek nélkül, nem érzem a maszkot az arcomon. Persze nem vagyok ellenes, a smink mindenkit szépít, de ahhoz, hogy ápolt legyél, nincs szükséged rá.
2012. július 17. 09:47
"Tini vagyok, hogyan sminkeljek?" SEHOGY!! Inkább azt kéne megtanulni, hogy hogyan fogadjuk el önmagunkat... Csak szerintem szánalmasak a mai tinédzserek?!
2012. július 17. 09:55
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (DoRiNe @ 2012.07.17. 09:47)
"Tini vagyok, hogyan sminkeljek?" SEHOGY!! Inkább azt kéne megtanulni, hogy hogyan fogadjuk el önmagunkat... Csak szerintem szánalmasak a mai tinédzserek?!
Ja, hogy te a '98-as születéseddel nem számítasz mai tinédzsernek...?
ON: Én nem szoktam sminkelni magam, maximum szempillaspirál.. Másra még nincs is szükségem, úgyhogy szerencsés vagyok.
2012. július 17. 10:28
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Hát elég szerencsés bőrtípusom van,ugyanis nem igazén szorulok sminkelésre,és nem is vagyok pattanásos olyan feltűnően.Ha mégis sminkelek,max.szempillaspirál,néha alapozóval.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

1 felhasználónak tetszik: