Tini vagyok, hogyan sminkeljek?
2012. július 16. 22:31
|
|
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline
|
Sajnos azt vettem észre a suliban, hogy azért nem férek be a mosdóba, mivel a 14 éves lányok a tükör előtt mázolják magukat. Most nem azért, mert ha egy szemceruza, kis alapozó vagy valami hasonlót használnak az persze még segíthet is, de amikor júniusban csíkban folyt le róluk a szemfesték+alapozó kombináció az már kicsit sok... :/
1 felhasználónak tetszik:
NiceandCute
2012. július 16. 22:53
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Nem hordok sminket... esetleg alapozót fogok feltenni később, mert nem szeretnék "mű" lenni.
2012. július 16. 22:54
Nagyon szép lett a lány. Én 17 éves vagyok , de nem igazán szoktam sminkelni magam. Ha néha megesik akkor is csak szempillaspirál és szemceruza kerül rám.
2012. július 16. 23:04
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
én sose gondoltam arra így 14 éves koromban ,hogy milyen legyen a sminkem .Mivel sose sminkelem magam ...
de mondjuk hasznos cikk
nincs semmi bajom azzal ha valaki sminkeli magát .Csak ne vigye túlzásba .
2012. július 16. 23:20
Csak milyen kár, hogy a cikkben a végeredményt mutató pár kép teljesen ki van retusálva, így véletlenül se a valódi végeredményt mutatja
Így ennek mi a fene értelme van? -.-"
2012. július 16. 23:42
|
|
LauriSarahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 180412 offline
|
gucci98-nak igaza van. Én ojan csajokra rá se tudok nézni. Szerintem foleg a tiniknek olyan sminket kolene válosztanniuk ami a korukhoz képes és nem minyá 14 évesen úgy kinézni mint béldául VV Szandika avagy VV Veronika
2012. július 17. 00:44
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Csak jó lenne, ha nem egy kutya, macska, majom, disznó, vagy bármilyen más állat árán lenne kisminkelve az illető. Fogadok, hogy le tolják - ahogy ti is, hogy a sminktermékeket tesztelték-e állatokon, vagy sem. Nem tudom a többi ember, és ti hogy vagytok vele, de én inkább egész életemben csúnya maradok, minthogy olyan sminkeket használjak, amiket állatokon tesztelnek. Pedig a tagokat elnézve - jó lenne hamar kezdeni, és megszeretni a természetes szépséget. A televízió, meg a nagy sminkgyártó cégek, és reklámjaik tukmálják rátok, hogy mi a trendi 2012-ben egy ember - avagy ha megfelel a reklámok által közvetített értékrendnek. Ez nem vicc. Nem vagyok a smink ellen, de inkább olyat vegyetek, amit biztosan tudtok, hogy nem tesztelték állatokon, mert hihetetlen, hogy egy szemhéjfesték, szemceruza, rúzs, szájfény, alapozó stb. árán az állatok mit meg nem szenvednek, amibe később belehalnak. De csak azért állatokkal tesztelik ezt, mert az olcsóbb - pedig köztudottan léteznek az állatkísérletek helyett más alternatívák -, így megéri ez minden gyártónak, hiszen a termékeit nektek pedig drágábban adja el. Úgy viseljétek az arcotokon a sminket, hogy kitudja mennyi érző, értelmes állat mennyi mindent szenvedett meg ÉRTED, azért, hogy te tökéletesnek érezd magad a reklámok által közvetített etalon miatt. Mire jó ez? Ezért is utálom, ha egy emberen 1kg vakolat van. Legyen, ez mindenkinek a saját döntése, de legalább erre figyeljen már oda, mert kik vagyunk mi, hogy elvesszük a mi nyamvadt tulajdonságunk miatt egy érző, ártatlan lény életét?
1 felhasználónak tetszik:
NiceandCute
2012. július 17. 01:02
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nekem általában szemceruza (igaz, azt se mindig, főleg nem nyáron), szempillaspirál meg esetleg alapozó. Általában ennyi. Nem szokásom fél kiló sminket hordani
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.