Rengeteg fiatal lány küzd azzal a problémával, hogy már igazán nem találja a helyét a kislányok világában, de még bizonytalanul mozog a nagylányokéban is. Ilyenkor fejünkben a fő kérdések általában a sminkeléssel kapcsolatosak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tini vagyok, hogyan sminkeljek?
2012. július 16. 21:02
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Egyszerűen: sehogy xD vagy csak minimálisan.....
2012. július 16. 21:08
|
|
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline
|
Az egyetlen
egyetértek:) ráadásul ha ilyen bőrre alapozót kensz,attól csak még csúnyább ha lesz lemosod és 25éves korára az ember 40nek fog kinézni...fölösleges:)
egyetértek:) ráadásul ha ilyen bőrre alapozót kensz,attól csak még csúnyább ha lesz lemosod és 25éves korára az ember 40nek fog kinézni...fölösleges:)
2012. július 16. 21:10
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
jó cikk lett!
Viszont! az hogy ennyi alapozót tettek a lányra, már egy maszkot húztak fel a fejére, ami nem jó. Én szinte soha nem alapozom magam mert szép az arcom nincs semmi rajta, max barnító. Én mindig csak natúr sminket hordok ha megyek valahova, szempilla sprirál;szem cerúza; barnító; szájfény. ennyi. de a mai lányok többsége egy kiló alapozó nicki minajos szem (szét kenve, szét húzva) vörös rúzs. és ilyenek..
Viszont! az hogy ennyi alapozót tettek a lányra, már egy maszkot húztak fel a fejére, ami nem jó. Én szinte soha nem alapozom magam mert szép az arcom nincs semmi rajta, max barnító. Én mindig csak natúr sminket hordok ha megyek valahova, szempilla sprirál;szem cerúza; barnító; szájfény. ennyi. de a mai lányok többsége egy kiló alapozó nicki minajos szem (szét kenve, szét húzva) vörös rúzs. és ilyenek..
2012. július 16. 21:10
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
én sosem sminkelek.. egyáltalán nincs rá szükségem, én úgy érzem... viszont ha mégis, akkor maximum alapozó és spirál van rajtam
2012. július 16. 21:15
Jó cikk lett, tetszik
Nekem a sminkelés, egy kevés korrektorból (e téren mázlista vagyok, mert nincsenek pattanásaim, miteszer meg kevés) szempillaspirálból, meg szemceruzából áll, és kész. Nem szoktam magam nagyon sminkelni
2012. július 16. 21:17
Én nem vagyok híve azoknak a szokásoknak , h felpakoljak magamra 10kg alapozót , rúzst , szemhéjfesétek , szerintem már ronda , és egy tini úgy néz ki vele mint a kisovódás aki az anyja sminkcuccaival játszik... Én csak egy nagyon vékony alapozót szoktam felrakni , meg szempillaspirált... és slussz .
2012. július 16. 21:20
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Én is festem magam de sosem esek túlzásba.Alap sminkelésem.+Hozzá ha van akkor bőr színű rúzs(wáo).
2012. július 16. 21:24
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem gonoszkodni akarok,de a lányra a végén rá se lehet ismerni.én sose sminkelem magam,viszont aki meg ezt teszi,azt sem piszkálom érte.szerintem van egy egészséges határ,de amit erre a lányra rápakoltak,az már bőven sok.mintha egy maszk lenne rajta.szerintem szép lett a végeredmény,nem azt mondom,h nem lett jó,de..nem tudom,nekem ez így már kicsit mű.senki sem tökéletes.
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. július 16. 21:24
Én nem szoktam magam festeni, csak akkor ha bálba vagy buliba megyek. Alapozót többször szoktam mikor "kipattogok". Nem mondhatom, hogy túlzásba viszem. De szerintem jó cikk lett.
2012. július 16. 21:25
Jaj, de utálom én a sminkelést. -.-" Felnőtt nők oké hogy használják, na de ilyen fiatal gyerekekre rákenni azt a sok vackot!!!!
Igen, kamaszkor. Pattanásos és zsíros arcbőr. Mint ahogy minden életszakasznak, ennek is megvannak a sajátos jellemzői. És miből állnak ki a tinik? Hogyan sminkeljem magam, milyen rúzst használjak, szemhéjtus, púder, szempillaspirál, meg még mittudomén mi....a szülő dolga pedig az lenne, hogy ezeket elmagyarázza a gyerekének. (És még ők vannak felháborodva, ha az iskolában a tanárok rászólnak a gyerek kinézetére, meg hogy 20 kg vakolat van rajta....
)
2012. július 16. 21:29
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Már nem azért, de szerintem az első képen szebb, mint a másodikon.
Én nem sminkelem magam, max. szempillaspirál, de azt is csak néha. Szerintem fölösleges, úgy is látni, hogy smink van rajtad, akkor meg ugyanúgy tudják, hogy valószínűleg nem a tökéletes bőrödet rejtegeted.
Én nem sminkelem magam, max. szempillaspirál, de azt is csak néha. Szerintem fölösleges, úgy is látni, hogy smink van rajtad, akkor meg ugyanúgy tudják, hogy valószínűleg nem a tökéletes bőrödet rejtegeted.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.