Starity

Mischa Barton - és a füves cigi

2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2007. február 25. 19:12 #21
Joe-ker
Joe-ker
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1401
Csatolások: 1525
Azonosító: 175
Imádom azokat az embereket, akik azt hiszik, hogy a füvezés az valami nemes ügy, amiért minden alkalommal ki kell állni teljes mellszélességgel, és úgy beállítani, mintha az ellenvélemény lenne a rossz... Természetesen rohadtul nem érdekel, hogy ki mit szív, szúr vagy nyal, de kicsit már dühítõ, hogy ha valaki nem ért egyet a drogosokkal, akkor az már rögtön szûklátókörû és tájékozatlan. Unalmas lemez ez már.

Miskamaci meg majd kinövi, fiatalka még.
2007. február 25. 19:43 #22
Tuvok
Tuvok
Hozzászólás: 945
Csatolások: 822
Azonosító: 4709
Idézet(Joe-ker @ 2007. February 25. - 19:12)
Miskamaci meg majd kinövi, fiatalka még.

Eleve nem kellett volna elkezdenie. Engem is kínáltak még annó a sulimban füves cigivel, meg egyebekkel, csak én nemet tudok mondani, mert ez a egész dolog undorító. A dohányzás is, de fõleg a drogozás. Ha meglenne a kellõ "hatalmam" minden erõmmel harcolnék annak érdekében hogy minden fajta kábítószert mindörökre eltüntessek a föld színérõl, és azokat akik terjesztik és elõállítják, minimum tényleges életfogyt-ra ítéljem. De ez sajna csak egy szép álom marad.

Ui.: Bocs ha kicsit fanatikus volt az írásom
2007. február 25. 20:04 #23
ML
ML
Special Agent
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Szerintem 1-2 jointért nem kéne senkit elítélni, ha egyéb okot nem eeleadott rá. Akinek van esze, az tudja hol a határ, még ha ki is próbál valamit. Persze az sem mind1, mit.
Áthelyeztem a témát a társalgóba. smileeee.gif
2007. február 25. 20:13 #24
Tuvok
Tuvok
Idézet(ML @ 2007. February 25. - 20:04)
Szerintem 1-2 jointért nem kéne senkit elítélni, ha egyéb okot nem eeleadott rá. Akinek van esze, az tudja hol a határ, még ha ki is próbál valamit. Persze az sem mind1, mit.
Áthelyeztem a témát a társalgóba. smileeee.gif

De mire jó? Ezt lefogadom senki nem tudja nekem elmagyarázni. És nehogy valaki azzal jöjjön nekem hogy azért hogy jól érezze magát... Én akkor érzem jól magam ha a hobbimmal foglalkozhatok például. És nem kell hozzá sem cigi, sem ital, sem drog...
2007. február 25. 20:13 #25
Joe-ker
Joe-ker
Hozzászólás: 1401
Csatolások: 1525
Azonosító: 175
Idézet(Tuvok @ 2007. February 25. - 19:43)
Eleve nem kellett volna elkezdenie. Engem is kínáltak még annó a sulimban füves cigivel, meg egyebekkel, csak én nemet tudok mondani, mert ez a egész dolog undorító. A dohányzás is, de fõleg a drogozás. Ha meglenne a kellõ "hatalmam" minden erõmmel harcolnék annak érdekében hogy minden fajta kábítószert mindörökre eltüntessek a föld színérõl, és azokat akik terjesztik és elõállítják, minimum tényleges életfogyt-ra ítéljem. De ez sajna csak egy szép álom marad.

smileeee.gif Régen én is ilyen fanatikus voltam ám, de aztán benõtt a fejelm lágya biggrin.gif és rájöttem, hogy nekem igazából tökmindegy, mások mit csinálnak saját magukkal, amíg azt csak saját magukkal teszik.

Sztem egyébként sok füves irigyelne, ha tudná, milyen lehetõségekkel vagyok itt körülvéve _nevet.gif De valahogy engem sosem motivált semmi, hogy kipróbáljam, egyszerûen hidegen hagy a dolog.
2007. február 25. 20:31 #26
Insane
Insane
visszatérő vendég
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 156
Csatolások: 2
Azonosító: 19810
Idézet(Tuvok @ 2007. February 25. - 19:43)

Távol áll tõlem, hogy kötözködjek veled, de lenne hozzád egy kérdésem. Ugye Te azt mondod, hogy nem éltél sohasem ilyen szerekkel még kipróbálás szintjén sem? Hogy mondhatsz valamirõl úgy véleményt, ha még sohasem volt vele tapasztalatod? smileeee.gif

Nem az a nagy dolog, hogy nemet tudnál neki mondani, hanem az lett volna az, ha kipróbálod és utána mondod, hogy köszi jó volt, de inkább nem, mert mégiscsak drog... wink.gif
2007. február 25. 20:38 #27
Tuvok
Tuvok
Idézet(Insane @ 2007. February 25. - 20:31)
Távol áll tõlem, hogy kötözködjek veled, de lenne hozzád egy kérdésem. Ugye Te azt mondod, hogy nem éltél sohasem ilyen szerekkel még kipróbálás szintjén sem? Hogy mondhatsz valamirõl úgy véleményt, ha még sohasem volt vele tapasztalatod? smileeee.gif

Nem az a nagy dolog, hogy nemet tudnál neki mondani, hanem az lett volna az, ha kipróbálod és utána mondod, hogy köszi jó volt, de inkább nem, mert mégiscsak drog... wink.gif

Mert tudom hogy az ilyen és ehez hasonló szerek mit mûvelnek az akár "normális" emberekkel is. Az ilyen szerek kihozzák az emberbõl a legrosszabbat, mégha "tisztán" szelíd is mint a maszületett bárány...
2007. február 25. 20:44 #28
Insane
Insane
visszatérő vendég
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 156
Csatolások: 2
Azonosító: 19810
Idézet(Tuvok @ 2007. February 25. - 20:38)
Mert tudom hogy az ilyen és ehez hasonló szerek mit mûvelnek az akár "normális" emberekkel is. Az ilyen szerek kihozzák az emberbõl a legrosszabbat, mégha "tisztán" szelíd is mint a maszületett bárány...

Nem értem, hogy mire gondolsz! Mi az, hogy kihozzák ezek a szerek az emberbõl a legrosszabbat? unsure.gif
2007. február 25. 20:44 #29
- törölt felhasználó -    
Most csak unatkozol Insane, vagy beszívtál?

Már délután óta figyelem ezt a topicot, de eddig nem akartam hozzászólni.
Minden alkalommal, ha valaki normális ember nem támogatja a drogosokat, és esetleg nincs jó véleménnyel róluk te jössz és kioktatod.
Nem unod még?
El kellene fogadnod, hogy szerencsére több ellenzõje van a drogozásnak( füvezésnek), mint támogatója.Ha nem tetszik akkor is ez van, fölösleges erõltetned az "igazadat".

Én is ellenzem a kábítószerezés minden formáját és sajnálom, hogy az adófizetõk pénzét tûautómatákra költik, míg az öreg néniknek rengeteg pénzért kell megvenni a szívgyógyszert sad.gif
2007. február 25. 20:44 #30
ViC
ViC
CAP-tain
Hozzászólás: 5588
Csatolások: 96
Azonosító: 11
a szabad akarat lényege, hogy mindenki csinálhassa amit akar, persze ha ezzel másokat nem zavar pláne nem veszélyeztet.

ha akar igyon fagyállót tõlem. _nevet.gif beer.gif
vagy füvezzen.
no problema.

azzal viszont tele a hócipellõm, hogy mindenhez nekünk kell alkalmazkodni.
fogadjuk el a dohányosokat
fogadjuk el az alkoholfügggõket
fogadjuk el a melegeket
fogadjuk el az összes vallást
.........

de MIÉRT?!!!

hagyjanak békén. én se várom el hogy elfogadja a büdös lábam. nem tolom az orrába és kész. õk is úgy mûveljék a "hobbijukat" hogy nekem ne kelljen alkalmazkodnom
beer.gif
2007. február 25. 20:49 #31
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet(ViC @ 2007. February 25. - 20:44)
a szabad akarat lényege, hogy mindenki csinálhassa amit akar, persze ha ezzel másokat nem zavar pláne nem veszélyeztet.

Engem viszont zavar az okoskodás és most szabad akaratomból bezárom a topikot. 110.gif
2007. február 25. 20:50 #32
ViC
ViC
CAP-tain
Hozzászólás: 5588
Csatolások: 96
Azonosító: 11
Idézet(Insane @ 2007. February 25. - 20:44)
Nem értem, hogy mire gondolsz! Mi az, hogy kihozzák ezek a szerek az emberbõl a legrosszabbat?  unsure.gif

hát pl, megszállott horgász még nem láttam lopni csaliravalót, de egy kemény drogos (alkesz) ezt lazán megteszi.

ismerek egy srácot. teljesen rendes, sõtt igen jómódu családban élt.
valamiért rákattant a drogokra, elösször füvészkedett majd tablettázott, mikor nem volt már elég pénze rá elkezdett zacsiból higítót szívni
közben persze ott lopott ahol tudott, a családjától, ismerõeitõl a boltokból, de nyiltan zaklatott járókelõket is.
mára ott tart, hogy teljesen leépült, egy vidéki zárt intézetben él.
maradandóan károsodott az agya.

nem mese nem tv2 (rtlklub) buvár. egy ismerõs srác aki a környékünkön lakott.
2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok