Mischa Barton - és a füves cigi
2007. február 25. 11:49
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Idézet(pio3 @ 2007. February 25. - 11:44)
Bocsánat, bizonyára tudatlanságom teszi, de honnan tudni, hogy füves? Azért mert sodort ??? 
pontosan.
szerintem kint max a lakókocsiparkok közelében kapni külön dohányt és papírt hozzá.
nameg minek sodorna? ha 10x ennyi lenne a cigi akkor se vágná a földhöz.
megnézném, hogy füstszûrõ nélkül mit kezdene egy rendes cigivel
2007. február 25. 12:35
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Insane @ 2007. February 25. - 12:28)
Ebbõl a felháborodásból egyértelmûen látszik, hogy a magyar társadalom semmitsem tud valójából a fûrõl, elég nagy tévhitben él. 
Ki van itt felháborodva? Én csak azt írtam, hogy odaát már biztos felkapták a témát.
Engem aztán rohadtul nem izgat, hogy Hollywood-ban ki mit szív.
2007. február 25. 12:36
|
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 offline
|
Idézet(pio3 @ 2007. February 25. - 11:44)
Bocsánat, bizonyára tudatlanságom teszi, de honnan tudni, hogy füves? Azért mert sodort ??? 
Nézd meg a cigit, "csiga" van benne. Ha simán sodort dohány lenne akkor vagy füstszûrõ lenne benne vagy talpas. Ha valaki simán csak dohányt sodor be akkor nem rak bele csigát.
Insane: Még szerencse, hogy Te mindent tudsz errõl a témáról...
2007. február 25. 13:31
|
Insanevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 06.11.06. Hozzászólás: 156 Csatolások: 2 Azonosító: 19810 offline
|
Idézet(nofene @ 2007. February 25. - 12:36)
Nézd meg a cigit, "csiga" van benne. Ha simán sodort dohány lenne akkor vagy füstszûrõ lenne benne vagy talpas. Ha valaki simán csak dohányt sodor be akkor nem rak bele csigát.
Nem, nem tudok mindent! Csak többet, mint Ti!
2007. február 25. 13:53
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Idézet(ML @ 2007. February 25. - 12:35)
Ki van itt felháborodva?
jelentem ÉN!
egy betépett libának semmi keresnivalója az utakon.
tõlem füvezhet akárki, de ahogy sörözés után se autókázzon így betépve sem.
mivel a balaset áldozatának sincs második esélye, ezért az összes hasonló alakot örökre eltiltanám a vezetéstõl.
azért módfelett örvendek hogy komplett társadalomnak vettek
2007. február 25. 14:18
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(ViC @ 2007. February 25. - 13:53)
jelentem ÉN!
Bocs, csak úgy gondoltam, Insane magára a drogozásra gondolt, kocsi nélkül.
mivel a balaset áldozatának sincs második esélye, ezért az összes hasonló alakot örökre eltiltanám a vezetéstõl.
Ezzel viszont egyetértek.

2007. február 25. 14:36
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Insane @ 2007. February 25. - 12:28)
Ebbõl a felháborodásból egyértelmûen látszik, hogy a magyar társadalom semmitsem tud valójából a fûrõl, elég nagy tévhitben él. 
Szerinted nyugodtan kocsikázzon egy füvezõ vagy mondjuk ittas ember?
2007. február 25. 15:42
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 06.11.06. Hozzászólás: 156 Csatolások: 2 Azonosító: 19810 offline
|

Sajnálom, hogy félreértetted, de az Én hibám is, mert nem voltam világos, inkább egyértelmûen félreérhetõ.
Arra gondoltam, hogy a Te véleményed is azt a hozzáállást képviseli, amit a magyar nép nagy százaléka, azaz a magyar társadalom.
Idézet(ML @ 2007. February 25. - 13:32)
Mi kérünk elnézést, ó Mester!

Ez a nyálas szöveg nem jön be nekem, nem érsz vele semmit.
Idézet(Necros @ 2007. February 25. - 14:36)
Szerinted nyugodtan kocsikázzon egy füvezõ vagy mondjuk ittas ember? 
Nem, dehogy! Én ezt egy szóval sem mondtam, Én azt mondom, hogy nem kéne nagyobb fesztivált csapni, mintha valaki részegen vezetne, mert nem nagyobb bûn befüvezve .
De ha már így felhoztad a témát, ebbõl a szemszögbõl is megvilágítottad a dolgot. Elmondanám neked, lehet, hogy elõbb ülnék be egy betépett/berúgott ember mellé, mint egy 20 éves .......(hát ezt itt kimoderáltam).... mellé, aki .........(hát ezt itt kimoderáltam).... az autóját és a jogsiját, vagy egy 70 éves vénasszony mellé, aki 20 cm-re nem lát, nemhogy a forgalmat....
2007. február 25. 16:57
|
|
pio3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.16. Hozzászólás: 306 Csatolások: 104 Azonosító: 4641 offline
|
Idézet(Insane @ 2007. February 25. - 15:42)
Sajnálom, hogy félreértetted, de az Én hibám is, mert nem voltam világos, inkább egyértelmûen félreérhetõ.
Arra gondoltam, hogy a Te véleményed is azt a hozzáállást képviseli, amit a magyar nép nagy százaléka, azaz a magyar társadalom.
Nem, dehogy! Én ezt egy szóval sem mondtam, Én azt mondom, hogy nem kéne nagyobb fesztivált csapni, mintha valaki részegen vezetne, mert nem nagyobb bûn befüvezve .
De ha már így felhoztad a témát, ebbõl a szemszögbõl is megvilágítottad a dolgot. Elmondanám neked, lehet, hogy elõbb ülnék be egy betépett/berúgott ember mellé, mint egy 20 éves lotyó mellé, aki összeszopta az autóját és a jogsiját, vagy egy 70 éves vénasszony mellé, aki 20 cm-re nem lát, nemhogy a forgalmat....
De ha már így felhoztad a témát, ebbõl a szemszögbõl is megvilágítottad a dolgot. Elmondanám neked, lehet, hogy elõbb ülnék be egy betépett/berúgott ember mellé, mint egy 20 éves lotyó mellé, aki összeszopta az autóját és a jogsiját, vagy egy 70 éves vénasszony mellé, aki 20 cm-re nem lát, nemhogy a forgalmat....
Örülök, hogy máris szereztél egy moderátor barátot!

A hozzászólásod második fele pedig azért tetszik, mert van A halmaz és B halmaz. Több halmaz nincs...
2007. február 25. 17:46
|
|
ViCCAP-tain |
|
Idézet(Insane @ 2007. February 25. - 15:42)
Én azt mondom, hogy nem kéne nagyobb fesztivált csapni, mintha valaki részegen vezetne, mert nem nagyobb bûn befüvezve .
a vigyorit leszámítva egyetértek.
teljesen józan ember üljön a volán mögé. Se drog, se pia.
tõlem füvezzen, bogyózzon, lõjje magát bárki. mint a kocsmák vagy mint a holland coffeshop ok legyenek helyek ahol mûvelhetik. De nem is adnék nekik cseretût.
az idõs vezetõk veszélyesek, a lassú reakcióidõ és a károsodott érzékszervek miatt.
de azt azért vedd figyelembe, hogy lényegesen kevesebb idõs ember csavarodik fel a fára, vagy vágtat a várakozó tömeg közé a buszmegálóban.
a 20 éves lányka meg max 10perc alatt parkol le és meghúzza a körülötte álló kocsikat, de a menõcsávó a tuningolt suzukijával olyan elõzésekbe kezd amikkel a saját és a szembejövõ sájvában is veszélyezteti a többieket.
ha csak a két halmaz létezik nálad, szerencsés vagyok, hogy az idõs soffõrt hagytad meg. mert az max idegesít a tökölésével, de nem lesz vakmerõ az elfogyasztott szerektõl.
2007. február 25. 18:40
|
|
Idézet(ViC @ 2007. February 25. - 17:46)
a vigyorit leszámítva egyetértek.
tõlem füvezzen, bogyózzon, lõjje magát bárki. mint a kocsmák vagy mint a holland coffeshop ok legyenek helyek ahol mûvelhetik. De nem is adnék nekik cseretût.
nagyon igazságtalan, hogy egy szakadék drogos ingyen uj tût kap a cukorbeteg meg vagye magának.
az idõs vezetõk veszélyesek, a lassú reakcióidõ és a károsodott érzékszervek miatt.
de azt azért vedd figyelembe, hogy lényegesen kevesebb idõs ember csavarodik fel a fára, vagy vágtat a várakozó tömeg közé a buszmegálóban.
a 20 éves lányka meg max 10perc alatt parkol le és meghúzza a körülötte álló kocsikat, de a menõcsávó a tuningolt suzukijával olyan elõzésekbe kezd amikkel a saját és a szembejövõ sájvában is veszélyezteti a többieket.
ha csak a két halmaz létezik nálad, szerencsés vagyok, hogy az idõs soffõrt hagytad meg. mert az max idegesít a tökölésével, de nem lesz vakmerõ az elfogyasztott szerektõl.
Már nagyon eltértünk az alaptémától, de a lassú vezetõ is ugyanolyan veszélyes, mint ha valaki elkezdene száguldozni.
2007. február 25. 18:45
|
|
Mr. Uriah Heep |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1448 Csatolások: 3701 Azonosító: 25 offline
|
Ott a pont!
Köszönöm, hogy leírtad a véleményemet, így már nekem nem kell bajlódnom vele.
Erõsen gondolkodom, hogy még a kedvenceim közül is kiveszem, mert nekem egy sztár ne csak szép, hanem normális is legyen...
2007. február 25. 18:52
|
|
ViCCAP-tain |
|
Na igen, ahogy a technika áll, pikk pakk egy tehénbõl hattyút csinálnak, de agyat beültetni még nem tudnak így attól még nem lesz annyi esze mint egy delfinnek.
így a kedvenceknél egyre több figyelmet kap a tehetség és a józan gondolkodás
így a kedvenceknél egyre több figyelmet kap a tehetség és a józan gondolkodás
2007. február 25. 19:11
|
|
pio3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.16. Hozzászólás: 306 Csatolások: 104 Azonosító: 4641 offline
|
Idézet(Mr. Uriah Heep @ 2007. February 25. - 18:45)
Erõsen gondolkodom, hogy még a kedvenceim közül is kiveszem, mert nekem egy sztár ne csak szép, hanem normális is legyen...
Nekem tökmindegy, mit csinál napközben Mischa, de este - amikor hozzámbújik - nem lehet cigiszaga.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: