Harry Stylesnak nincs barátnője
2012. július 17. 07:52
|
|
monalisa1998monaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 162289 offline
|
Most lehet örülni fanok.Ezzel az infó nélkül nem tudtam volna megélni.
2012. július 17. 07:54
|
|
noncsybabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 152915 offline
|
Már nem szingli itt vagyok én
:D
2012. július 17. 09:24
|
|
Bellawoodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.20. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 173910 offline
|
boldog vagy hogy szingli!??????????
ti nem is vagytok igazi rajongok hogyha orultok hogy nincs baratnoje!
az igazi rajongo az aki orul hogy boldog
mit akartok ugysem lessz a tietek hisz nem is ismer titeket
ti nem is vagytok igazi rajongok hogyha orultok hogy nincs baratnoje!
az igazi rajongo az aki orul hogy boldog
mit akartok ugysem lessz a tietek hisz nem is ismer titeket
2012. július 17. 09:28
|
|
Bellawoodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.20. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 173910 offline
|
Jessika77
le akarsz csapni ra??????
jajj ne rohogtesd megad te !!!!!!!!!!
ezekkel a hozzaszoasokkal mindenki latja hogy valami lokott 10-eves vagy aki arrol amodozik hogy megkaphassa foleg hogy nem is egy orszagban eltek
ES MEG TE HIVOD MAGAD RAJONGONAK????
HAT TUDOD AZ ILYENT MINDT TE MEGSZALLOTNAK,HULYE PI*ANAK HIVJAK!
le akarsz csapni ra??????
jajj ne rohogtesd megad te !!!!!!!!!!
ezekkel a hozzaszoasokkal mindenki latja hogy valami lokott 10-eves vagy aki arrol amodozik hogy megkaphassa foleg hogy nem is egy orszagban eltek
ES MEG TE HIVOD MAGAD RAJONGONAK????
HAT TUDOD AZ ILYENT MINDT TE MEGSZALLOTNAK,HULYE PI*ANAK HIVJAK!
2012. július 17. 09:35
Először is, bocsi a fanoknak!
De egy csomó szingli sztár pasi van, ahogy írták előttem.Emiatt nem kell nagy felhajtást okozni, csak mert Harry-nek nincs barátnője.Most akkor ha már betették, a cikkekbe, hogy ő is szingli.Akkor ennyiből a sztárok nagy részét tegyék már be, mert szinglik.Egyátalán miért buktok ezekre?
De egy csomó szingli sztár pasi van, ahogy írták előttem.Emiatt nem kell nagy felhajtást okozni, csak mert Harry-nek nincs barátnője.Most akkor ha már betették, a cikkekbe, hogy ő is szingli.Akkor ennyiből a sztárok nagy részét tegyék már be, mert szinglik.Egyátalán miért buktok ezekre?
2012. július 17. 11:24
|
|
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline
|
Bellawood teljessen egyet értek veled
nagyon szánalmas,hogy olyanok hivják magukat rajongóknak,akik annak örülnek,hogy Harrynek nincs barátnője...Az igazi fanok annak örülnek,hogy egy sztár boldog a barátnője mellett hiába 20-30éves az illető hölgy.Ha Harry egy 32éves nővel boldog,akkor én örülök neki és meg értem,és nem azt hajtogattom,hogy szakitsanak,nem illenek össze.Ez egy kicsikét gyerekes nem hiszitek? Azok a kijelentések,hogy Harry bébi az enyém lesz stb. az meg egy kicsit röhelyes,hiszen Harry már csomó rajongóval találkozott és még sem jött össze egyel sem
De hát állmosozni szép dolog,nem de?
Az meg,hogy Louis és Liam se hirességgel jött össze,az meg már egy külön csoportba tartozik,mivel Danielle és Eleanor szép érett nők,és nem 10-17 évessek,de hát mindenkinek más jön be
Harrynek pl. az öregebb nők jönnek be amivel nincs is baj,mert legalább boldog velük.
2012. július 17. 17:17
|
|
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline
|
ÉN IS SZINGLI VAGYOK AZ ÉG SZERELMÉÉRT xddd egyedül fogok meghalni 69 macskával egy kis házban Harry miatt xd
2012. július 17. 17:31
Ennek örülök. Amúgy a Made in Cselszi nagyon rossz!!!
2012. július 17. 17:55
hát valaki örül ennek,valaki nem mindenki maga döntse el és ne szóljon be annak aki talán sokak szerint rosszat érez,talán nem kéne elvenni a másik örömét és jaj ugyan már ,,foleg hogy nem is egy orszagban eltek'' tudod mostanság ell lehet költözni országokba szóval nem értem miért vádaskodsz mások felet csak ennyi
2012. július 17. 18:34
Szerintem azok tényleg nem rajongók akik örülnek hogy a kedvenc sztárjuknak nincs barátnője.Azokat az embereket inkább megszállottaknak lehet nevezni. -.-"
2012. július 18. 14:38
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Harryt úgy ismertem meg, hogy inkább csak kalandot keres, szóval valószínűleg csak egy-egy éjszakára megy el egy lánnyal. Amúgy itt folyik a vita, szóval énis elmondom, hogy röhejesnek tartom, ha egy rajongó szidja az imádottja párját. Ebből látszik, hogy csak az igazi rajongók szeretnék, hogy a kedvence boldog legyen.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: