Harry Stylesnak nincs barátnője
2012. július 16. 18:48
|
|
Bolond13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 155978 offline
|
Szánalmas hogy néhány fanatikus rajongó annyira oda van értük hogy csúnya szavakkal illeti az éppen akkor aktuális barátnőjüket...Imádom a fiúkat, az összeset és örülök hogyha boldogok, és csak remélni tudom hogy legalább egyszer lesz akkora szerencsém hogy találkozzak velük
<3
2012. július 16. 19:04
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Jó nekem 8 kétt nap mulva uj csaja cvan tahát nekem 8
2012. július 16. 19:04
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Igazából nem csodálom,hogy nincs barátnője.Ha kiderítenék,hogy van ,a fanatikus rajongók utálnák a csajt vagy rosszabb,és ez nem szép dolog.Tehát nem az igazi rajongók,hanem a FANATIKUSOK.
Nem akarok rosszat írni,hiszen nem hallottam még egy számát se az 1D-nek.
2012. július 16. 19:26
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Durva, hogy a szóvivő már kb. ilyen kijelentésekkel kezdi a sajtótájékoztatókat. 
szerencsétlen csajnak amúgy is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szerelmesnek kell lennie,hogy kitartson mellette, mivel a fanatikusok biztosan a lehető legrosszabb és legdurvább haláleseteket kívánnák neki...
szerencsétlen csajnak amúgy is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szerelmesnek kell lennie,hogy kitartson mellette, mivel a fanatikusok biztosan a lehető legrosszabb és legdurvább haláleseteket kívánnák neki...
2012. július 16. 19:41
|
|
Cher.04visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 176624 offline
|
Hogy lehet, hogy a kis nőcsábász éppen szingli..
szerintem nem sokáig :'D amúgy képzeljétek, mi nem unjuk hogy sokat írnak a 1D-ről sőt..aki nem szereti az minek kommentel? Olvasson akkor más cikket, ami nem a 1D-ről szól.
2012. július 16. 19:43
|
|
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline
|
A sok Caggie gyűlölköző most megnyugodhat
Elég szánalmas,hogy ha egy hiresség egy nővel hagy el egy clubbot,már biztos,hogy járnak xD De persze majd nemsokára kapunk még egy cikket,hogy Harry biztos megint becsajozott,és megint jöhetnek a gyűlölközők...De megjegyzem,hogy tiszta feleslegessen.Harry úgyis azzal lesz boldog akivel akar,és nem érdekli a gyűlölköző lánykák.Itt van 2 példa: Louis,Liam
2012. július 16. 19:54
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
na ez nálla csoda
2012. július 16. 19:56
Ha egy 30-asal össze jönne akkor itt vagyok én is 13 évesen
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: