Harry Stylesnak nincs barátnője
2012. július 16. 17:56
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én személy szerint amúgy jobban örülnék ha lenne barátnője, mert akkor látnám képeken hogy boldog egy különleges lánnyal, de így mindig mással összehozzák és ez nem jó!
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. július 16. 17:59
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Szerintem beteges, amikor valaki olyanokat írkál az esetleges barátnőknek, hogy kitépi a haját, mert Harry nem az övé. Idéznék egyet, magyarra lefordítva:
"Takarodj Harry-től te mocs.kos kis ring.ó, te ócska k...rva! Harry az enyém!!!"
Én soha nem írnék ilyet, hiába kedvelem a bandát, és tisztában vagyok vele, hogy lehetetlen lenne, hogy bármelyikük engem válasszon. Őszintén szólva, az ilyen elborult agyú rajongóknak, akik a fentebb idézett módon kommentelnek, akkor pofon kéne az élettől... Képzeljék bele magukat szegény lány helyébe, a saját barátnőutáló-társai ellene fordulnának.
Persze nem mindenki ilyen, ez a dolog csak az utálkozó üzenetek küldőire igaz, senki ne vegye magára itt.
"Takarodj Harry-től te mocs.kos kis ring.ó, te ócska k...rva! Harry az enyém!!!"
Én soha nem írnék ilyet, hiába kedvelem a bandát, és tisztában vagyok vele, hogy lehetetlen lenne, hogy bármelyikük engem válasszon. Őszintén szólva, az ilyen elborult agyú rajongóknak, akik a fentebb idézett módon kommentelnek, akkor pofon kéne az élettől... Képzeljék bele magukat szegény lány helyébe, a saját barátnőutáló-társai ellene fordulnának.
Persze nem mindenki ilyen, ez a dolog csak az utálkozó üzenetek küldőire igaz, senki ne vegye magára itt.
Lady Suzy
2012. július 16. 18:01
|
|
vampir hercegnöúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 15 Azonosító: 178465 offline
|
hát van ijen örulunk neki
2012. július 16. 18:03
Már 1 hete arról szólnak a cikkek, h van barátnője, nincs barátnője, van és most meg megint nincs.xDD
De hát jólvan. Majd biztos lesz neki
De hát jólvan. Majd biztos lesz neki
2012. július 16. 18:04
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Én is jobban örülnék, ha boldog párkapcsolatban lenne
Egyébként, nem csak az 1D-sek kapnak ennyi rosszat, ugyanúgy Justin, Selena, Miley és Demi is kap. Náluk látom a legtöbb rosszindulatú embert, akiknek mindig mindenhez odakell írni, hogy milyen rossz azaz ember.
Egyébként, nem csak az 1D-sek kapnak ennyi rosszat, ugyanúgy Justin, Selena, Miley és Demi is kap. Náluk látom a legtöbb rosszindulatú embert, akiknek mindig mindenhez odakell írni, hogy milyen rossz azaz ember.
2012. július 16. 18:04
Ninaa. egyetértek. Szerintem ez már beteges! Nem csodálom hogy nem mindig vállalják fel a kapcsolatukat! Múltkor meg egy lán írta, hogy a reptéren egy késsel várja Louis-t és Eleanor-t. Ezek az emberek nem normálisak!
2012. július 16. 18:07
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Én sosem szerettem a fiúkat,nem értem mit esznek rajtuk annyira. Eddigi pályafutásuk alatt nem tettek le olyan sok mindent az asztalra, hogy ennyire odalegyenek értük. Ennek ellenére egy rossz szót sem szóltam róluk, de az a nagy felhajtás ami körülveszi őket, már kezd nekem is sok lenni. Ahogy nektek rajongóknak van jogotok elmondani miért szeretitek őket, úgy mi is elmondhatjuk, miért nem. Néhányan azt gondoljátok - tisztelet a kivételnek
- hogy a kedvenceiteken kívül senki más nem létezik, és csak körülöttük forog a világ. De ez nem így van. Mivel nem vagyunk egyformák, nem szeretheti mindenki őket. Ezt el kell fogadni, és nem utálkozónak kikiáltani a másikat.
2012. július 16. 18:11
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (hana001 @ 2012.07.16. 18:07)
Én sosem szerettem a fiúkat,nem értem mit esznek rajtuk annyira. Eddigi pályafutásuk alatt nem tettek le olyan sok mindent az asztalra, hogy ennyire odalegyenek értük. Ennek ellenére egy rossz szót sem szóltam róluk, de az a nagy felhajtás ami körülveszi őket, már kezd nekem is sok lenni. Ahogy nektek rajongóknak van jogotok elmondani miért szeretitek őket, úgy mi is elmondhatjuk, miért nem. Néhányan azt gondoljátok - tisztelet a kivételnek
- hogy a kedvenceiteken kívül senki más nem létezik, és csak körülöttük forog a világ. De ez nem így van. Mivel nem vagyunk egyformák, nem szeretheti mindenki őket. Ezt el kell fogadni, és nem utálkozónak kikiáltani a másikat.
Teljesen egyetértek
hana001
2012. július 16. 18:16
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
mindenkinek van egy nagy kedvence,akit ki tud emelni a sok közül. Most jelenleg a világ tinijei 80%ának ez a One Direction. Kész.
2012. július 16. 18:19
Most mit nyáladzottok itt , írjatok ti is a kedvenceitekről minden féle cikket aztán azokról is lesz nem csak róluk ! Egyébként nem a fanokkal kellene leállni és vitatkozni hanem a cikkek írójainak kéne szólni , hogy ne írjanak róluk annyit minden féle "érdekességről" , mint pl.: minden valamire való fannak kellene tudnia , hogy némelyik fiú meztelenül alszik ... Szóval ennyit erről...
2012. július 16. 18:34
|
|
XxkittyxXvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 175755 offline
|
Teljesen mind1, hogy Harry-nek van e barátnője. Néhány beteges rajongó nagyon örül ha nincs barátnője, mert akkor azt hiszik, megkaphatják. Pedig soha a büdös életbe nem fog egyik fiú sem randizni egy átlagos rajongóval.
szóval erről le lehet mondani
.
2012. július 16. 18:34
|
|
lilly_981020új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 179923 offline
|
értelmetlen ilyeneken rágódniuk a rajongóknak...olyat is olvastam hogy a rajongók egymst utálják meg stb.ekkora baromságot!egy nap valaki Harry barátnője lesz és inkább legyen egy rajongó mint egy beképzelt sztár..ha egyes rajongók nem ellenkeznének magukkal meg kb MINDENKIVEL azt is ellehetne érni hogy találkozzanak az 1D-vel vagy vmi ilyesmit..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.