A One Direction énekese még mindig szingli és ezt maga a képviselője erősítette meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Stylesnak nincs barátnője
2012. július 16. 17:03
|
|
VampireAdriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 167267 offline
|
2012. július 16. 17:05
|
|
HarryStylesSuperFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 133 Csatolások: 3 Azonosító: 176692 offline
|
Gondoltam, mert ezt ő is megerősítette volna.
Bírom a hülye kitalált cikkeket, aminek semmi valóság alapja sincs. És még mielőtt valaki írna ide, hogy ő így meg úgy utálja a 1D-t, és miért van róluk cikk, elmondom nektek: HA NEM SZERETITEK ŐKET, NE NÉZZETEK RÁJUK!
Egyébként szeretlek Harry!
Bírom a hülye kitalált cikkeket, aminek semmi valóság alapja sincs. És még mielőtt valaki írna ide, hogy ő így meg úgy utálja a 1D-t, és miért van róluk cikk, elmondom nektek: HA NEM SZERETITEK ŐKET, NE NÉZZETEK RÁJUK!
Egyébként szeretlek Harry!
2012. július 16. 17:05
|
|
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline
|
szar lehet neki.xDDDDDDDDDD><
2012. július 16. 17:09
|
|
HarryStylesSuperFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 133 Csatolások: 3 Azonosító: 176692 offline
|
jojoga : az összes Directioner, azaz a világ 90%-a:)
2012. július 16. 17:13
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
remélem most az össze Harry Styles rajongó leesett a székéről
hát most akkor mivan ha nincs barátnője? 1 hét múlva úgyis megint arról lesz szó hogy megint egy 20 évvel idősebb nővel jár szóval én ennek a dolognak nem keltenék nagy feneket
2012. július 16. 17:14
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Senkit nem érdekel, hogy a falra másztok az 1D-s cikkektől!
1 felhasználónak tetszik:
Cher.04
2012. július 16. 17:15
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (HarryStylesSuperFan @ 2012.07.16. 17:09)
jojoga : az összes Directioner, azaz a világ 90%-a:)
Legyen inkább csak 40%
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. július 16. 17:19
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én mondtam. Ez eddigi állítólagos barátnők csak pletykák voltak. Elképesztő, hogy a média mindent kiforgat és a legártalmatlanabb pletykákat is kéz tényként kezeli. AKI PEDIG NEM SZERETI A ONE DIRECTIONT AZ TARTSA MEG MAGÁNAK A VÉLEMÉNYÉT UGYANIS SENKI SEM KÍVÁNCSI RÁ! ÉN SEM ÍROK SEHOVA UTÁLKOZÓ VÉLEMÉNYT. EGYSZERŰ, HA NEM SZERETED ŐKET NE ÍRJ VÉLEMÉNYT. Én szeretem őket, és rajtam kívül még sokan mások, senkinek semmi szüksége az utálkozó üzenetekre.
2012. július 16. 17:21
Éééés akkor mindenki lejtsen táncot, egyetlen göndörhajú Harrynk szingli!!
Istenem, nem unjátok még?? Komolyan, én már nem csak a 1D-elleneseket sajnálom, hanem a srácokat is lassan: azért elég rossz lehet, hogy minden egyes lépésükért szabadkozniuk kell, mert a rajongók tömeges hisztérikus rohamokat kapnak. Elment ezzel a nem tudom kivel kajálni: na és??
HarryStylesSuperFan: nagy tévedésben vagy, az a 90% csak 60%... esetleg, de ti is ki fogjátok nőni ezt előbb vagy utóbb.
De ha nem, akkor sincs gáz, csak ne legyen napi cikk a bálványaitokról, kérlek!!!
HarryStylesSuperFan: nagy tévedésben vagy, az a 90% csak 60%... esetleg, de ti is ki fogjátok nőni ezt előbb vagy utóbb.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.