Andrew már most nem bírja a nagymértékű médiafigyelmet, ami őt körülveszi és azt állítja, nem is vállal szrepet a következő Pókember-filmekben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Andrew Garfield nem kér a hátralévő Pókember-filmekből?
2012. július 15. 23:48
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
A világ egyik legszerényebb, legaranyosabb, legtehetségesebb embere! Egy igazi zseni! Ritka az ilyen ember. Példaértékű minden, amit csinál!
Bár sajnálom, hogy a 2-3. részben már nem ő lesz, úgy már nem lesz olyan jó, de végül is érthető, miért nem vállalja.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 16. 00:08
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Kelly @ 2012.07.15. 23:48)
A világ egyik legszerényebb, legaranyosabb, legtehetségesebb embere! Egy igazi zseni! Ritka az ilyen ember. Példaértékű minden, amit csinál!
Bár sajnálom, hogy a 2-3. részben már nem ő lesz, úgy már nem lesz olyan jó, de végül is érthető, miért nem vállalja.
Példaértékű vagy nem, nekem már most nagyon fúrja az oldalam hogy tényleg képes lesz-e nemet mondani ...
2012. július 16. 01:20
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Sajnálnám ha eltűnne a filmes világból és csak a színházra koncentrálna. Nem azt mondom, hogy Hollywood kasszasikereiben játsszon, hanem azt, hogy olyan filmekben, mint eddig.
Egyébként miközben olvastam a cikket az jutott eszembe, hogy a barátnője Emma Stone pedig neki az ellentettje. Vagyis nekem az jön le. Emma inkább ilyen tipikus vígjátékokba szerepelt sokat és szinte mindegyik díjátadókon részt vesz
Jó, igaz nem ismerem a nőt, de nekem ilyen tipikus "Hollywood-i színésznő szeretnék lenni" nőnek tűnik.
Egyébként miközben olvastam a cikket az jutott eszembe, hogy a barátnője Emma Stone pedig neki az ellentettje. Vagyis nekem az jön le. Emma inkább ilyen tipikus vígjátékokba szerepelt sokat és szinte mindegyik díjátadókon részt vesz
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 16. 07:19
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (GirlA @ 2012.07.16. 04:45)
Senki ne higgye el,tök kamu az egész...
A cikkből ugyan kikerült a videóinterjú szó, de ha valaki ezt nyilatkozza videóban és beszólogat valamint bemutogat a lesifotósoknak az jól viseli a figyelmet és akar Pókember maradni?
2012. július 16. 07:23
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Szerintem kamu.
2012. július 16. 09:41
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Mindenki el van tőle ájulva, hogy mennyire szerény és tehetséges..én nem! Régen kedveltem, abban az időben amikor még pl: a Never let me go -ban játszott. Amióta bekerült ebbe a Hollywood-i gépezetbe, azóta össze-vissza nyilatkozik minden hülyeséget. Azzal kezdte hogy Ő nem tartja alkalmasnak magát a pókember szerepre..- Akkor miért vállalta el? Egyébként egyetértek vele, mert szerintem borzasztóan leszerepelt a filmben, ahogy a forgatókönyvíró és az egész sztorivonal, amiből egy idióta tini filmet csináltak.. már csak Miley Cyrus hiányzott volna a filmből, és tökéletes lett volna a Disney Chanelre..
A másik meg most ez, hogy Ő ezt nem bírja, nem vállalja tovább. Erre akkor is gondolhatott volna, amikor aláírta azt a szerencsétlen szerződést, hogy elvállalja a szerepet. Sejthette hogy az emberek ezután már tényleg fel fogják ismerni az utcán, és tini lányok hada fogja körülölelni.
Ettől függetlenül, én lennék a legboldogabb ha újra castingolnák ezt az egész pókemberesdit, vagy inkább ne csináljanak neki folytatást.
A másik meg most ez, hogy Ő ezt nem bírja, nem vállalja tovább. Erre akkor is gondolhatott volna, amikor aláírta azt a szerencsétlen szerződést, hogy elvállalja a szerepet. Sejthette hogy az emberek ezután már tényleg fel fogják ismerni az utcán, és tini lányok hada fogja körülölelni.
Ettől függetlenül, én lennék a legboldogabb ha újra castingolnák ezt az egész pókemberesdit, vagy inkább ne csináljanak neki folytatást.
2012. július 16. 09:55
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Remélem, azért még meggondolja magát... De tudhatta volna, hogy ez ekkora felhajtással fog járni, most kíváncsi vagyok a következő részekre...
2012. július 16. 10:21
remélem lesz még több Pókember film is vele , mert már ebben sem az eredeti színész játszott , hát ha folytatásban is akkor az érdekes lesz
2012. július 16. 10:23
Hát szerintem illik rá a szerep, és kár lenne ha nem ő játszaná továbbra is. :/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.