Miley Cyrus kacsaszájjal pózol
2012. július 17. 16:09
Smink nélkül is szép, és nem áll rosszul neki a szőke haj, bár nekem a barna tetszett a legjobban.
2012. július 17. 16:56
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Úristen,de szép...! Ez hihetetlen!
)))
Nekem mindig is ő volt az egyik legszebb nő,és a tinisztárok közül meg legszebb lány. Ez a kép..ah gyönyörű,basszus!
Sztem sokkal szebb Selenánál..és az a mosoly *-* A hajszín meg gyönyörű!
Nekem mindig is ő volt az egyik legszebb nő,és a tinisztárok közül meg legszebb lány. Ez a kép..ah gyönyörű,basszus!
2012. július 17. 17:22
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Most frankó, hogy a külön figyelemfelhívás sem koppantotta le azt a tantuszt egyeseknél? Paródia, emberek, PARÓDIA! Szó definíciója visszakereshető a guglin. Torlódtam már lencsevég elé magam is a bevett pucsítós-csípőretettkezes-hajbabrálgatós kamaszpozitúrában, egyszerű gúnyolódási célzattal. Meg is elégeltek az érintettek.
(Tetszik a nőci haja.)
(Tetszik a nőci haja.)
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. július 17. 17:27
a legutolsó képre kajakra azt hittem hogy Shakira! xD
2012. július 17. 19:11
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
gyönyörű, nagyon jól áll neki a szőke, bár nekem a barna haja is tetszett.
2012. július 17. 20:33
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
szte a szőke meg a barna haj is jó neki! Miley <3
2012. július 17. 21:57
mért most neki nem szabad kacsaszájjal pózolni -.-?
egyébként jól áll neki a szőke
egyébként jól áll neki a szőke
2012. július 18. 06:30
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Nem szabad most kicsit sem szexisnek lennie, már nem kisgyerek és nem is Hannah Montana korszakában van, már komolyabb lett a szakmában. Nem tudom én mikor még talán egy évvel ezelőtt láttam róla egy képet akkor még gyönyörű hosszú barna haja volt? - ha nem akkor tévedek. Személyes véleményem szerint jól áll neki a szöszi haj.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.