Plágiummal vádolják a Big Time Rusht
2012. július 15. 21:07
|
|
Mimi12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 167724 offline
|
sztem a BTR verzió sokkal jobb..
de amúgy is,unom már,hogy ez ugyan az,vagy az...ha ilyen 15-20 éves dalokból nyertek ihletet ez van.Szeretem a BTR-t,és ez az utolsó mondat kissé megütött..hogy végzetes lehet?! na ne már..-.-
de amúgy is,unom már,hogy ez ugyan az,vagy az...ha ilyen 15-20 éves dalokból nyertek ihletet ez van.Szeretem a BTR-t,és ez az utolsó mondat kissé megütött..hogy végzetes lehet?! na ne már..-.-
2012. július 15. 21:23
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Egyértelműen lopás.Mondjuk engem nem érdekel a BTR nekem nem szimpatikusak és egyetértek, az utolsó mondattal csak sajnos még pár évig a Nickelodeon által bírni fogják.
2012. július 15. 21:26
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
tbdodo engem nagyon is érdekel h hogyan merészelik a BTR-t azért ócsárolni hogy megutálják és a 1D feljebb jusson O_o
2012. július 15. 21:45
|
|
Tusszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 396 Csatolások: 160 Azonosító: 174419 offline
|
Idézet (Blankusz @ 2012.07.15. 19:48)
Figyelem!! A BTR rajongóknak nem ajánlott eme sorok elolvasása!!
Olvasom, hogy egyre többen írjátok, hogy a BTR "verziója" jobb. Én nem kedvelem a mai tingli-tangli zenéket, főleg nem a mai hatalmas rajongótáborral rendelkező BTR és 1D bandákat. Amit játszanak, az nem zene. Hallgassatok meg Blur, Vampire Weekend, Blue Orchid, Good Charlotte számokat. Az előző együttesek zenéjét nevezem zenének, de ahogy változik a világ, változnak az emberek és a zenei ízlés.
Olvasom, hogy egyre többen írjátok, hogy a BTR "verziója" jobb. Én nem kedvelem a mai tingli-tangli zenéket, főleg nem a mai hatalmas rajongótáborral rendelkező BTR és 1D bandákat. Amit játszanak, az nem zene. Hallgassatok meg Blur, Vampire Weekend, Blue Orchid, Good Charlotte számokat. Az előző együttesek zenéjét nevezem zenének, de ahogy változik a világ, változnak az emberek és a zenei ízlés.
Elolvastam...kéne valaminek történnie??
Ui.: ebbe egyetértek a Good Charlotte tényleg jó én os szeretem őket
2012. július 15. 21:48
Akár menyire szeretem a BTR-t ez tényleg lopás..nagyon hasolnlit a két szám szóval..meg látujuk még mi lesz belöle.. :)De a BTR jobb mit a..izé hogy hivják a másik bandát..? XD
2012. július 15. 21:55
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
hiába írtátok hogy ugyanaz a zene meg hogy a feldolgozás. Csak hogy ez azt jelenti hogy ők újat mutatni nem tudnak! mivel más dalát dolgozzák fel, és a tucat tucat meg már eladható inkább dolgozzunk fel egy nagyon jó dalt ami már a 90'-es években volt hogy azt talán eladhatjuk hisz már akkor is kellett a népnek ez. Viszont ez csak őket értékeli és a mostani világot, hogy újat kitalálni használni a fantáziánk, már pfffú de gejjnek számít!
2012. július 15. 21:56
|
Cseniii03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 169697 offline
|
amikor hallottam ezt a Windows Down-t ez a zene jutott eszembe,de mivel nem ismertem az előadót, nem kerestem rá. Viszont a régebbi, azt tuti hogy benne volt valami reklámba :"DDD
2012. július 15. 22:17
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Amikor ilyen mértékű az egyezés, az valószínűleg nem lopás vagy plágium, hanem egyszerűen megvették a sémát az adott kiadótól. Ilyen előfordult már a világtörténelemben. Ha nem pereli őket ezért senki-márpedig erről nem hallani- akkor valószínűleg legálisan használják a zenét.
2012. július 15. 22:29
Akkor azzal mivan hogy :
JLS - Kickstart
Bereczki Zoltán - Kerek Egész
LINK :
http://www.youtube.com/watch?v=ElPo86nYKIQ
http://www.youtube.com/watch?v=WWIyFhOl9Dk
JLS - Kickstart
Bereczki Zoltán - Kerek Egész
LINK :
http://www.youtube.com/watch?v=ElPo86nYKIQ
http://www.youtube.com/watch?v=WWIyFhOl9Dk
2012. július 15. 22:41
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
xDirectioner az már tényleg teljesen ugyan az!
Én Rusher vagyok, de ez tényleg hasonlít. Viszont nem tehetnek róla a világom már annyi szám van, hogy az a csoda ha írsz egy újat.
Én Rusher vagyok, de ez tényleg hasonlít. Viszont nem tehetnek róla a világom már annyi szám van, hogy az a csoda ha írsz egy újat.
2012. július 15. 22:54
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
A Blur nem vádolta meg őket plágiummal, mert ez egy feldolgozás. Talán előbb utána kellene nézni." Manapság minden bandára azt mondják, pár év, és a süllyesztőben végzik, nagy valószínűséggel ugyanígy lesz ez BTR-el is. " Ez milyen szöveg már?? Egy feldolgozás miatt mennének a süllyesztőbe? Bár ha Vándájreksönös a cikkíró, megértem hogy ilyen szépeket ír...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: