Igen,szerintem is van egy kis hasonlóság,de ma már szerintem nehéz olyan dalszöveget írni,ami nem hasonlítana egy másik előadó szövegére.
De az emberek,akik vádolgatnak minek pattognak ezen ennyit??Hiszen a fél világ (kicsit túlzás) tudja,hogy a BTR verziója hát...mit is mondjak EZERSZER JOBB!
Plágiummal vádolják a Big Time Rusht
2012. július 15. 19:26
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Tényleg eléggé hasonlít ..
2012. július 15. 19:34
|
|
DoraTheDirectonerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 172418 offline
|
Hát a történelem ismétlődik
D ez van gyerekek
) xd most mit tudunk csinálni?
2012. július 15. 19:38
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Tényleg elégg hasonlít. De BTR istenem
Új kedvenc dalom lett.^^
2012. július 15. 19:48
|
|
Blankuszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 79 Csatolások: 1 Azonosító: 154535 offline
|
Figyelem!!!! A BTR rajongóknak nem ajánlott eme sorok elolvasása!!
Olvasom, hogy egyre többen írjátok, hogy a BTR "verziója" jobb. Én nem kedvelem a mai tingli-tangli zenéket, főleg nem a mai hatalmas rajongótáborral rendelkező BTR és 1D bandákat. Amit játszanak, az nem zene. Hallgassatok meg Blur, Vampire Weekend, Blue Orchid, Good Charlotte számokat. Az előző együttesek zenéjét nevezem zenének, de ahogy változik a világ, változnak az emberek és a zenei ízlés.
Olvasom, hogy egyre többen írjátok, hogy a BTR "verziója" jobb. Én nem kedvelem a mai tingli-tangli zenéket, főleg nem a mai hatalmas rajongótáborral rendelkező BTR és 1D bandákat. Amit játszanak, az nem zene. Hallgassatok meg Blur, Vampire Weekend, Blue Orchid, Good Charlotte számokat. Az előző együttesek zenéjét nevezem zenének, de ahogy változik a világ, változnak az emberek és a zenei ízlés.
2012. július 15. 19:49
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Persze... Ma már nem lehet 2 teljesen különböző dalt írni, mert már annyi féle van.. -.- Jah directioner a cikk írója, már mindent értek..
1 felhasználónak tetszik:
Vivyy22
2012. július 15. 19:59
A Windows Down feldolgozás is lehet ez nem koppintás!
2012. július 15. 20:00
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Woo Hoo!
D Egyébként lehet, hogy csak úgy random berakták azt a "Woo Hoo"-t, egyáltalán nem biztos, hogy koppintották. Persze az is lehet, hogy csórták, ki tudja.
2012. július 15. 20:00
|
|
Kamy97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 128087 offline
|
Engem nem érdekel.Imádom a BTR-t.Akárki akármit mond.És azért mert az eleje hasonlít.Istenem nem dől össze a világ. -.- És ettől a dologtól még nem hiszem hogy a süllyesztőbe mennek.Amúgy is imádom ezt a dalukat is, mint az összeset. ♥♥♥
2012. július 15. 20:03
Vivivagyokthső nemigazán értek egyet.
"okom is van rá":
Én tudom (és biztos nem csak én) hogy az énekes sajátmaga írja a számait általában...és nem is szokott két különböző előadòtòl származó szám (főleg nem refrénje)ennyire hasonlítani...Szerintem a zenevilág nem fog meghatódni azon h az egyik BTR-tagnak szülinapja lesz...ez nem ok a lopásra...és ha tényleg másnak kell megírnia a banda számait akkor ezek se lesznek hosszúéletűek...és nem tudom ki hogy van vele de én nem tudok olyan énekes/énekeseket tisztelni akik nem maguk alkotják meg azt amit eljátszanak (az megint más ha feldolgozzák a régi számot de ez saját számnak van mondva)azért mert ennyi erővel másnak,sokkaljobb előadòk is learathatnák mások babérjait...és azért sem tisztelem mert így ugyanannyi figyelmet èrnek el más munkájáért mint az az énekes aki saját maga kemény munkával dolgozik a sajàt sikeréért
"okom is van rá":
Én tudom (és biztos nem csak én) hogy az énekes sajátmaga írja a számait általában...és nem is szokott két különböző előadòtòl származó szám (főleg nem refrénje)ennyire hasonlítani...Szerintem a zenevilág nem fog meghatódni azon h az egyik BTR-tagnak szülinapja lesz...ez nem ok a lopásra...és ha tényleg másnak kell megírnia a banda számait akkor ezek se lesznek hosszúéletűek...és nem tudom ki hogy van vele de én nem tudok olyan énekes/énekeseket tisztelni akik nem maguk alkotják meg azt amit eljátszanak (az megint más ha feldolgozzák a régi számot de ez saját számnak van mondva)azért mert ennyi erővel másnak,sokkaljobb előadòk is learathatnák mások babérjait...és azért sem tisztelem mert így ugyanannyi figyelmet èrnek el más munkájáért mint az az énekes aki saját maga kemény munkával dolgozik a sajàt sikeréért
2012. július 15. 20:04
|
|
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline
|
Most valahogy minden énekest/együttest plágiummal vádolnak amikor szinte csak egy szó vagy a dallam valahol hasonló... És külömben is szerintem a BTR dala jobbhangzású szerintem ...
2012. július 15. 20:22
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
most komolyan mondom ilyenektől mászok a falra!
Mintha soha nem halloták volna azt hogy feldolgozás vagy ilyesmi!am a BTR sokkal jobb!-.-
szánalom az egész!
Mintha soha nem halloták volna azt hogy feldolgozás vagy ilyesmi!am a BTR sokkal jobb!-.-
szánalom az egész!
2012. július 15. 20:27
|
Susanneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 171452 offline
|
ez annyira szánalmas...
Rengetegen vannak olyanok akik az egész dalt lekoppintják, de attól, hogy most az eleje kísértetiesen hasonlít erre, attól nem nevezném koppintásnak..
"Manapság minden bandára azt mondják, pár év, és a süllyesztőben végzik, nagy valószínűséggel ugyanígy lesz ez BTR-el is, ugyanis egy ilyen kis „probléma” akár végzetes is lehet"<----Na ez az ami szánalmasabb az előzőekhez képest...undorító ilyet beleírni egy cikkbe.
Rengetegen vannak olyanok akik az egész dalt lekoppintják, de attól, hogy most az eleje kísértetiesen hasonlít erre, attól nem nevezném koppintásnak..
"Manapság minden bandára azt mondják, pár év, és a süllyesztőben végzik, nagy valószínűséggel ugyanígy lesz ez BTR-el is, ugyanis egy ilyen kis „probléma” akár végzetes is lehet"<----Na ez az ami szánalmasabb az előzőekhez képest...undorító ilyet beleírni egy cikkbe.
2012. július 15. 20:29
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
szandy3212 egyet értek.
2012. július 15. 20:30
Szoval ezert volt olyan ismeros ez a szam
...am engem nem izgat hogy loptak vagy sem nekem ugy is jobban tetszik a BTR verzio
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.