Plágiummal vádolják a Big Time Rusht
2012. július 15. 17:17
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nem túl nagy kedvencem a Big Time Rush, de ezt a számukat nagyon szeretem. Szerintem azért nem annyira nagy koppintás, azzal meg, hogy pár év múlva a süllyesztőben végzik, nem értek egyet...
2012. július 15. 17:21
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Végig olvastam a kommenteket, két dolog tűnt fel:
1. Ha elvileg ez egy feldolgozás akkor miért lenne plágium? Ráadásul a cikkből nem derül ki, hogy bárki is ezzel vádolná őket.
2. Hogy jön ide a One Direction? O.o Úgy bírom, hogy egy tök nem róluk szóló cikkről van szó, de mégis valahogy ide keveri őket pár ember.
Amúgy tényleg hasonlít, de szerintem ha feldolgozás akkor abban nincs semmi.
1. Ha elvileg ez egy feldolgozás akkor miért lenne plágium? Ráadásul a cikkből nem derül ki, hogy bárki is ezzel vádolná őket.
2. Hogy jön ide a One Direction? O.o Úgy bírom, hogy egy tök nem róluk szóló cikkről van szó, de mégis valahogy ide keveri őket pár ember.
Amúgy tényleg hasonlít, de szerintem ha feldolgozás akkor abban nincs semmi.
2012. július 15. 17:25
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nem ismerem őket, de mindegy, lehet hogy ugyan az a refrén de ez miért baj? A világon több billiárd dal van már. Nem lehet mind különböző. Egyszer ígyis-úgyis elfogynak a lehetőségek és minden dal hasonlít majd a másikra. Már unom ezeket a plágiummal vádolások! -.-
2012. július 15. 17:29
|
|
kissbella10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 168866 offline
|
hülyeség -.-" hány dalban hallottuk már ezt...
2012. július 15. 17:29
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
De ha már ide keveritek az 1D-t, ők is a süllyesztőben fogják végezni
2012. július 15. 17:34
|
|
Szilvi.novakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 163150 offline
|
és hányan dolgozták már fel.....és amikor egy régi számot valaki mostani egy az egyben ugyanúgy énekli el és még a cd-re és rárakja az meg nem baj?! Mondjuk szerintem egyik se baj! Ez így működik
nincs ezzel semmi baj
2012. július 15. 17:34
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
ez akkora hülyeség miért koppintottak volna hiszen nem is ők irják hanem ugy irják nekik különben is már több mint 15 éves a Blur ami már elvan temetve
2012. július 15. 17:39
|
|
Tusszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 396 Csatolások: 160 Azonosító: 174419 offline
|
Idézet (krisztinah01 @ 2012.07.15. 17:13)
a 1D egy nagy fos.. erről ennyit -.- :S nem tudom mért van oda értük annyi mindenki...
És megismétlem: a Vándájreksönről ki beszélt?
2012. július 15. 17:43
|
|
Tusszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 396 Csatolások: 160 Azonosító: 174419 offline
|
Idézet (ericsaade.hu @ 2012.07.15. 17:34)
ez akkora hülyeség miért koppintottak volna hiszen nem is ők irják hanem ugy irják nekik különben is már több mint 15 éves a Blur ami már elvan temetve
Ha a BTR-re gondoltál akkor de, van nem is egy szám amit ők írtak/közreműködtek benne
2012. július 15. 17:46
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
csak aza "woohoo" hasonlít benne:'D(N)
2012. július 15. 18:01
|
|
Roxeúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 155128 offline
|
Főleg úgy plágium,hogy mondták egy interjúban már,hogy tényleg nem ők találták ki... úristen:DD Imádom a BTR-t,és lehet ,hogy a másik bandától vették,de legalább újra felhozták,és most ismerni is fogják az emberek.Meg nem csak ilyenekkel lenne jó,ha szerepelnének a címlapon...:/ Mellesleg akkor már foglalkozzunk azzal,hogy holnap lesz James szülinapja.
) <3
2012. július 15. 18:01
Akkor Ke$hát pereljék be, mert eredetileg Ke$háé volt a szám, csak a BTR megvette.
2012. július 15. 18:04
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Hú, de fiatalok vannak itt, pedig még én is az vagyok, csak az itteni átlagnál több ésszel Oo
A Blurt régóta szeretem, és a Song 2-t kiskorom óta rongyossá hallgatom időközönként, és ez nem egyszerű hasonlóság, hanem egyértelműen koppintás. Persze nehéz manapság eredeti zenét írni, szinte mindig hajaz a legújabb sláger valamelyik régebbire, de azért ez több, mint egyszerű hasonlóság. Remélem, hogy a Blur (igen, ők még egy ma is élő zenekar, szánalmas ha valaki "rég eltemetett" bandaként ír róluk, miközben azt sem tudja, kik azok) kipereli belőlük a szuszt is.
A Blurt régóta szeretem, és a Song 2-t kiskorom óta rongyossá hallgatom időközönként, és ez nem egyszerű hasonlóság, hanem egyértelműen koppintás. Persze nehéz manapság eredeti zenét írni, szinte mindig hajaz a legújabb sláger valamelyik régebbire, de azért ez több, mint egyszerű hasonlóság. Remélem, hogy a Blur (igen, ők még egy ma is élő zenekar, szánalmas ha valaki "rég eltemetett" bandaként ír róluk, miközben azt sem tudja, kik azok) kipereli belőlük a szuszt is.
2012. július 15. 18:04
|
|
Blankuszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 79 Csatolások: 1 Azonosító: 154535 offline
|
Ez nem lehet igaz! A kis csicskák ellopták a kedvenc dalomat!! És sokszor olvastam, hogy csak a Whooo Hoo-s rész hasonlít, de az eleje szinte ugyan az. Na ennyit ezekről a mai bandákról...
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2012. július 15. 18:11
|
|
Blankuszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 79 Csatolások: 1 Azonosító: 154535 offline
|
escopiron, ezt neked írom!!!
Azt írtad, hogy egy senki banda. Kérlek, a Blur-t senki sem nevezheti senki bandának. Egy senki banda bekerülhetne a Guirat Hero 5. részébe, a Lego Rock Band nevű játékba és egyéb zenei játékokba? Nem hinném. Attól, hogy ez a szám több, mint 15 éves, attól ugyan úgy megvannak a rajongóik, mint régebben. Én a mai napig ugyan úgy meghallgatom a számaikat, mint mikor kb. 5 évesen hallottam ezt először. És ez a baj, hogy mostanában az iyenek a 'világsztárok'.
Azt írtad, hogy egy senki banda. Kérlek, a Blur-t senki sem nevezheti senki bandának. Egy senki banda bekerülhetne a Guirat Hero 5. részébe, a Lego Rock Band nevű játékba és egyéb zenei játékokba? Nem hinném. Attól, hogy ez a szám több, mint 15 éves, attól ugyan úgy megvannak a rajongóik, mint régebben. Én a mai napig ugyan úgy meghallgatom a számaikat, mint mikor kb. 5 évesen hallottam ezt először. És ez a baj, hogy mostanában az iyenek a 'világsztárok'.
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.