Plágiummal vádolják a Big Time Rusht
2012. július 15. 15:55
Ez nem a Big Time [b]Lush[b/] Első koppintása mert az All Time Low "No Idea" dalát is lekoppintották és ők is No Idea cimet adtak neki. Szerintem egy hazug banda.
2012. július 15. 15:57
Idézet (malna90 @ 2012.07.15. 15:55)
Ez nem a Big Time [b]Lush[b/] Első koppintása mert az All Time Low "No Idea" dalát is lekoppintották és ők is No Idea cimet adtak neki. Szerintem egy hazug banda. 
Szintén feldolgozták. Szintén nyilatkozott róla mindkét banda.
2012. július 15. 15:57
Az all time low 2011. márciusi kiadása, http://www.youtube.com/watch?v=_5Pl5j-LcTE&feature=player_embedded és a Big Time LUSH koppintás amiben még a szöveg is ugyanaz. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=j9ddtnUrQ1Q
2012. július 15. 16:00
Idézet (sophiej @ 2012.07.15. 15:57)
Szintén feldolgozták. Szintén nyilatkozott róla mindkét banda.
Olvassatok már utána mielőtt ilyeneket írtok, kérlek! 
Bocs, igazad van csak azért miután a dal kijött utána adtak nekik kreditet és szerintem ez igy nem volt fair azért hoztam fel de utánanéztem és elnézést.
2012. július 15. 16:03
Idézet (JAREszty @ 2012.07.15. 16:01)
Én nagyon szeretem a Big Time Rush én szerintem nem lopták el mert hasonlit attol meg nem ugyanaz a Big T.R.-é sokkal jobb.

Azért mert ragaszkodsz a BTR-hez még nem kell mindenképpen azt állitani hogy jobb,mikor az eredetit nem is hallgatod meg és öszötönösen mondod hogy jobb.
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
1.Feldolgozás ezt már nem egyszer elmondták a srácok +sophiej is leírta kommentben szóval még ha BTR rajongó nem is vagy,ezt igazán el kéne tudni olvasni
2. Amíg a Blur együttes nem perel addig ez a cikk felesleges
3. Már pedig (szerintem)nem fognak hisz a srácok elmondták,hogy feldolgozás
4.Cikk írójáról rejlik hogy anti BTR
5.Vélemény nyilvánítás persze szabad
2. Amíg a Blur együttes nem perel addig ez a cikk felesleges
3. Már pedig (szerintem)nem fognak hisz a srácok elmondták,hogy feldolgozás
4.Cikk írójáról rejlik hogy anti BTR
5.Vélemény nyilvánítás persze szabad
1 felhasználónak tetszik:
Kyra99
Idézet (malna90 @ 2012.07.15. 16:00)
Bocs, igazad van csak azért miután a dal kijött utána adtak nekik kreditet és szerintem ez igy nem volt fair azért hoztam fel de utánanéztem és elnézést. 
No problem. Szerintem az ATL sokkal jobb, amúgy.
2012. július 15. 16:04
Idézet (sophiej @ 2012.07.15. 16:03)
No problem. Szerintem az ATL sokkal jobb, amúgy.
Ezzel egyetértek!
2012. július 15. 16:04
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Kezdem azzal,h a Blur dala hatszor jobb. Valahogy sosem kedveltem a BTR-t, nyálgépeknek tartam a banda összes tagját. Most nem kérem a sok BTR fantól a leveleket,h ők igenis jók stb. NEM ÉRDEKEL! Egyszerűen csak elmondtam a véleményemet, én is tiszteletben tartom a Tiédet akkor ugyanennyi nekem is jár, köszönöm.
2012. július 15. 16:06
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
A cikket látva majdnem lenyeltem a rágómat... 
Tényleg nagyon hasonló a zene, de nekem a Big Time Rush verziója sokkal jobban tetszik. Nem hinném, hogy pont emiatt fogják a süllyesztőben végezni, ahogy a cikkben az le van írva, ha koppintották. Amúgy meg, csak felturbózták a számot.
Ráadásul biztosan nem a srácok írták. ha nem ismerik a Blur dalát, nem szólhattak emiatt. De ha szóltak volna sem vették volna figyelembe azt, amit mondanak, vagy a véleményüket a dologról..
Régebbi kép nem volt?
Tényleg nagyon hasonló a zene, de nekem a Big Time Rush verziója sokkal jobban tetszik. Nem hinném, hogy pont emiatt fogják a süllyesztőben végezni, ahogy a cikkben az le van írva, ha koppintották. Amúgy meg, csak felturbózták a számot.
Régebbi kép nem volt?
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2012. július 15. 16:08
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Hogyan merték a legnormálisabb fiúbandát ilyenekkel ócsárolni fleháboríto!!!!!!Nem igaz egyszerűen nem az -.- Ha koppintottak is csak is véletlen lehetett a One Directiont védik mint a szart a betörőktől de a kis Directionerek A BTR ellen vannak -.-.-.-
2012. július 15. 16:10
Idézet (AnymButterfly @ 2012.07.15. 16:08)
Hogyan merték a legnormálisabb fiúbandát ilyenekkel ócsárolni fleháboríto!!Nem igaz egyszerűen nem az -.- Ha koppintottak is csak is véletlen lehetett a One Directiont védik mint a szart a betörőktől de a kis Directionerek A BTR ellen vannak -.-.-.-
Ami azt illeti nem vagyok Directioner, szerintem akik előttem felszolaltak azok sem. És tisztelem a BTR-t de elmondom a véleményem ha neked ez nem probléma... :///
2012. július 15. 16:14
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Egyet értek dóóra-val
2012. július 15. 16:15
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Csak egyszerűen felvagyok háborodva hogy a kedvenc (Egyetlen kedvenc)Fiú bandámat azzal vádolják hogy direkt koppintanak és naná hogy egy Direksöner írta...Nem is ők írják a dalaikat...Nem direkt volt ha egyáltalán igatz -.-
2012. július 15. 16:19
|
|
mévi0616visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 374 Csatolások: 0 Azonosító: 163674 offline
|
Elismerem, a két refrén teljesen ugyanaz, nem szeretem a BTR-t de mindkét dal annyira egyszerű, hogy ilyet akkor is kitalálsz, ha nem ismered az eredeti számot, úgyhogy szerintem ez csak véletlen
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.