Plágiummal vádolják a Big Time Rusht
2014. február 09. 21:16
|
|
Művészke999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 220871 offline
|
Bocs,hogy beszólok! (Directioner vagyok.)De akkor a One Direction is koppintott egyből 2dalt is. A Teenage Dirtbag-ot és a One Way Or Another-t.
2014. március 21. 10:27
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Szerintem javítottak a zenén!
2014. március 21. 10:34
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Ja és a BTR sokkal jobb mint az 1d főleg hogy most megjelent hogy Harry csókoózott az egyik élő show-ban egy sráccal és ez elég gáz.... ebből látszik hogy melyik a buzi a BTR sose csókolózgat pasikkal mind az 1D és a BTR-nek sokkal jobb számai vannak mind az 1D-nek. A tesóm Directioner volt egy darabig és mikor hallgatott tőlük egy számot az én is hallottam és leírni nem tudom hogy milyen szönyű volt de végül a tesóm is rájött hogy ez egy szánalmas banda (1D) és hogy a BTR sokkal jobb.!!!!
2014. június 17. 11:41
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Egy az egyben ugyan az a dallam ,a zenei alap annyi a kulonbseg,hogy a Blur dala 16 éve lett felvéve és ezáltal sokkal rosszabb minőségű! Egyedul a szoveg teszi massa a btr zenejet
2014. július 25. 21:50
|
OsikaSzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.21. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 212230 offline
|
A két fandomnak össze kéne tartania... Ez nem a The Wanted hogy az 1D fanoknak utálniuk kéne egymást, és különben meg milyen alapon fikázzátok az 1D-t ?? Ismeritek őket talán ? Tudtok róluk valamit egyáltalán ? Ha tudnátok róluk valamit meg egy kicsit ismernétek őket tudnátok , hogy amit írnak nem mindig igaz... És szerintem mindkét banda ugyanolyan jó. Ízlések és pofonok! Mindkét banda összetartó, a BTR nem tudom mennyi ideje van együtt , de a kommentek szerint már jó pár éve,az 1D-nek ez a negyedik éve és tényleg testvérként szeretik egymást.És lehet hogy nem tudjátok de olvasnak ők is véleményeket és volt már olyan hogy nyilvánosan elsírta magát pl. Harry amiatt, hogy nem szeretik, és olyan dolgokat mondanak róla ami nem igaz. Nem tudom , hogy nektek hogy esne ha lebuziznának/lelezbikusoznának titeket -.-
2014. szeptember 07. 13:43
|
|
KatelynTarverlovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 231765 offline
|
SZEGÉNYEK!!! Jahj mert már dobolást és gitározást lemásoltak lehet ők találták ki de véletlen szerűen ilyenre sikeredett. Most komolyan. A btr a legjobbb.
2015. július 06. 19:01
|
|
BTR Rusher Foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.08. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 244657 offline
|
Jajjj úgy sajnálom oket hogy mondhatnak ilyet egyébként csak a dob meg a gitár hasonló a Windows Down-hoz .BIG TIME RUSH BEST FOREVER
2015. július 10. 12:29
|
|
Rusher Girl Foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 246233 offline
|
Szerintem ez nem igaz
2015. november 15. 08:29
|
|
mrshendersonofficialúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.13. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 251591 offline
|
Engem ez a Blur-os vagy milyen szám nem nagyon izgat, a BTR-nek gyorsabb és ők még mindig jobbak. És eddig ki látott olyan sztárt, aki még nem énekelt mástól/refréme hasonló? Ehh, mai ész. ˇˇ'
És látom itt is mennek a viták, avagy Direction-erek és Rusher-ek között..Ez miatt nem kellene ennyit vitázni, hiszen mind a kettő banda tehetséges, és mindenkinek más az ízlése és nem kell beállítani a bandákat bénáknak meg stb.-nek, kinek melyik tetszik...Nekem például a BTR, számomra ők jobbak az 1D-nél, de a Directioner-eknél pedig fordítva van. Nem kellene mindenkire ráerőszakolni más akaratát, mindenkinek egyedi ízlése van és ezzel nics semmi baj.
És látom itt is mennek a viták, avagy Direction-erek és Rusher-ek között..Ez miatt nem kellene ennyit vitázni, hiszen mind a kettő banda tehetséges, és mindenkinek más az ízlése és nem kell beállítani a bandákat bénáknak meg stb.-nek, kinek melyik tetszik...Nekem például a BTR, számomra ők jobbak az 1D-nél, de a Directioner-eknél pedig fordítva van. Nem kellene mindenkire ráerőszakolni más akaratát, mindenkinek egyedi ízlése van és ezzel nics semmi baj.
2016. november 11. 22:32
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
Jaj nem má! Who-hoo! Ki nem használja ezt az örömkifehejezést? Ez olyan mintha lenne egy szám amiben benne van a love, aztán írok egy dalt és egyszer elhangzik benne. Aztán ebben a világban az már koppintásnak számít. A BTR király, a 1D gáz.
2016. december 31. 19:54
Nekem akkor is jobban tetszik a BTR 'feldolgozásában'.....
2016. december 31. 19:58
Amúgy szerintem elég leminősítő az a jelzés, hogy 'egyszerű koppintás'. Lehet, hogy a dallam hasonló, de a szöveg nem ugyanaz, és alapból is a BTR száma pörgősebb, és, hogy is mondjam....jobb. Sokkal.
De ez az én véleményem.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: