Idézet (egytitkos11 @ 2013.06.18. 12:44)
Huhh directionerek! Vegyétek már észre magatokat! Amint láthatjátok, az emberek 99%-a a BTR-re szavaz, és eláruljam, hogy miért?
1. Nekik van hangjuk! Élőbe is!
2. Jófejek és helyesek!
3. Ők nem szarják le a rajongóikat és egymást a barátnőjük miatt! Lásd: Taylor és Harry... A BTR srácokra mindig, minden esetben számíthatunk!! Ők soha nem hagynak cserben!!
És az, hogy a BTR és az 1D egy időben futottak be, ez rohadtul nem igaz, mert a BTR régebb óta futott be és régebb óta híres! És az sem igaz, hogy az 1D híresebb!! És, ha úgy gondoljátok, hogy "de, az 1D híresebb", akkor attól még az nem azt jelenti, hogy jobb is!! És ezeket most nem csak azért mondom, mert Rusher vagyok, hanem, mert ez a rideg valóság! Sorry kedveseim!! BTR forever <3
Ahogy látom te nagyon fanatikus rajongó vagy.
Sajnos nem 99%-a szavaz a BTR-el,inkább 50%,úgy mint az 1D-re.Igen a BTR előbb futott be,de minek is köszönhető?A Big Time Rush sorozatnak,az 1D pedig az X-Factornak,de ők 2010-ben futottak be.Nem vagyok Directioner,de szerintem az 1D híresebb.Itt a fórumon,tini magazinba csak is róluk olvasol,a BTR-ről pedig ritkán.Három albumok van a BTR-nek,és láttál már valamelyik üzletbe valamelyik CD-t?Mert én még nem.Az 1D-ről nem tudom,mert még nem néztem.A BTR és az 1D ugyanolyan híres és sikeres.
2. Jófejek: találkoztál már?Én képről,videókról,interjúkból... stb. gondolom,hogy jófejek.Láttam olyan képet amin egy kerekes székes gyerekkel pózolnak a kamera előtt...