Színpadon szakadt el Adam Lambert nadrágja
2012. július 15. 17:34
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Elég lazára vette a helyzetet!!De legalább normális és többször használja a ruhákat!!
2012. július 15. 17:49
Ez a cikk csodás példa arra, hogyan lehet a semmiről kisregényt írni. Jó, lehet, hogy a Lambert fanok áhítattal olvasták, de én azért pillantottam bele, hogy többet megtudjak erről gyatyaszakadásról. És aztán, egy hosszadalmas bevezető és egy egyórás ruhaismertetés után ott volt az a négy sor, a cikk valódi tartalma (persze abból is kb. annyit lehetett megtudni, mint amennyit a címből). A többi csak mellébeszélés, de mivel ugye nem lehet négy soros cikket írni, rakjuk még tele a nagy semmivel. Ügyes megoldás!
2012. július 15. 17:52
Idézet (BenceWTF @ 2012.07.15. 13:53)
xDD b+ ... lehet , hogy direkt azt akarta , hogy vmelyik nemi társa jól megtossza...
Hát...én igazából azon röhögtem, hogy topogott a színpad közepén, mikor leesett neki, hogy mi történt.
Glamster, te ott voltál és láttad ezt?
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. július 15. 17:56
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Elég lazán és viccesen kezelte ezt a kis "balesetet" én ezért bírom ennyire Adam-et mert nem szállt el magától és nem rohan le kétségbeesetten a színpadról ilyen kis apróságok végett...
2012. július 15. 18:09
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (DoRiNe @ 2012.07.15. 17:49)
Ez a cikk csodás példa arra, hogyan lehet a semmiről kisregényt írni. Jó, lehet, hogy a Lambert fanok áhítattal olvasták, de én azért pillantottam bele, hogy többet megtudjak erről gyatyaszakadásról. És aztán, egy hosszadalmas bevezető és egy egyórás ruhaismertetés után ott volt az a négy sor, a cikk valódi tartalma (persze abból is kb. annyit lehetett megtudni, mint amennyit a címből). A többi csak mellébeszélés, de mivel ugye nem lehet négy soros cikket írni, rakjuk még tele a nagy semmivel. Ügyes megoldás! 
Ezzel a "semmi" megoldással két órát szenvedtem, mire minden képet összegyűjtöttem
Idézet (Zsécii @ 2012.07.15. 17:52)
Glamster, te ott voltál és láttad ezt?
Sajnos én a 11-ein voltam, és ez 12-én volt
2012. július 15. 18:42
|
|
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline
|
Hát ez jó:'D De lazán kezelte a helyzetet ahogy ez hozzá illik:).Mellesleg nagyon bírom Adamet és az ,hogy a Queen-ne turnézik csk azt bizonyíthatja,hogy ő is igazán tehetséges.És az feltűnt,hogy Adamet nem szokták olyanokkal illentni ,hogy "Buzi" stb? Ha valaki tényleg(!) tehetséges akkor az nem érdekli az embereket,hogy éppen egy csaj vagy egy pasi kezét fogja az utcán..
2012. július 15. 18:47
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez van... van ilyen...!
2012. július 15. 18:53
XD
van ilyen amnem igazán törődött vele xD
(szakadtam mint Adam gatyája xD)
van ilyen amnem igazán törődött vele xD
(szakadtam mint Adam gatyája xD)
2012. július 15. 19:26
ott lettem volna,de olyat röhögtem volna,h nemgaz
még mutatta
jaj
2012. július 15. 19:47
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
ó, hogy nem voltam az első sorban.):
amugy én szakadtam.
:D hát ez vicc.
hogy vigyorog már rajta.
de amugy nem hiszem, hogy ez annyira hír értékű, de azért megnevettet..
amugy én szakadtam.
de amugy nem hiszem, hogy ez annyira hír értékű, de azért megnevettet..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.