Justin Bieber szeretne egy focicsapatot a One Directionnel
2012. július 15. 15:46
|
|
Fanny Tomlinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 175415 offline
|
ennek most mi értelme lenne?!
2012. július 15. 16:30
|
|
Zsofy103új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.20. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 173866 offline
|
esszti=== Azt kell, hogy mondjam Justin kicsit sem szerencsétlen a pályán. A cikkben is olvashattad, hogy az elmúlt években sokat focizott, olyan csapatoknál fordult meg mint a Chelsea!! Ez ez a csapat....gondolom nem kell elmondanom, hogy minden jött-ment emberrel nem lépnek pályára! És akik Justin szólják le és a 1D istenítik azoknak csak szólok, hogy JB már kicsi kora óta sportol és a 1D tagok?! Komolyan kérdem....
2012. július 15. 16:31
Én meg szeretnék artista lenni + idomár lenni és iszonyat hajlékony lenni...én is szeretnék sok mindent
2012. július 15. 16:40
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Én szeretnék sültkrumpli lenni 
De a sok hülye úgyis kíváncsi lesz rájuk.
De a sok hülye úgyis kíváncsi lesz rájuk.
2012. július 15. 16:44
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Na...Erre nagyon kiváncsi leszek!én szurkolok a fiúknak hogy sikerüljön létrehozni!!!
2012. július 15. 16:49
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Remélem összejön.....:)Erre nagyon kíváncsi vagyok
úgyhogy szurkolok ,hogy sikerüljön.....♥
úgyhogy szurkolok ,hogy sikerüljön.....♥
2012. július 15. 16:59
kíváncsi vagyok rá 
bár nem lelekesedek érte, ha Justin meg One direction együtt van, vagy valami ilyesmi :S...de azért Davidnak is sok teendője van, és ha Justinék meg nem komolyan csinálnák ezt (mert a karrierjükre is kell figyelni!!!!!), akkor miért is vállalná ezt???? nm nagyon érteeeem ://
bár nem lelekesedek érte, ha Justin meg One direction együtt van, vagy valami ilyesmi :S...de azért Davidnak is sok teendője van, és ha Justinék meg nem komolyan csinálnák ezt (mert a karrierjükre is kell figyelni!!!!!), akkor miért is vállalná ezt???? nm nagyon érteeeem ://
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: