Sztárok, akik az X Factor színpadán váltak híressé
2012. július 14. 17:18
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Amúgy vicces, hogy itt is megy a linenc ezerrel, de a nagy bereklámozott első igazi világsztár ( főleg Vastag Csabanál nyomatták, hogy az lesz :DDDDDDD) mégis egy hatalmas kamu.
2012. július 14. 17:27
|
|
herogirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 180332 offline
|
Nutella_Nuti:
Méghogy 12-13 éves picsák?? Lehet...de nem mind.
Hallottam aki már 21 éves és szereti őket! Én lassan 18 éves vagyok, mégis bírom Őket, mert hihetetlen erőt sugároznak a dalaikkal. Tehetséges énekesek minden.
A legtöbb ember a dalaikért szereti őket, nem a kinézetük miatt.
És attól független,hogy Te Tankcsapda rajongó vagy, attól nem kell lehordani a konkurenciát!
Én például nem szeretem a Tankcsapdát mégsem hordom le őket semminek!
Na puszii. :3
Hallottam aki már 21 éves és szereti őket! Én lassan 18 éves vagyok, mégis bírom Őket, mert hihetetlen erőt sugároznak a dalaikkal. Tehetséges énekesek minden.
És attól független,hogy Te Tankcsapda rajongó vagy, attól nem kell lehordani a konkurenciát!
2012. július 14. 17:30
|
|
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline
|
én azért imádom a kevésbé ismert döntőseket is, rengeteg tehetséges, egyedi és imádnivaló előadó került ki a brit X-ből (:
2012. július 14. 17:36
Ezek közül mindegyik tehetséges akár énekes,énekesnő vagy banda
2012. július 14. 17:42
Én közülük csak a JLS-t szeretem *-* De valóban el kell ismerni, hogy tehetségesek!
Bár még mindig nem világos számomra, minek kell ennyi tehetségkutató - mert például Amerikában, vagy Angliában oké, de itt Magyarországon? -.-"
Bár még mindig nem világos számomra, minek kell ennyi tehetségkutató - mert például Amerikában, vagy Angliában oké, de itt Magyarországon? -.-"
2012. július 14. 17:50
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Cher Lloyd, jó hogy jelentkezett
2012. július 14. 17:55
Örülök, hogy Cher Lloyd jelentkezett, kedvenc számaim többsége tőle van, mellesleg a hangja is oltári jó.
2012. július 14. 17:56
Leona Lewisnek gyönyörű hangja van♥ de a többi se panaszkodhat
2012. július 14. 18:05
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Leona Lewisnek és az One Direction a legjobb
2012. július 14. 18:21
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Idézet (herogirl @ 2012.07.14. 17:27)
Nutella_Nuti:
Én például nem szeretem a Tankcsapdát mégsem hordom le őket semminek!
Lehet hogy a Tankcsapdás hasonlata tényleg rossz volt,de amit a VánDi-ról irt pszihológiai igazság.
2012. július 14. 18:24
|
Cseniii03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 169697 offline
|
1D, Cher Lloyd és a Little Mix a kedvencem.
de még Aiden Grimshaw is bekerülhetett volna, ő is nagyon tehetséges, és szerintem hamarosan jön kislemeze, vagy valami, de neki már két klipje van a neten, és én mind a két dalt imádom
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: