Sztárok, akik az X Factor színpadán váltak híressé
2012. július 14. 14:07
ALexandra, Cher, Leona. Őket szeretem. A One Directon pedig...fúj
2012. július 14. 14:08
Szerintem azért sok tehetség van bennük mégha az összeset nem is kedvelem annyira.
2012. július 14. 14:11
|
|
Mrs.Adél Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174266 offline
|
szerintem akiket felsoroltak azok, mind tehetségesek, az már mellékes, hogy ki mennyire szimpatikus
2012. július 14. 14:13
Jó cikk !
De én innen csak Alexandra Burke , Leona Lewis munkásságát ismerem el. Cher Lloyd-dal sem lenne problémám , de nem az én stílusomat képviseli. A One Directionnal sem lenne különösebb problémám , de már nagyon irritál h még a csapból is ők folynak. Arról a kis Jedwardról duóról ne is beszéljünk , förtelmesek , csak ugrálnak meg hülyéskednek , semmi másra nem jók.
2012. július 14. 14:14
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Alexandra Burke és Leona Lewis a legjobbak,ők valóban tehetségesek.Szerintem ők lettek a legsikeresebbek és egyedül nekik sikerült fentmaradni.A JLS-ről nem igazán hallani mostanában.Az One direction lehet,hogy most nagyon felkapott,de majd meglátjuk,hogy hol lesznek pár év múlva (szerintem ugyanaz lesz velük,mint a Jonas brotherssel,de majd meglátjuk)
2012. július 14. 14:16
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
A srácok (1D) milyen 'ártatlanok' voltak még az X Faktor idején
2012. július 14. 14:17
|
|
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline
|
nem is értem,miért van magyar x-factor,mert a fele kb. két évre rá adja ki az első számát,és nem hiszem h az alatt a két év alatt túl sok fellépése volt,és azért nem szakított rá idő..vagy ilyesmi.. de ezzel nem azt mondom h magyaroszágon nem tehetségesek,.de akkor is
2012. július 14. 14:25
Cher és a JLS a legjobb , a többi olyan ... átlagos
2012. július 14. 14:34
Hát, hogy fejezzem ki csúnya szó nélkül Leona hangját?!
Rohadt jó hangja van! Ilyen libabőrös még senkinek a hangjától nem lettem! XD
De sokakkal ellentétben, szerintem az 1D-s fiúk is iszonyú jók voltak és még mindig azok!
Rohadt jó hangja van! Ilyen libabőrös még senkinek a hangjától nem lettem! XD
De sokakkal ellentétben, szerintem az 1D-s fiúk is iszonyú jók voltak és még mindig azok!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: