Nagyon sok sztár karrierjét tehetségkutatók, ebben az esetben az X Factor indítja be, sokan közülük hamar eltűnnek a süllyesztőben, és szépen lassan visszaszoknak régi, normális életükhöz, ám a kisebb réteg ezek után csak sikert sikerre halmoz. De vajon kik azok, akik ezzel váltak híressé?
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztárok, akik az X Factor színpadán váltak híressé
2012. július 14. 13:35
A felsoroltak közül Leonát, Alexandrát és a JLS-t tartom valamire, a többiről inkább nem nyilatkozom.
2012. július 14. 13:49
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Leona és Alexandra megérdemelten nyert. A JLS-t, és a Jedwardot nem kedvelem, a One Directionnak meg keresni valója sem volt ott, csupán eladhatóak voltak.
Cher pedig ügyes, ez a 4. hely így megérdemelt volt.
Cher pedig ügyes, ez a 4. hely így megérdemelt volt.
2012. július 14. 13:50
a JLS-ről már évek óta nem hallottam, egyébként mindegyikőjük szép karriert futott be.
A legtehetségesebb kétségtelenül Leona, kár hogy őt is keveset hallani mostanság.
A legtehetségesebb kétségtelenül Leona, kár hogy őt is keveset hallani mostanság.
2012. július 14. 13:53
|
Glambaby04új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 179180 offline
|
Pffffffff, én innét senkit nem ismerek, kivéve az One Direction-t, de arról inkább nem mondok semmit.
2012. július 14. 13:57
Az összes közül Leona a legtehetségesebb.
Leona
Alexandra
JLS
Cher Lloyd
Számomra Ők voltak a tehetségesek a felsoroltakban. Persze a többiek is, de nekem nem annyira.
Leona
Számomra Ők voltak a tehetségesek a felsoroltakban. Persze a többiek is, de nekem nem annyira.
2012. július 14. 13:57
|
|
cady_heronúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 179701 offline
|
Haha, pont az egyik kedvenc X Factor-os videómat rakták ki a One Direction-ről
Egyébként mindenki akit itt felsoroltak, EGYTŐL EGYIG megérdemli a sikert, hiszen mindegyikük nagyon tehetséges
2012. július 14. 14:03
One Direction a leges legjobb*_____*♥♥♥ életem értelmei:") ezenkívűl még a JLS-t és Chert is nagyon szeretem:$♥
2012. július 14. 14:04
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
TheDanush
Adam az American Idolban szerepelt , ők pedig az X-Factorban
...
Egyépként jó cikk ,és a fent említett nevek közül mindegyikőjük zenéjére azt lehet mondani ,hogy jó
Adam az American Idolban szerepelt , ők pedig az X-Factorban
Egyépként jó cikk ,és a fent említett nevek közül mindegyikőjük zenéjére azt lehet mondani ,hogy jó
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: