Újra vagdossa magát Miley Cyrus?
2012. július 14. 17:39
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
Egyet értek azzal,hogy ez szerintem már direkt van. Szeretem Miley-t, persze nem rajongásig, de könyörgöm,ha valaki vagdossa magát, mert lelki problémái vannak, az nem mutogatja, hanem megtalálja a módját,hogy elrejtse.Hülyének azért nem kell nézni az embereket, ezt a sebet(bármitől is van) simán el lehetett volna rejteni egy vastag karkötővel. Nem, erre kb 2 hét alatt 3 csomag parazzi fotót is tallálhatunk róla,amin még látszik is,hogy állandóan kifordítva van a keze, még csak meg sem próbálja elrejteni. Innentől kezdve szerintem ez tényleg szándékos.Még akkor is,ha nem vágások(aminek szerintem nagyon kicsi az esélye)lenne annyi esze,hogy nem mutogatja,pont azért mert tudja,hogy az emberek rászállnak erre a témára, tapasztalt már saját és barátnője bőrén is. Akkor mi a kérés? Számomra csak az,hogy ezt most feltűnésből vagy hülyeségből mutogatta?!
2012. július 14. 17:39
Szerintem meg foglalkozik a kutyájival, elvégre van neki nem is egy.
2012. július 14. 17:55
|
|
magdianyuska12új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 154396 offline
|
egyetértek DemiMoments-al
úgy tudom hogy szereti a rajongóit, ő szeretnekünk csalodást okozni!?
am azzal mit old meg hogy vagdossa magát
ja és mit csiálnak a nagy fanatikus rajongok aki mindent leutánoznak idoljukról most ők is el kezdik vagdosni magukat!?!?!??
nem értem Miley-t
úgy tudom hogy szereti a rajongóit, ő szeretnekünk csalodást okozni!?
am azzal mit old meg hogy vagdossa magát
ja és mit csiálnak a nagy fanatikus rajongok aki mindent leutánoznak idoljukról most ők is el kezdik vagdosni magukat!?!?!??
nem értem Miley-t
2012. július 14. 17:57
|
|
magdianyuska12új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 154396 offline
|
most ők is el kezdik vagdosni magukat!?!?!?? *azért gondolhatna erre
2012. július 14. 17:57
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Ez nem karmolás, látni rajta. Sokan írtátok, hogy milyen hülyeség... persze, igen, nem mondom, hogy nem hülyeség, mert az. De néha van, hogy már annyi minden felgyülemlik egy emberben, hogy ez hozza vissza a valóságba. És nála, vagy más híres embereknél ez szerintem egyáltalán nem meglepő, hiszen folyton figyelik őket a fotósok, nem lehet magánéletük, mindenből ügyet csinálnak körülöttük, nem tehetnek semmi olyat, amit szeretnének, mert annak rögtön híre száll, és csak kiforgatják.
2012. július 14. 17:58
Ha komoly gondok lennének, nem mutogatná a sebeit.
2012. július 14. 17:59
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
magdianyuska12 miért okozna ezzel csalódást? egy ígéret megszegésével, vagy mondjuk azzal, hogy nem megy el egy koncertre, na azzal tudna csalódást okozni, de ez egy rajongónak mégis miért lenne csalódás?
2012. július 14. 18:00
Majd ha kórházba kerül, mert ne adj Isten olyan helyen vágja el magát, akkor majd elgondolkozik azon, mekkora hülyeséget csinál. Ez egyébként biztos,hogy nem karmolás. Anno Demi Lovatoval is dettó ez a helyzet volt, és később bevallotta,hogy valóban vagdosta magát. Aki pedig ilyet csinál, annak sürgős segítségre van szüksége!
2012. július 14. 18:04
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Biztos,hogy nem vagdossa magát én bízom Miley-ban
2012. július 14. 18:09
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Véletlen is lehet! Várjuk meg Miley válaszát, mielőtt találgatni kezdünk. Miért vagdosná magát? Mindene meg van, boldog Liammel, a stressz pedig érthető. Sok minden mosódott neki egyszerre össze.
2012. július 14. 18:15
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Lehet hogy macska csikarás vagy nem tudom. De ha tényleg vagdossa magát, akkor elmehet a búbánatba azzal, hogy anya akar lenni. Papog arról, hogy milyen felelősségteljes anya lenne belőle, erre ÉPP az erei felett vágásnyomok vannak.
2012. július 14. 18:23
Hát ez tényleg eléggé félreérthető de azért remélem, hogy Miley nem vagdossa magát...
2012. július 14. 18:29
|
|
LoveDorothyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 179252 offline
|
roswene ugyan olyan mind a kettő.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: