"ChanelGirl
Nem hinném, hogy vagdossa magát, mert szerintem nincs rá oka. Mindene megvan ami csak kellhet."
Annyi naiv kisgyerek ír ide kommenteket. Emberek! Attól mert valaki egy felkapott sztár, még ugyanúgy lehetnek és vannak is gondjai. Nekik is ugyanúgy meghalnak a családtagjaik:pl Rihanna nagymamája nemrég, ők is szenvednek betegségektől pl.:Kristen pánikbeteg és nekik is vannak érzéseik amiket sokszor nem mutatnak ki. Nem tudhatjuk pontosan mi minden történik Miley-val nap mint nap. Csak annyit tudunk amennyit a paparazzifotókon meg a twitteren látunk. Az érzéseit, gondolatait nem tudhatjuk. Ne ítélkezzetek! És XxkittyxX neked is megemlítem, hogyha valakinek feltűnési viszketegsége lenne akkor nem okozna megának ekkora fájdalmakat és főleg nem tenne magán maradandó kárt. Ja és ezek 100%, hogy vágások..(nem rosszból írom)
Újra vagdossa magát Miley Cyrus?
2012. július 14. 16:39
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
zsebihal:
ott a pont! -.-
+ hagyják már Mileyt.Ő élete.Azt tesz vele,amit szeretne.Senki nem szólhat bele.Azért mert itt pattognak páran,attól nem fog megváltozni,és ugyenolyan marad.+ EZEK nem is vágások,hanem karcolások,és karmolások.Pl:kutya macska karomolás.
ott a pont! -.-
+ hagyják már Mileyt.Ő élete.Azt tesz vele,amit szeretne.Senki nem szólhat bele.Azért mert itt pattognak páran,attól nem fog megváltozni,és ugyenolyan marad.+ EZEK nem is vágások,hanem karcolások,és karmolások.Pl:kutya macska karomolás.
2012. július 14. 16:56
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Lehet hogy tényleg ő csinálta, lehet hogy véletlen, de az is lehet hogy csak rászerkesztették, nem tök mindegy??? Ha vágja magát akkor vágja magát, aki stresszes vagy depressziós annál elő szokott fordulni hogy ilyet csinál. Azoknak akik azt írták hogy "nem normális" azoknak csak annyit mondhatok hogy ti is lehettek bármikor stresszesek, és veletek is megtörténhet hogy vágjátok magatokat, vagy mit tudom én hogy mit csináltok. Ez nem csak a sztárokkal történhet meg, hanem akármelyik más emberrel is. És ha van olyan aki vagdossa magát mert problémái vannak arra nem azt kell mondani hogy nem normális hanem meg kell próbálni segíteni neki. (persze csak ha van ilyen ismerősötök, vagy valamelyikkel ilyesmi történik, amit egyébként nem kívánok senkinek)
2012. július 14. 16:57
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
lehet hogy megvágta magát múltkor én is megvágtam magam véletlenül és még mindig megvan a helye
2012. július 14. 17:04
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Amikor először láttam ezeket a képeket annyira tudtam hogy ez lesz a pletyka. Szerintem ez nem véletlen vágás de nem hiszem hogy azért kerültek volna a kezére mert bármi baja lenne
2012. július 14. 17:05
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Mirt, miért, MIÉRT kell erről két havonta cikket írni? Ha hülye akkor csinálja, úgysem fogja soha beismerni. Tényleg mindig ezzel kell foglalkozni? Már hülyét kapok hogy minden nap van róla valami. Lassan már azt is megírják ha fingik...
2012. július 14. 17:09
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
az is lehet hogy valamit jelent számára és azért. Van hogy én is csinálok ilyet, hogy karcolgatom magam és kicsit erősebbre sikeredik...és ha vagdosná is magát attól még miért lenne hülye. Amúgy nem tudjuk hogy mi van a magán életében nem biztos hogy mindene meg van...Az pedig hogy ezzel szeretné hogy felfigyeljenek rá elég nagy baromság lenne tőle.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: