Újra vagdossa magát Miley Cyrus?
2012. július 14. 14:32
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
ha tényleg vagdosná magát eltakarná sminkel vagy karkötővel, mivel egy barátnőke már - demi- megjárta ezt az utat és tőle tudna venni "szokásokat" amivel titkolni lehet. szval nem tudom mi a de biztos, nem az amire ez a cikk utal
2012. július 14. 14:36
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
hát ezt igazából mi nem tudhatjuk... =/ lehet, hogy a kutyái karmolták meg, de az is simán lehet, hogy vagdossa magát. egy biztos: hiába kérdezték meg, akkor se fogja bevallani, hogy vagdossa magát.
2012. július 14. 14:37
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Kezdem félteni Miley-t.
Nem tudom, igaz-e ez a hír, de Miley-nak sok kutyája is van, lehet, hogy velük játszott és azok karmolták meg. Régebben engem is összekarmoltak a kutyák mikor játszottunk. És Miley-nak van egy új kiskutyája is: Happy és mint tudjuk a kiskutyák kölyök korukban igen karmolósak!
2012. július 14. 14:39
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Mivel én szeretem Mileyt,ezért most is védeni fogom. Én is sokszor szereztem már ilyen karcolásokat bárhol. Ő is lehet,hogy csak véletlenül beleakadt valamibe,vagy valami ilyesmi dolog. Lehet,hogy néha őrült,és rossz dolgokat hallani róla. De azért most lesz az esküvője,csupa jó dolog fog vele történni,biztos,hogy nem vagdossa magát. Annak nincs értelme. És én kiállok mellette,mert lehet erre logikus magyarázatot is találni. És nem azt,hogy egy elmebajos hülye,aki csak úgy vagdossa magát.
A gyűlölködők kíméljenek.
A gyűlölködők kíméljenek.
2012. július 14. 14:48
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Egyértelmű, hogy ez nem karcolás. A vak is látja. Egy sztárnak meg kell birkóznia a negatív kritikákkal is. Én azzal tisztában vagyok, hogy az emberek a gyűlöletüket borzalmas módon fejezik ki... mégse nagyon értem, Miley mi a csudával küszködik.
2012. július 14. 14:50
|
molnar.dora85új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 170571 offline
|
Ennek a csajnak is sok esze van... Vagdossa magát! Ha neki jól esik akkor egészségére !
2012. július 14. 14:53
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
ezeket nem a kutyái okozták, és nem is a kerítésbe akadt bele... higgyétek el. tényleg boldognak tűnik mostanában, de ilyen vágásokat nem (csak) akkor ejt magán az ember, ha nem boldog, hanem akkor is, amikor feszült, ideges, és le akarja vezetni a stresszt. teljesen érthető. mostanában mindenki a házasságával foglalkozik, meg a terhességével... én is ki lennék akadva.
hasonlóan érzek mint Miley.. ezért ne ítéljétek el.
hasonlóan érzek mint Miley.. ezért ne ítéljétek el.
2012. július 14. 14:54
Én nem tudom, hogy igaz-e vagy sem de nem ez az egyetlen lehetséges feltétel h vagdossa magát jó ez is beletartozhat de szon kívül még millió módon szerezhette azokat a karcolásokat vagy valamiket.
2012. július 14. 15:02
A vagdosás nem megoldás semmire, főleg legnagyobb depresszióra és stresszre. Mi lesz tőle jobb? Sosem értettem az ilyen embereket. És most ne higyjétek, hogy csak azért írom ezt, mert még nem éltem át igazi lelki fájdalmat. Most sem vagyok a legjobb passzban, de az meg sem fordul a fejemben, hogy vagdossam magam. Szerintem nem létezik olyan ember, akinek ez megoldja a problémáit.
2012. július 14. 15:02
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ilyen fejjel énis vagdosnám magam... amúgymeg ha annyira boldog az esküvője miatt minek kell magát vagdosnia ? mondanám hogy bármi történhetett vele de elég egyértelmű hogy azok vágásnyomok...
2012. július 14. 15:04
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Remélem ,hogy nem az aminek látszil .
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: