Újra vagdossa magát Miley Cyrus?
2012. július 20. 12:14
|
|
tiffany158új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 172783 offline
|
Hagyjátok már!! Mileynak is vannak állatai nem? Nekem is tele van a kezem karmolásokkal és ha egyszer véletlen megvégja magát a késsel másodszor meg megkarmolja a kutyája vagy tudom is én akkor máris elindulnak a pletykák, hogy 'miley vagdossa magát és tiszta depis'
#teammiley
#teammiley
2012. július 20. 12:26
Ha direkt vágdosná magát akkor így nem mutogatná.
Nem védem , mert a csaj irritál.-.-
Meg ha véletlenül is volt akkor miért mutogatja? Direkt felhúzta a felsőnek az uját,hogy mindenki lássa és figyelem felkeltő legyen.><
SZÁNALOOM!
Nem védem , mert a csaj irritál.-.-
Meg ha véletlenül is volt akkor miért mutogatja? Direkt felhúzta a felsőnek az uját,hogy mindenki lássa és figyelem felkeltő legyen.><
SZÁNALOOM!
2012. július 20. 17:08
|
Kata Vargaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 180922 offline
|
Nee !! inkább menjen el orvoshoz és ne vagdosa magát !! Vagy ha nem is megy orvoshoz akor ne aggyon a keze közelébe senki kést vagy pengét !!!!!
2012. július 21. 09:08
|
|
Horváth Jankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 180795 offline
|
Így járt.Senki nem mondta neki, hogy vagdossa magát.
2012. július 21. 14:03
|
|
ValakiVagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 181001 offline
|
hát vazze nekem is vannak néha ilyen vágások a kezemen/lábamon DE CSAK MERT LEHORZSOLOM ÉS ANNYIRA KIB*SZOTT ÉRZÉKENY A BŐRÖM H MEGLÁTSZIK!
2012. július 23. 20:23
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
jajj istenem látszik hogy ezek még régiek -.-"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: