Nagyon úgy tűnik, hogy a színész-énekesnő sorozatosan kárt tesz magában, ugyanis a nemrég készült képeken újabb vágásnyomok fedezhetők fel a karján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra vagdossa magát Miley Cyrus?
2012. július 14. 13:07
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
szintén az a véleményem, hogy mutogatni akarja. aki vagdossa magát mindenféle karkötőt meg csuklószorítót rak a vágásokra, ő meg így nyíltan a paparazzik előtt, ráadásul ahol az új tetoválása van, egy vékony karkötővel akarja elrejteni? vagyis szerintem egyáltalán nem akarja elrejteni.
feltűnési viszketegség, ennyi..
feltűnési viszketegség, ennyi..
2012. július 14. 13:09
Gratulálok Májhús! Megint mutattál egy példát, hogy milyen jó példakép vagy a kislànyoknak!
Nem biztos, hogy direkt csinálta. Amíg nem nyilatkozik erről, nem kell ítélkezni. Lehet az karcolás, karmolás, forgatáson történt baleset vagy bármi más is. Várni kell addig, amíg ő maga nem beszél róla. Addig csak találgatni lehet.
Remélem nem kezdi el megint vagdosni magát. Olyan jól alakul az élete, mindene megvan.
2012. július 14. 13:10
Ilyen fotót bárki tud készíteni egy kis ügyességgel. Miért vagdosná magát, ha minden jel arra utal, hogy boldog?
2012. július 14. 13:12
Remélem nem vagdossa és csak "megcsinálták" a képet. Most házasodik, talán mi gondja lehet??? ><
2012. július 14. 13:13
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Az én karom is volt h így nézett ki amikor VÉLETLEN megsérültem és én sem vagdosom magam. Nem kell mindjárt az ördögöt a falra festeni. Mileynak van esze és tudja is használni, szóval nyugi.
2012. július 14. 13:13
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
1. Miley eddig sem vagdosta magát
2. Egyenesbe jött az élete miért csinálna olyat amit biztos, hogy nem csinált?
2. Egyenesbe jött az élete miért csinálna olyat amit biztos, hogy nem csinált?
2012. július 14. 13:14
Had vagdossa magát egyébként lehet hogy megkarmolta valami mondjunk egy cica
2012. július 14. 13:15
Nem csinálták meg a képet, mert nagyon sok mostanin láttam ezeket a csuklóján.
TheDanush: így nem lehet "véletlenül" vágni.
Én arra tippelek, hogy még a régebbiek látszódnak rajta. Pár hónapja volt is egy cikk arról, hogy megvágta magát, úgyhogy remélem, ez csak a régebbi sebhely. Sőt, biztos vagyok benne. Én áprilisban csináltam utoljára és még most is úgy látszik, mint Miley-é, szóval biztos, hogy nem mostanában csinálta.
TheDanush: így nem lehet "véletlenül" vágni.
Én arra tippelek, hogy még a régebbiek látszódnak rajta. Pár hónapja volt is egy cikk arról, hogy megvágta magát, úgyhogy remélem, ez csak a régebbi sebhely. Sőt, biztos vagyok benne. Én áprilisban csináltam utoljára és még most is úgy látszik, mint Miley-é, szóval biztos, hogy nem mostanában csinálta.
2012. július 14. 13:15
Nem tudtam rola hogy vagdosta volna magat barmikor is....szoval szerintem most sem.
2012. július 14. 13:20
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Pedig azt hittem a sztárok élete fenékig tejfel. Nem tudom, mitől olyan stresszes szegény.
Ezek nem véletlen vágások. Valaki, ha véletlenül vágja meg magát, akkor egy karcolás keletkezik, nem több. Ha meg ennyi esze van, akkor csinálja.
Ezek nem véletlen vágások. Valaki, ha véletlenül vágja meg magát, akkor egy karcolás keletkezik, nem több. Ha meg ennyi esze van, akkor csinálja.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: